Locuinte ANL pentru tineri, Cine are ? si cum se poate lua ??
![]() ![]() ![]() |
Locuinte ANL pentru tineri, Cine are ? si cum se poate lua ??
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Prea putini prind pe bune asa ceva, 90 % se dau pe pile relatii cunostinte si cotizatii. Poti incerca dar nu-ti fa sperante.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sigur:multe multe pile;si eu am vrut... dar mai bine cumperi un teren si te apuci u de munca.e cam greu ca asta e;)mai iti rupi si masina:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Am vrut si eu sa-mi fac casa in regie proprie cu fonduri ANL ( asta era valabila cand s-a infiintat ANL in 99 parca) , dar pana la urma acest tip de credit s-a scos , asa ca , terenul il aveam si m-am apucat eu de facut casa ( manopera cu o firma iar materialele de constructie puse la dispozitie de mine).
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci asa cum era si normal (in romania) tot "saracii" (de ei) pun mana pe casele astea
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mmdah deci sunt putine sanse ..spuneti voi ! Dar cunosc persoane care si-au luat . Eu imi voi face dosarul din cater am inteles se vor construii inca 5.000 de locuinte .
Multumesc pentru raspunsuri. |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
multe sanse pentru cei care lucreaza la stat, in speta politie si armata.
si eu am dosar, a 3-a oara, pile nu ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
bai nene, mie cu onor primaria sector 6 mi-a respins dosarul pe motiv ca nu aveam 12 luni la actualul loc de munca cu toate ca, muncesc neintrerupt pe cartea de munca de 5 ani, timp in care mi-am platit toate taxele la stat!!!
cica e criteriu eliminatoriu! imi venea sa-i dau cu dosarul in cap proastei aleia de sefa de la Spatiu Locativ dar noroc ca m-am calmat la timp! Asculta la mine, astia sunt numa' spagari si nenorociti, ai grija. dar asa-i in Romania! bafta in continuare! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:00 |