Masina noua, aprox. 15000 Clasa compacta
![]() ![]() ![]() |
Masina noua, aprox. 15000 Clasa compacta
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
In maniera de service-uri...uita de citroen...baniesc ca va trebuii sa faci reviziile si eventeualele reparatii in bucuresti...iar in acest caz cu parere de rau, pentru ca masinile sunt frumoase si fiabile, uita.
Am un prieten cu C4 coupe..ca sa isi faca revizia...l-au programat peste 3 saptamani...desi el mai aveam cam 500 de km pana cand trebuia sa o faca A avuto lovita...si a stat 3 luni in service pentru un far, o bara fata...si cand i-au dat masina..era nespalata cu praf de un deget pe ea, nici sa vrei nu puteai sa vezi prin geamurile laterale de cat de jegoasa era masina..i-au lasat scotch pe parbriz...daca te asezai pe scaun si erai imbracat in culori deschise te faceai tot plin de praf...marlanie...si mentionez ca se ducea aproape la 3 zile in service sa vada daca e gata masina...si cica ...nu veneau piesele...desi inainte sa o bage in service s-a dus sa dea comanda de piese si l-au chemat peste 2 saptamani ca cica venisera..isi bat joc cei de la ATS sincer... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cum Kia am vazut in aceleasi locuri cu Citroen banuiesc ca baietii au si aceleasi service-uri.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Yeah. Inseamna ca baietii nici nu au service in Targoviste.
![]() Poate totusi au parteneriat ceva cu alta marca, cu e si Fiat-Seat. This post has been edited by St: 14 Sep 2006, 14:20 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Fiat-Seat ???? Nu te supara, da-mi si mie un punct de reper, un link, ceva, unde zice de partenariatul asta ? Pe bune, fara nici cea mai mica umbra de misto, ca n-am auzit ... Fiat este AutoItalia, iar Seat este Porsche Romania ... Poate Fiat cu Ssang-Yong (sau cum i-o spune ...)
Oricum, f f f buna alegerea din punctul meu de vedere pentru un dealer care are si service in orasul tau, super, te felicit pentru idee ! Pur si simplu n-as avea chef sa ma mai deplasez pentru service de reprezentanta in alt oras ... na ! This post has been edited by mao: 14 Sep 2006, 17:14 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
St |
![]()
|
CA sa intelegi, cred ca nu m-am exprimat eu corect.
Dealerul Autoitalia din Targoviste, AutoNapoli pe numele lui, te trimite pentru revizii si service la service-ul Seat. Sper ca acum totul e clar. ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca au probleme, posesorii de Kia Rio se pot duce si intr-un service Hyundai. Cei cu Cerato, intr-un service Mazda.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si cei cu Mazda, intr-un service Ford
![]() |
-------------------- |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa este, dar nu ma refeream la asocierea de marci, ci mai mult de modele.
Kia Rio este 90% (sasiu, componente, interior) Hyundai Accent. Iar Cerato cand a fost conceputa, a fost practic 99% (sasiu,componente,interior&exterior) o Mazda 323. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ce ti-e si cu dealerii astia ... parca ar fi o mare conspiratie sa ne ia banii ...
![]() Mda ... se pare ca suma de 15.000 EUR e o cifra de "cotitura" ... ca-i noua, ca-i SH, ca-i benzinara, ca-i diesel ... diesel-ul nou trebuie "alergat", nu este recomandabil sa-l folosesti pe distante scurte. Se incalzeste greu, mai ales iarna. Dieselul isi scoate banii pe distante lungi, nu pe 5-10 km, cand consumul este comparabil cu un benzinar. Deci iarasi se naste controversa "diesel vs. benzinara". Si aici gasesti material de studiu pe net, gramada... adepti si de o parte si de ailalta. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
St |
![]()
|
MAre dreptate ai aici
![]() Ce ziceti de Clio III Privilege 1.5 dCi-80Cp(13192 Cp) care ar avea urmatoarele: Bare de protectie fata si spate in ton cu caroseria + bandouri laterale carbon mediu Airbag-uri frontale adaptabile pentru sofer si pasager (cu posibilitate de deconectare manuala a airbag-ului pasager) Blocarea automata a usilor la demaraj Centuri fata in 3 puncte, pretensionate si limitator de efort integrat Centuri spate in 3 puncte, cu limitator de efort integrat (pentru cele laterale) Computer de bord multifunctional Directie asistata electric Geamuri electrice fata Geamuri si parbriz cu tenta Imobilizator electronic codat Inchidere centralizata a usilor cu telecomanda Parasolar pentru sofer si pasager cu oglinda pentru machiaj Pachet "Drumuri dificile" Proiectoare fata dublu optice Scrumiera mobila si bricheta Sistem Isofix de prindere a scaunului copil pentru locul pasagerului din fata Stergatoare parbriz cu cadenta variabila Stergator luneta Tetiere fata reglabile pe inaltime Tetiere pentru toate locurile spate, tip virgula, reglabile in inaltime Turometru Volan reglabil pe inaltime ABS + EBV + AFU + aprinderea automata a luminilor de avarie in cazul unei franari de urgenta Airbag-uri laterale torace pentru locurile din fata Airbag-uri pentru cap fata-spate Airbag-uri anti-alunecare pentru locurile din fata Aer conditionat cu reglare manuala si torpedo cu racire si iluminare Bancheta spate fractionabila 1/3-2/3 Buzunar de depozitare pe spatarul scaunului fata dreapta Centuri fata reglabile in inaltime, dublu pretensionate Centuri laterale spate cu pretensionare Geamuri electrice fata, cu impuls pe partea soferului Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, asferica pe partea soferului Oglinzi retrovizoare in ton cu caroseria Proiectoare de ceata Radio cu mono CD 4X15W RDS codat, cu afisaj separat, satelit de comanda Sistem Isofix de prindere a scaunului copil pentru locurile laterale spate Scaun sofer cu reglare pe inaltime Volan imbracat in piele Jante aluminiu 15" Manere de usi exterioare cromate Scaun sofer cu reglaj lombar + scaun pasager cu reglaj pe inaltime+ buzunar de depozitare pe spatarul scaunului soferului. +Optionale: Aer conditionat cu reglare automata si torpedo cu racire - 103 E(Fara TVA) Senzor de ploaie si lumina - 64E(Fara TVA) Radio cu mono CD 4x15W RDS codat, cu MP3 - 64E(Fara TVA) Tempomat (Dispozitiv pentru reglarea automata a vitezei) si limitator de viteza - 192E(Fara TVA) TOTAL: Aprox. 13900 CAt de folositor este tempomatul si limitatorul de viteza, in conditiile in care masina va merge 90% din perioada in afara orasului, pe drumuri judetene/europene si destul de putin pe autostrada unde sunt convins de functionalitatea acestuia ![]() Am ajuns aici, pentru ca suma a scazut(leasing/rate pe o perioada mai scurta). Si a trecut "teama" de masini din clasa mica. Exista un complex ca ar fi spatiu mic/portbagaj mic etc. M-am convins ca cel putin la Clio ca nu ar fi chiar asa... ![]() This post has been edited by St: 15 Sep 2006, 16:59 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-ar tenta un Seat: http://www.alto-syncro.ro/index.php?cale=t...ypeid=2&menu=48
Sau, daca vrei masina noua, un Corsa: http://www.opeldibas.ro/showroom.php?s=pr&id=18 This post has been edited by thecagero: 15 Sep 2006, 17:38 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Mai bine Seat decat Clio: ce vrei, am si eu o afinitate pentru masinile nemtesti (chiar daca or fi facute prin Brazilia
![]() Tu ai vazut portbagajul de Clio ? Daca iti convine, go for it ! Mie nu !!! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
St |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic. Tot ce-mi dau seama dupa net e ca Seat Cordoba are mai putine dotari, motor benzina, acelasi pret.+ versiune pe final de cariera.
Avantaje: Momentan nu vad decat unul, nu e Renault ci Seat. Ma uitasem la Clio III pentru ca multi il lauda. Si printe probleme de genul "asa e la toate" am vazut pe forum doar scartaiala haionului care s-a rezolvat ori de la sine ori la service. Au fost si uni care au zis ca la ei nu a aparut treaba asta ![]() LA renault ma incanta si reviziile mai ieftine.. Spre exemplu la Fiat in Targoviste se face revizia la service-ul Seat. Tata a platit cu 1.5 mil in plus fata de service-ul Autoitalia. Cei drept el a vrut si o verificare sumara a directiei, franelor etc. Lucru care a fost taxat doar cu manopera parca 1h, si sigur nu e tariful 1h=150 RON. @Mao. Da, l-am vazut, mi s epare k. Spre exemplu la Albea, care are in jur de 510L nu am reusit sa-l umplu niciodata, chiar daca am mai tinut si lucruri inutile in el. This post has been edited by St: 15 Sep 2006, 17:21 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(St @ 15 Sep 2006, 18:20) LA renault ma incanta si reviziile mai ieftine.. Spre exemplu la Fiat in Targoviste se face revizia la service-ul Seat. Tata a platit cu 1.5 mil in plus fata de service-ul Autoitalia. Cei drept el a vrut si o verificare sumara a directiei, franelor etc. Lucru care a fost taxat doar cu manopera parca 1h, si sigur nu e tariful 1h=150 RON. @Mao. Da, l-am vazut, mi s epare k. Spre exemplu la Albea, care are in jur de 510L nu am reusit sa-l umplu niciodata, chiar daca am mai tinut si lucruri inutile in el. Ai comparat tu preturi de Renault din service cu alte firme si ai iesit mai ieftin ???? unde, nene ? Ca am un drum catre Craiova si trec prin Targoviste sa vad si eu minunea ... In privinta reviziilor, aia din service au un tabel, un fel de "mercurial" de pe vremuri ... pentru revizia de x km, timpul alocat este y ore, inmulteste numarul de ore cu tariful/ora (stiu ca la Dacia este ~15Eur/h) si gasesti valoarea manoperei ... Iar cu porbagajul ... nu stiu ce sa zic, e alegerea ta. Prefer sa am unul mare in care sa ma "lafai" ![]() This post has been edited by mao: 15 Sep 2006, 17:53 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tempomatu e super bun pentru afara. Cand esti la viteza care iti comvine il activezi si nu mai trebuie sa stai tot timpul cu piciorul pe pedala de acceleratie, deci ar ajuta si la consum. Nu stiu cum e la renault da eu am vazut la ford si isi merita bani sistemul.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
St |
![]()
|
@mao
Singura comparatie este cea expusa mai sus. Poate prima impresie e gresita. O sa ma documentez exact la service. This post has been edited by St: 16 Sep 2006, 08:28 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(mao @ 10 Sep 2006, 12:53) Ei, na ? Tu vorbesti serios ? Pe bune ... pai asta ar fi o chestie super, dar parca n-as prea crede, ca ar trebui sa fie vorba si de ceva cablaj electric pe acolo (de la senzori pana in bord, sau, ma rog, pe undeva pe acolo) nu mai spun despre display si alte gadgeturi conexe ca de exemplu un buton de selectie pt afisarea parametrilor. Da' cat ii diferenta intre una cu computer de bord si una fara ? Scuze, dar pe site nu zice mare lucru si pana la reprezentanta, ... e cale lunga ! Oarecum offtopic: daca pui ca optionale MP3 player-ul pe ea si/sau climatronic, computerul se poate activa din soft. Masina are tot ce trebuie pe ea. Display are de la player sau climatronic, butonul de BC este pus pe player, etc. Diferenta de pret e de vreo 125Euro, nu e mult dar poti sa iei alte maruntisuri de banii aia. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
St |
![]()
|
Ai vazut pe cineva facand practic treba asta? Daca da, de unde a luat senzorii??
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
St daca nu ai observat, am un Astra H si am activat BC-ul in service. Nu se modifica decat softul si atat. Nu m-a costat nimic, dar in general se plateste undeva intre 100-200RON, in functie de dealer.
PS: Mai nou sunt niste zvonuri, cica s-au prins astia de la Opel si au modificat ceva sa nu se mai poata activa. Ramane de vazut. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:59 |