[VIDEO] Inca un pilot de Logan !
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Inca un pilot de Logan !
AMW |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|||
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Flacaul asta e tare mandru de el, cand va pune manaq pe o masina va face la fel si pe strada! Am vazut o gramada de pusti fitosi care au sfarsit tragic pe sosea crezand ca joaca NFS! Mai grav e ca pot implica si pe altii intr-o tragedie rutiera!
@AMW Daca ar face asa in fata ta, atunci ce parere ai mai avea? |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
sarmeaanu' ce-avetz' mah cu omu' n-ati vazut cate cosuri are pe fata?? macar masina aia face ce-i spune el
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@razu: "schema" sau ce a zis dupaia?
daca despre "schema" e vorba...i-as zice sa se lase de sportu asta ca n-are nici o treaba si daca mi-ar zice ce a zis dupa aceea i-as zice....hmm...get lost...?!? era intr-un loc necirculat...cu masina lui...deci face ce vrea...mama frate...acum nu mai are voie omu sa se dea cu masina nici in parcare.... daca vrei ne vedem...mergem intr-un loc retras, necirculat si iti arat niste chestii ...si dupaia te intreb ce parere ai ...merge? |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cel mai tare e sfarsitul clipului, mama cata lume a lucrat la acea mare productie.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Pilot...ahahahaha
Ce a facut..nu e chiar asa tragic.sa recunoastem ca nu e primu care se intoarce cu frana de mana... si se mai si filmeaza.Ceea ce lasa de dorit e atitudinea lui,comportamentul...ce crede el ca a facut ..si asta e tragic |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
[QUOTEspionule....tovaras de al tau ??][COLOR=blue]
nu vei stii niciodata(secret) ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Oct 2006, 18:27 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
CAND ERAM IN ARMATA NE JUCAM CU DACIILE DIN DOTARE PE O PISTA DE AERPORT UTILITAR.PISTA ERA CU IARBA SI FACEAM NISTE PIRUETE DE TOATA FRUMUSETEA FARA SA FORTAM MASINILE SI FARA SA NE FIE FRICA CA NE RASTURNAM.DAR NU NE IESEAU DECAT PIRUETELE CACI MASINA PE IARBA PIERDEA COMPLET ADERENTA SI NU PUTEA FI VORBA DE DERAPAJE CONTROLATE SAU DE INDEMANARE!!!NE AMUZAM TERIBIL SI NOI PUSTII DAR SI PLUTONIERII BATRANI.CRED CA O ASEMENEA PISTA AR FI BUNA DE INCHIRIAT PENTRU AMATORI CA SA-SI POTOLEASCA POFTA DE JOACA IN MOD LEGAL!!!
EDIT:NU STIU PE CE AM APASAT SI NU AM PUTUT SCRI DECAT CU LITERE MARI,SCUZE! This post has been edited by bulan: 21 Oct 2006, 13:40 |
--------------------
a
b
c
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
cred ca tu apesi la bulan tastele
![]() pacat ca nu s`a gandit sa`si puna si o casca =)) |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
bar0n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 December 04 ![]() |
scuze pentru reply idiot dar.....
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAHHAHAHAHAHHAHA HAHAHHAHHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAH HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA HAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA |
-------------------- |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Ce dobitoc... Nu cred ca e la misto clipul la ce fata are ala.
Bulan, incearca cu levierul cand mai face de-astea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ce intuitie am avut, chiar e un labar de 19 ani de pe hi5.... hahahahahaha
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdiani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 December 06 ![]() |
mey fratilor nu stiu daca voi ati auzit de chestii ironice, sau de ironie. Probabil ca nu... normal ca ceea ce am facut eu facea si un bebelus care avea forta sa traga de frana ca ce mare filozofie e sa tragi de o maneta sau sa apesi o pedala.... imi pare rau k nu ati inteles rostul acelui filmulet.
Oricum raman uimit de dorinta voastra de a afla cine sunt.... aaaa si aporpo masina era inchiriata de la AUTONOM AUTO (parca) oricum cei din BC stiu. ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
I 2003
- xc-99-haa
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci tu esti!
Eu iti urez La mai mare! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdiani @ 15 Dec 2006, 17:43) mey fratilor nu stiu daca voi ati auzit de chestii ironice, sau de ironie. Probabil ca nu... normal ca ceea ce am facut eu facea si un bebelus care avea forta sa traga de frana ca ce mare filozofie e sa tragi de o maneta sau sa apesi o pedala.... imi pare rau k nu ati inteles rostul acelui filmulet. Oricum raman uimit de dorinta voastra de a afla cine sunt.... aaaa si aporpo masina era inchiriata de la AUTONOM AUTO (parca) oricum cei din BC stiu. ![]() Tu te suporti? ![]() ![]() p.s. se dau permise de conducere si la din astia ca voi? sau l-ai luat pe spaga ? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bogdiani... Tu esti cumva "The Stig" de la emisiunea Top Gear ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bogdiani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 December 06 ![]() |
=))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
I 2003
- xc-99-haa
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
ce Looser...
|
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
A l e x |
![]()
|
Doar un singur 'o'. Loser.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
People versus Bogdiani
-this is the sad, but true story of bogdiani. ps: sefu' care era ironia matale ? sau "subztratu' " ? bafta. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
cine-i prapaditu asta? eu faceam asa ceva cu "kartu" cand eram mic
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Ai aparut, Craiule, sa iti revendici hatentatu'... ![]() Ce (Cata) onoare! Nu t'enerva pe astia, ca e mici si nu stie ce e alea masini, Printule... Mai bine hai sa stabilesc eu cu nenea matale o tura de meditactii...ca sa ma inveti si pe mine cum se face.... ca am o gagica la bloc - i-a luat ma-sa trotineta cu atas ca a trecut in a clasa 5-a, si vreau s-o impresionez pa fata.... Ma-ntelegi...? Auzi, Sefu'.... da' merge si pa Dacii, ca am decat d'aia mai veche, ca nu mi-a dat tata Loganu pa mana ca zice ca-l stric, ca nu toti stie sa conduce cum stii tu, reusitule... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 14:57 |