aprindere cu probleme
![]() ![]() ![]() |
aprindere cu probleme
Cobra |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|||
ZaiR |
![]()
|
||
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
dute la cineva care are DSn si lasa sa iti imprumute fisa cu pricina si vezi daca se mai intampla la fel. eu la aceasta problema sustin pt inceput sa verifici(nu te arunca sa cumperi)..... asa si eu am avut la tico problema asta. ordinea nu o stiu .... dar de ulei si eu stau la fel la capitolul acesta |
||
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|||
Cobra |
![]()
|
am verificat deja fisha, nu are nimik sad.gif
|
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
in carte la slz scrie ca daca pui ulei mai mult, se va arde aiurea...se va consuma
banuiesc ca e valabil si la SN |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca de obicei la orice masina se numeroteaza incepand de la volanta |
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. curatire din nou....eventual chiar pe garantia primei lucrari (3 luni) ... nu s-au eliminat cum trebuie depunerile si mai rau s-a infundat un injector! Forma de manifestare descrisa de tine ma face sa cred cu tarie acest lucru!.... 2. numerotarea o vezi pe cutia neaga din care pleaca fisele la bujii... ordinea la aceste tipuri de motoare este 1342...sper sa nu gresesc...insa aprimderea bujiilor este de tip "doua cate doua"...adice mereu vor fi doua bujii aprinse....ele dau scanteie si pe timpul aferent evacuarii, pentru a arde cat mai complet resturile de combustibil... 3. uleiul peste maxim este EXTREM de DAUNATOR!..... goleste imediat surplusul... se face presiune in baia de ulei si asta va duce la distrugerea prematura a motorului |
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul in plus este daunator prin prisma celor spuse de Al, dar mai are si cateva efecte secundare nedorite: uleiul in exces se va consuma prematur si inutil, gazele de esapament fiind bogate in lei ars vor duce si la infundarea prematura a catalizatorului.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Cobra |
![]()
|
multumesc pentru idei. intre timp am curatat singur injectoarele, probabil ca nu la fel de bine ca la service, da' macar cred ca acu este ok motoru... probabil ma voi duce la o spalare de rezervor?
|
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca idee: cum le-ai curata singur? Cu solutie sau le-ai dat jos. ca daca le-ai dat jos e musai sa schimbi si garniturile de etansare.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Cobra |
![]()
|
nu ie musai omule, ca nici ei nu mi le-au schimbat cand le-au curatat. merge ok, le-am dat jos, si le-am curatat cu pompa, spirt, si curent pe 2 fire de la baterie. nu ie nemaipomenit, da' acu merg ok
trebe sa merg sami curete rezervorul neaparat |
--------------------
Megane 1
RT
Hatchback
- B
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Intr-un final de la ce era? Si eu am curatat inj.singur si ma tem sa nu am aceleasi belele.Era tot de la injectie sau de la altceva?
|
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:23 |