la turatia de 1800 moare motoru, ma dispera
![]() ![]() ![]() |
la turatia de 1800 moare motoru, ma dispera
sorynel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 13 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- vl-01-afd
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Se intampla si la mersul in gol sau doar cand esti in trafic?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
sorynel |
![]()
|
|
--------------------
dacia
break
- vl-01-afd
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Hmmm.... Pai sunt mai multe cauze; incearca sa schimbi condensatorul, daca nu vezi duza din furtun, daca lucreaza avansul vaccumatic, verifica bujiile si daca nu, trebuie desfacut carburatorul, poate nivelul in CNC e insuficient. Asta presupune si verificarea pompei de benzina. Ia-o pe rand! Bafta!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
sorynel |
![]()
|
QUOTE(colombina29 @ 10 Sep 2006, 11:36) Hmmm.... Pai sunt mai multe cauze; incearca sa schimbi condensatorul, daca nu vezi duza din furtun, daca lucreaza avansul vaccumatic, verifica bujiile si daca nu, trebuie desfacut carburatorul, poate nivelul in CNC e insuficient. Asta presupune si verificarea pompei de benzina. Ia-o pe rand! Bafta! duza din furtun e la locul ei si desfundata...nivelul in CNC l`am reglat... mai raman restul... dar am o intrebare are ceva daca membrana pompei de benzina e ceva mai groasa decat cele din magazine eu am gasit`o prin masina era noua dar cred ca avea vro 5 ani... |
--------------------
dacia
break
- vl-01-afd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:07 |