Vreau sa inmatriculez masina pe numele meu, renault symbol luat prin remat
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa inmatriculez masina pe numele meu, renault symbol luat prin remat
goe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, trebuie sa faci intre tatal tau si tine un contract de vanzare cumparare si apoi demarezi inmatricularea propriu-zisa pe numele tau: identificare RAR (facuta deja), fisa de inregistrare la impozite si taxe locale, taxa certificat de inmatriculare, cerere catre comandantul politiei pentru inmatriculare si contravaloare numere definitive (la rand sau preferentiale) - care se va plati direct la depunerea dosarului.
Si astfel vei figura ca prim proprietar al masinii pe cartea de identitate. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
goe |
![]()
|
aham, am inteles. mai am cateva nelamuriri, numerele rosii au factura pe numele lui tata(o sa-si recupereze banii?), numerele vechi(de la rabla) le-a pastrat contra unei taxe de 10 ron(mai pot sa le pastrez si eu? sau trebuie altele?), unde fac contractul de vanzare-cumparare? si exista vre-un impozit/taxa care se plateste pt contractul incheiat intre mine si tata? cam atat
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, banii pe numerele rosii ii poate recupera, dar nu in totalitate.
Numerele celelalte poti sa le pastrezi doar daca faci cerere la comandant ce vrei sa se schimbe posesorul numerelor, se aproba, le predai, le platesti si dupa o zi ti le da inapoi.Contractul de vanzare-cumparare poti sa il faci unde vrei, chiar si in strada.Nu stiu sa se platesca vreun impozit pe contract. Faza cu cererea la comandant poate ti se pare aberatie, dar eu asa am patit.In cazul meu a fost trecere de pe persoana fizica pe juridica.Initial am vrut sa ma arunc in gatul lor dar mi-am dat seama ca nu are sens. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
am si eu o intrebare : cum poti recupera bani de la numerele provizori? mie mi-a expirat nr rosi si trebuie sa merg sa o inmatriculez definitiv . precizez ca am platit pe numerele provizori 1500.000 rol
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Ce-ai plătit tu probabil ca include și alte taxe (ale dealerului).
De recuperat bani o să recuperezi exact 240.000 lei care îi dai în partea cealalta pe numerele negre ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
multumesc pentru raspuns . si as vrea sa stiu pentru numerele preferentiale cat mai dau in plus si cat timp trebuie sa astept pentru ele (numerele rosi mi-au expirat oare iau amenda cand merg sa le predau ,nu cred)
cand predau numerele rosi recuperez cei 240.000rol ? |
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
goe |
![]()
|
24 ron numere la rand
49 ron numere preferentiale |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:33 |