Opel Corsa vs. Renault Clio, am facut o comparatie
![]() ![]() ![]() |
Opel Corsa vs. Renault Clio, am facut o comparatie
Sociopatul Tandru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"ABS pe partea pasagerului"
![]() In rest sunt si eu de aceasi parere cu tine This post has been edited by Amedeus: 3 Sep 2006, 22:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
parerea mea...ca posesor de reno...piesel mai scumpe decat la opel
|
--------------------
-
-
-
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
2.Pe drumurile cu gropi si hartoape, RENO Clio este mult mai confortabil, OPEL fiind rigid si "topaitor".
Dar in curbe? Care "statea" mai bine? |
--------------------
.
.
.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ai uitat de diferenta de pret motor diesel fata de benzinar. Pune pe corsa motor de 1.4 benzina si de diferenta iti cumperi exact optionalele care le are rino-ul in plus.
Iar restul de probleme mi se par cam SF. Mai ales la masina noua. QUOTE Corsa ramane o masinuta mica Si Clio e mult mai mare? In afara de portbagajul in care nu poti baga nimic voluminos. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:04 |