atentie la noi, noi,atentie la voi
![]() ![]() ![]() |
atentie la noi, noi,atentie la voi
against |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|||
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
toate padurile au uscaturile lor si fiecare e liber sa vada ce ii convine.
dar avem (din fericire, hahaha) o problema de abordare: o fi Tariceanu un nespalat care trezeste copiii si babele din somn?!? sau o fi (tot el) un teribilist care se da pe o roata pe contrasens?!? (pe contrasens a fost, pe o roata nu l-a vazut nimeni...). asta pe o parte; pe de alta parte, ciudat e ca atitudinea "anti"motociclisti nu o au nici babele si copiii care nu pot dormi nici cei pe langa se trece pe o roata. cred ca aceasta refulare o au acei oameni (soferi sau pietoni) care seamana la fel de mult cu soferii de autobuz sau aia de pe tramvaie care isi razbuna nimicnicia lovind orice alt autoturism care merge liber in timpul orelor lor de serviciu. e o invidie care se manifesta asupra motociclistului. spun asta fiindca nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca urat despre o motocicleta (ba dimpotriva, tuturor le curg balele cand vad una in parcare) si nu cred ca sunt putini cei carora le-ar placea una ... ca sa sperie babele si sa se dea pe o roata. putem sa ne razbunam si pe gipane sau pe alti bolizi (ca si astea, fir-ar ele ale dracu' fac numai rau si incurca toata circulatia... cu tot cu blondele de la volan care au supt kilometri de... 'ra-ti ai dreacu cu capitalismul vostru, huooo!!!) |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
against |
![]()
|
crede-ma ca sunt muulte opinii din astea.ignoranta,nesimtire,lipsa de educatie...
poate tu nu oi fi asa,dar multi te-ar contrazice.numai noi stim cat ne-am batut capul pe forumul antenei 1 sa explicam la comunisti ce inseamna "motociclist".asta dupa ce badea a criticat toti motociclistii. |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
badea e platit sa fie prost. mai exact a placut atat de mult cand era chiar prost incat acum nu are de ales.
ce e forumul antenei 1?!? e un forum la fel de plin cu de toate ca orice alt forum, indiferent de ce "franciza" detine. ia sa-i dea cineva lui badea o motocicleta... sa vezi cum ar schimba placa. e atat de "incartiruit" incat a fost in stare sa zica despre o revista care il are si pe el ca subiect ca e plina doar de nulitati. el e "vocea" celor care-i fac rating si (probabil) nu se poate detasa de asta. pareri gresite sunt si vor mai fi despre tot ceea ce e "neconventional": autoturism pentru autobuze, motoare/biciclete pentru masini... si invers (mai putzin autoturisme versus autobuze, ![]() e o chestiune care tine de educatie, de obisnuinta cu propriul loc printre ceilalti. pana vor disparea "experientele proprii" din vremea egalitatii dintre clase ne vom mai intalni cu astfel de revolte. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pana acum era de 2 ori sa ma urc pe borduri, din cauza unor motociclisti care depaseau trecand linia continua. Vai ce depasire au facut ei... asta ca nu m-am coborat eu la mintea lor...sa-mi continui mersu regulamentar si sa ii fac emblema de Laguna.
Am mai patit o faza...undeva prin militari...eram pe prima banda, dadusem semnal dreapta sa intru intr-o parcare, cand...cu 1 secunda inainte sa iau dreapta de volan, prin partea dreapta a masinii, trece un motociclist in viteza. In rest...cand merg, ma dau in dreapta si le fac loc sa treaca. N-am incurcat niciun motociclist niciodata, destui motociclisti m-au incurcat pe mine insa. Multi dintre ei se dau mari si fac gafe imense, cateodata ireparabile. Au intotdeauna ceva de demonstrat, indiferent de risc. |
--------------------
-
-
-
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
No offense, dar unii sunt chiar de 2 bani. Eu merg si cu bicicleta prin Bucuresti si de obicei cand opresc la o intersectie ma bag in coltul intersectie pentru a putea merge drept fara sa mi se taie calea .Deci trec de zebra si ma opresc la coltul intersectiei.
Prima oara:in fata mea se strecoara un motociclist printre masini si ajunge in partea dreapta intre prima masina de la semafor si bordura. Ma vede in oglinda si imi face loc sa trec A doua oara: acelasi scenariu numai ca motociclistul lu' peste desi ma vede in oglinda nu se misca, ba chiar da din umeri. Multumersc guvidelui, era sa ma lovasca un taxi cand a facut dreapta. Oameni si oameni... |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu conteaza daca conduce masina sau motocicleta...prostu tot prost e!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Comunitatea motociclistiilor e prea mica pentru cati zmei, prosti, fitzobikeri, teribilisti are...si in randul soferilor sunt cu carul...dar macar soferii mai au o scuza...numai in bucuresti sunt peste 1 milion de masini inmatriculate, iar din 3 motociclisti pe care ii intalnesc 2 fac parte din categoriile mentionate mai sus...exact cum spuneai, trebuie sa ne schimbam...soferii sa acorde mai multa importanta celor cu un far iar voi , motociclistii, sa invatati odata pentru totdeauna ca sunteti cei mai vulnerabili participanti la trafic...dupa biciclisti si cu toate astea asteptati din partea noastra, soferilor, atentie sporita de parca mai poti sa fi atent cand iesi de pe o straduta si te uiti 1 data, de 2 ori si cand iesi te trezesti ca a intrat un maniac cu motorul in tine si nu sti de unde a aparut...normal ca e vina ta ca nu ai cedat trecerea...dar pe de alta parte de unde era sa sti ca vine unu cu 150 prin oras cand limita e 60 pentru toata lumea?? Aa, si parca si circulatia pe benzi e aceiasi pentru toti...sau scrie undeva in codul rutier de strecurarea printre masini la stop?? Sau de depasirea prin dreapta pe aceiasi banda?? Nu cred...
Si intrebarea mea este...cine se poate schimba mai repede in bine...o comunitate mica cu membri preponderent tineri sau o comunitate uriasa cu membri de toate varstele si mentalitatile?? Mai ganditi-va... Mai acum vreo cateva zile cand circulam pe DN10 prin localitate am fost obligat sa franez de pe la 50-60 la aproape 0 din cauza unuia cu un motor care se gasise sa depaseasca un tir pe dubla continua in curba...ca de...era smecher..dar mai exista si dreptate...era radar...filmat pe camera..permis suspendat (123kmph+depasire pe dubla) si amenda cat cuprinde...si cand l-am intrebat pe respectivul ce e in capul lui a inceput sa injure ca la usa cortului...probabil ca mai bine ii statea la morga..ce facea daca eu aveam 80..100? Da...nu mai facea nimic.. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am admirat sincer un motociclist care mergea cu max 50km/h in oras, respecta toate stopurile, semnaliza, etc. M-am apropiat si am vazut ca avea numar de Ungaria. Atunci mi-am dat seama ca motociclistii de la noi sunt in marea lor majoritate niste pustani dornici de senzatii tari care nu inteleg ca soseaua nu este un loc de joaca iar teribilismul ii poate costa viata. Cum am mai spus-o si cu alte prilejuri, m-ar durea tare sa lovesc un motociclist dar unii chiar o cauta.
"Oamenii nu stiu ca, spre exemplu, in cazul in care exista multe accidente oribile de motociclete, o proportie mare din ele sunt cauzate de soferi auto nepasatori, ca motociclistii nu sunt aroganti, ca sunt constienti de traficul din jurul lor cand isi conduc motocicleta personala pe drumurile capitalei sau ale tarii." News-flash, si soferi de masini mor din asta, si pietoni, si politisti, caini, pisici, invalizi, mame cu copii in brate. Dar daca iau un motopartist din asta care se da pe o roata si il fac ghem (cu ranga, nu cu masina), il leg cu sfoara si il duc la fratii lui motociclisti, ii vor face ceva? Bineinteles ca nu! Daca veti asculta vreodata discutiile intre motoristi, o sa vedeti ca ei chiar se mandresc de felul in care s-a speriat conservarul cand venea el cu Ninja cu 200 la ora catre el pe contrasens. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Poate curge multa cerneala pe tema asta.
Cand e sa se intample se intampla si la case mai mari... Oricum eu personal mi-as lua un scooter daca as avea unde sa-l tin peste noapte.Atat. 1.5l/100 km si fara permis. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
against |
![]()
|
problema sta asa:majoritatea cand isi cumpara motor,isi ia de viteza.cine ar putea sa stapaneasca si sa aiba rabdare cu o vitezista de la inceput?toti intreba cat prinde,putere...
ptr un motociclist adevarat nu conteaza viteza.eu cand merg cu motorul,vreau sa merg relaxat,nu incordat ca am 150 in oras.rar ii dau 80-90 in oras.in special noaptea in locuri largi,si pe distante scurte.in rest in trafic numai 50-60. chiar aseara zicea cineva ca daca vede un motociclist ii da cu usa in cap.si ca el sunt o gramada. putin dintre cei cu viteziste sunt disciplinati.restul categoriilor sunt super.nu ai sa vezi un chopper ca trece cu 200 pe langa tine,sau ca se da pe o roata... de aici vine:RIDE TO LIVE AND LIVE TO RIDE. |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"nu ai sa vezi un chopper ca trece cu 200 pe langa tine"
corect, in schimb imi sparge timpanele cu "super motorul" din dotare a carui esapament e strict pt evacuare si nu pt atenuarea zgomotului. Cred ca exista si aici niste norme dar probabil la ITP sunt incantati de scula si nu mai baga in seama "amanuntul" asta |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Eu merg prin Bucuresti si cu masina, si cu bicicleta si cu scooter.
1.Cu masina iti faci cei mai mult nervi...mereu trebuie sa se gaseacsa in fata mea la semafor cate o blonda in Audi A6 2005, care nu stie unde e schimbatorul si pleaca de la stop doar dupa o repriza de claxoane din spate(eu nu dau claxoane, in schimb trebuie sa le aud si eu).Sau tot felul de idioti care taie calea, nu dau proritate, se baga in fata depasesc colooane (etc, le cunoasteti).Plus ca te fatai pana gasesti loc de parcare. Folosesc masina la iesiri in week-end. 2.Cu scooterul e lejer. Poti merge ca o masina mai mica si te strecori. Nu am mers cu mai mult de 60(da, este scos limitatorul sa am demaraj mai bun) datorita faptului ca sunt obisnuit sa mi se ia fata, si orice alt scenariu hardcore deci viteza mica=distanta mica de oprire. Cu scooterul nu iti arzi atatia nervi pentru ca te strecori si daca e nevoie poti feri un idiot din contrasens fara sa te urci pe bordura. Folosesc scooterul ceva mai rar pentru ca nu e al meu si mai ales la deplasari prin oras, orice distanta. 3.Cu bicicloanta mere cel mai bine...Asta daca poti sa iti tii nervii cand trec unii destepti le langa tine cu 60 la ora si milimetric. In schimb, SUPER LEJER. Nu am avut necazuri pana acum sa mi se ia fata, sau orice altceva. Am facut o boatza cand am incercat sa depasesc un taxi la stop printre cele 2 benzi(taxiul era pea aproape de bordura) si tocmai cand ma incadram pe mijloc s-a pus verde...Naspa senzatia...Folosesc tzoacla la deplasari scurte(2-3km) si pot spune ca e inegalabila(nu consuma nimic, ajungi repede, o priponesti oriunde, urci cate borduri vrei, tai cate parcuri vrei). Cu bicicleta si scooterul merg de prin mai(cu bicla chiar de nul trecut, dar nu se pune ca mai rara atunci). Deci 3 luni de zile. Nu am avut nici o problema, nici un eveniment. Merg cat se poate de normal, prefer sa urc scarile mai repede decat sa prind 70 si sa ma urc pe vreo capota. Concluzie din proprie experienta:e adevarat ca nu prea e indicat sa mergi cu mijloace pe 2 roti in Bucuresti, dar numai daca esti roacar satanist sau pusti care taticu poate sa ii cumpere orice inclusiv o coloana noua. Daca iti vezi de treaba nu ai probleme; cum spunea un profesor de mate, "Nu pierzi timpul cand scrii ci cand te gandesti". P.s.:poate pe viitor imi voi lua si eu un chopper si o geaca de piele ciuruita la spate ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
against |
![]()
|
gusturile se discuta.mie imi place sa duduie.dar ii dau in afara localitatii.nu trebuie sa fii needucat ca sa iti placa sunetul.tie ti s-ar potrivi un cruiser.toate chopperele scot sunetul ala(de tractor) bestial.unele la ture putine,altele la ture mari.
|
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eram p a2 si cu vreo 110km/h a trecut unu(cred cu haybusaya) lejer 280:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Exista oameni si oameni.
Normal, cand te urci pe motor esti incantat de cum accelereaza, de cum se apleaca pe curbe.. Betia condusului de motociclete, odata injectata in vene - nu mai scapi de ea... E ca un drog. Incepator fiined, pe un motor de viteza peste 500 cmc si puternic.. la inceput poate esti mai timid, incepi sa te obisnuiesti cu el, cu viteza si cu franare (franarea este una dintre manevrele cele ami importante la un motociclist incepator!!!). Simti adrenalina, simti ca ai facut o chestie si a mers, si inevitabil incepi sa te simti stapan pe tine.. ai impresia ca esti bun. Ai impresia ca nu vei cadea, ca motorul tau bate tot in trafic.. si dupa 2 - 3 luni de condus incepi sa simti motorul mai bine, si ai impresia ca ai invatat tot despre el.. incepi sa ii dai gaz in ture (motoarele de viteza se DEZLANTUIE la turatii mari, peste 8 -9000 rpm) si esti surprins pe picior gresit.. escat cand te bucuri mai tare de acceleratei sau de vre-un viraj luat la limita (poate d eun sofer mai obosit, poate de o groapa sau de piatra cubica sau nisip - sau poate chair de o simpla balega...)si easti mort sau leguma. Cam asta e viata pe scurt a multora dintre cei ce si-au luat vitezane ca si incepatori. Unii au murit chiar mai repede.. la prima sau a doua tura cu motorul... Asta e, sunt o gramada de soferi care azi isi iau carnetul maine se duc cu prietenii sa sarbatoreasca cu masinuta A4 sau BMW-ul lui taticu (sau luat de taticu) si se infig in copaci pe marginea strazii cu 150 + la ora...Sunt oameni si oameni, indiferent ca ei conduc motoare sau maisni - nu exista padure fara uscaturi. Nu putem generaliza, sa spunem ca motociclistii sunt mai fitzosi decat cei care conduc masini.. sunt destui fitzosi cu BMW-uri sau jipane in trafic. De fapt pe mine stia din urma ma deranjeaza mai mult decat motociclistii. In oras, e NORMAL ca un motociclist, daca are loc- e normal sa se bage printre masinile oprite la semafoare. Atata timp cat nu incomodeaza pe nimeni, atata timp cat au loc s atreaca- sa o faca, da cu grija.. Repet, de-aia mi-am luat motor, ca sa nu stau la 35 de grade de 3 ori la acelasi semafor.. pur si simplu te strecori MULT mai usor prin trafic. Si nu trebe sa mergi peste 50 -60 cu motorul prin oras - trebe sa mergi in functie de trafic. Adica daca TOTI merg cu 40 - e normal sa mergi si tu cu 40.. Daca toata coloana mere cu 70 - ar fi sinucidere sa incerci sa mergi LEGAL si REGULAMENTAR pe 2roti cu 50. Cand stau in conserva la semafor si vad ca vine cate un motor printre masini - prefer sa ii fac un pic de loc sa treaca, pt ce s astea dupa mine? Nu m-au incurcat absolut de loc motociclistii in trafic (fac abstractei de cei cu scutere si mopeduri, care multi nici nu au 14 ani da merg dupa ureche in trafic). Pur si simplu motorul te depaseste si nu sta in fata ta, cu prima ocazie se duce mai departe. In afara localitatilor.. Iarasi nu ma derajeata, chiar daca sunt depasit pe linia dubla continua. Asta pt ca motoru ARE loc. Plus ca in cateva secunde dupa ce m-a depasit - de obicei dispare din campul meu vizual... se duce mai repede. Pe autostrada - si io am fost depasit de vitezmani care circula cu 250 + la ora.. SI??? ![]() Pe motor - a fost incomodat de MULTE ORI de soferi mai mult sau mai putin inconstienti. Mergand cat s epoate de corect era s a mi-o fur. De ex am oprit la o trecere de pietoni pe Stefan cel Mare.. din spate a venit un dobi vre-o 20 de metri pe frane scartaind. Daca nu cuplam instantaneu a I-a si nu plecam de pe loc ma facea afis... Si io NU franasem brus, pur si simplu eram pe banda din dreapta si franam constant. m-am oprit, am pus picioarele jos, coloana de pe banda stanga orpise si ea.. si din spate am auzit cum unu incerca disperat sa se opreasca sa nu ma spulbere... Faza asta mi s-a intamplat de multe ori! Alte faze nasoale - Pe motor multi nu te considera in trafic. Nu ti se acorda prioritate de foarte multe ori. De cateva ori era sa fiu luat IN PLIN de cate unu sau de cate una care iesea cu rabla de pe stradute fara prioritate.. Una mi-a zis odata, dupa ce cu greu am evitat-o sarind cu motorul peste o bordura.. ca cica "ce te agiti baH - ce? N-ai avut loc? Ce daca ai prioritate, ce daca m-am baga.. ti-am lasat loc pe langa bordura sa treci!" - asta s-a intamplat pe strada Poetului in Arad. Alta data (de data asta cu hondita) prin Centru, mergeam linistiti, cand in stanga mea vine o proasta , in paralel cu mine si incepe ca disperat asa ma injure si sa zica: "ce cauti bah boule pe strada, treci pe trotuar ca pe aici circula masinile" .. La asemenea oameni frustrati pur si simplu nu prea mai ai ce sa raspunzi.. Bineinteles ca la urmatorul semafor m-am bagat linisitit printre randuri si am depasit-o pe aia care statea in soare injurandu-ma... ![]() La drum lung cu motorul - de obicei merg foarte relaxat... 100 -110 croaziera imi ofera atat relaxare, atentie in trafic, cat si siguranta de care am nevoie. Cu motorul e mult mai usor sa depasesti... motorul accelereaza mult mai repede ca o masina. De ex. la a mea (honda dominator 650) - desi nu e vitezana, in mod normal cand stau in spatele Tir-ului - care mere cu 85 -90 - cand am vizibilitate pe vre-o 200 -300 de metri in fata tir-ului, stiu ca dau a patra si in 2 secunde am trecut in fata tirului. E super cool senzatia, esti mult mai rapid pe motor, nici macar nu trebuie sa fortezi limitele... Am mers intre arad si Deva.. .Cu masina pe Valea muresului fac daca merg lejer, cam 2 ore. Cu motorul, FARA SA FORTEZ si mergand foarte prudent si relaxat am facut o ora jumate! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:48 |