LOTO 6 din 49, Ai castigat!!!Ce faci?
![]() ![]() ![]() |
LOTO 6 din 49, Ai castigat!!!Ce faci?
catala2k |
![]()
|
||
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. ;)
|
|||
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
As cauta un procuror sau judecator (sau functionar public d'ala gras) care nu are cum sa-si justifice averea ilicita si i-as vinde biletul la pret dublu !
|
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
asta-i din cliclu, as fura cate un dolar de la fiecare chinez !
![]() foarte tare. 14 Jan 2008, 15:38: asta-i din cliclu, as fura cate un dolar de la fiecare chinez ! ![]() foarte tare. This post has been edited by memyselfandI: 14 Jan 2008, 15:38 |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
- mi-as face un ghiul cat nuca de cocos, cu sigla BMW si Nike
- mi-as lua un "yacht mare... rosu" - m-as duce ca invitat la Top Gear si i-as scoate casca lui "Stig" - mi-as face o Dacia 1310 din otel inoxidabil + multe altele |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 13 Jan 2008, 19:23) Ca n-a castigat?Nu!Oricum daca castiga a zis ca o sa cumpere 10 logane prestigioase si le face cadou catorva membri forumisti si pe TOLEDO il da lui argon dupa care isi cumpara ceva cu doua usi sport cu un torpedou in care sa incapa vreo 10 carduri bancare. |
--------------------
a
b
c
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu intai as cumpara forumurile daciaclub si reno.
Ce as face cu ele, nici nu ar vrea sa stie unii dintre voi (nu ati postat aici inca)! Oricum, curatenie ca de Pasti! Apoi fac nunta, ma plimb putin prin Europa, iau masina de 30.000 maxim (poate Laguna) si un apartament cu 3 camere mai la centru. Din ce ramane iau terenuri pentru speculatii si garsoniere pentru inchiriat. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
eu o sa duc loganu la pimp my ride si il fac nava spatiala si dupaia ma dau cu el prin bucuresti sa moara manelistii de ciuda
![]() si avand in vedere ora tarzie ma duc naibii la culcare ca deja visam cu ochii deschisi... nu merita. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
bulan |
![]()
|
Azi 11 milioane de euro!Vom avea un castigator azi???
Edit:Eu credeam ca azi e duminica!Scuze!!! This post has been edited by bulan: 19 Jan 2008, 14:44 |
--------------------
a
b
c
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
adica maine
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bulan |
![]()
|
Program loto la agentii:
luni-sambata 6-20 duminica 7-17 De fiecare data cand ma duc cu Pufi la plimbare trec prin fata agentiei loto.De fiecare data vad oamenii iesind din agentie cu fetele radiind de bucurie.Totusi cred ca 4,5 lei merita sa dea lumea pentru clipele alea magice cand ies din agentie cu speranta in suflet. Maine dimineata ma duc sa iau si eu un bilet dupa care voi posta numerele intr-un mesaj in acest topic.Daca iese castigator biletul il donez www.daciaclub.ro pentru a se construi o cafenea de 11milioane de euro!Oare sa ajunga banii pentru o cafenea decenta+o parcare pentru bijuteriile membrilor? |
--------------------
a
b
c
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau poti sa cumperi 11 bucati de Bugatti Veyron pe care sa le facem posta intre membrii Daciaclub .
![]() ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
maine fac si eu pe prostu si platesc taxa..
![]() oricine spera la o alta viata, pt ca sigur asta face loto din oameni ![]() This post has been edited by Alexu7: 19 Jan 2008, 19:06 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bulan |
![]()
|
|
--------------------
a
b
c
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...25ff5b2276caa10
![]() http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...8215447ca34c5ef James Cameron al Romaniei pe putin. ![]() This post has been edited by SorinTSI: 19 Jan 2008, 20:15 |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Alexu7: 19 Jan 2008, 20:15 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Cica un batran castiga, in sfarsit, premiul cel mare la loto, 100 milioane dolari. Insa prima care vede numerele la TV este babuta lui. Il cheama pe un nepot si ii spune: "Stii, nepoate, la cei 95 de ani ai unchiului tau, s-ar putea ca vestea asta sa-l cam zdruncine. El si asa sta foarte prost cu inima, multe infarcturi ... N-ai putea sa-i dai tu vestea, intr-un oaresice fel, sa nu-l afecteze prea tare, tu cel mai iubit nepot al lui ?" "Sigur, matusa, lasa ca-l iau mai pe departe ..."
"Saru-mana unchiule ! Stii, ma intrebam, ce-ai face daca ai castiga la loto 10.000 dolari ?" "Pai mi-as zugravi casa, mi-as mai plati din datorii" "Aham, dar daca ai castiga 100.000 de dolari ?" "Pai as face ce-am zis mai devreme, plus o micuta casa de batrani si mai vad eu ..." "Bun, unchiule, dar daca ai castiga 100 milioane de dolari ?" "Hehe, atunci jumatate ti i-as da tie, nepotul meu cel mai drag !" "Serio....... ????" Si nepotul cazu lovit de un atac de cord ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
m-as muta in spania, mi-as lua o finca si m-as plimba toata ziua pe toti muntii din lume. dupa ce m-as satura, mi-as cumpara niste afaceri .. ca sa nu scada fondurile.
chestia e ca n-o sa castig niciodata, e simplu, pentru ca: "Itic se ruga zilnic la biserica la Dumnezeu: 'Ajuta-ma Doamne sa castig la Loto!'. Azi asa, maine asa ... Dupa multi ani, se intampla minunea si Itic aude o voce: 'Te-as ajuta Eu, dar cumpara-ti bilet ma prostovane!'" Sau: "Itic si Strul, Itic sarac lipit, Strul bogat. Ambii mergeau saptamanal la sinagoga, sa se roage. La aceleasi ore. Itic: 'Da Doamne si mie 10 dolari, sa le iau si copiilor mei o paine.' Strul: 'Da Doamne sa gasesc petrol, sa nu pierd cei 1.000.000$ pe care i-am bagat in foraj'. Itic: 'Da Doamne si mie 10 dolari, sa le iau si copiilor mei o paine.' Strul: 'Da Doamne sa gasesc petrol, sa nu pierd cei 1.000.000$ pe care i-am bagat in foraj. ... si tot asa. La un moment dat, Strul, satul sa-l tot auda pe Itic, zice: 'Na ma de aicea 10$ si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze.'" |
--------------------
-
-
-
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-as lua o lunga vacanta , iar banii intra in imobiliare...
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Credeam ca-i bagi in ATM-uri.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai vorbim peste cateva ore
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alexu7 |
![]()
|
cat costa Loteria Romana S.A?
daca castig ii cumpar pe toti si ma apuc eu de masluit bilele sa mai manance si gura mea ceva ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Daca as castiga as sparge ceva euro pe un gt2 si excursii in jurul lumii.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
bulan |
![]()
|
La agentia loto de la parterul blocului meu sunt cel putin 50 de persoane care stau la coada.Ma duc mai tarziu sa iau biletul pentru cafeneaua noastra.
Puteti posta 6 numere cei care nu va cumparati bilete poate iese vreun bilet castigator si in felul asta veti regreta toata viata ca nu ati luat si biletul de la agentie! |
--------------------
a
b
c
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
buna ideea cu excursiile... cred ca o sa devina o data pe an excursie in romania
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
as calatori mult,poate cu inca cineva
![]() mai pot pune bilet ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
Azi program pana la ora 17.Dar posteaza 6 numere aici si nu lua bilet poate iti ies numerele si vei regreta toata viata!
|
--------------------
a
b
c
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Hai ca pun eu, la nimereala, poate regret toata viata : 8, 19, 23, 35, 38, 42.
Bulane, daca ies toate? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu as cam pupa tara asta duios pe frunte...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:23 |