[VIDEO] Lada masina vietii, die die die
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Lada masina vietii, die die die
vsebas |
![]()
|
||
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|||
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@tgg2k
Mesajul pe care l-am receptionat eu (ma ref la cel cu M5): e putin neobisnuit sa faci o masina de peste 500CP cu un meniu de windows. Ori iti pui viata in pericol (si implicit pe a celor din jur) navigand prin meniu la 100mph, ori renunti si-i dai bataie. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
@meganer: din cate stiu eu de la un seria 5 cu tv + navigatie daca depaseste o anumita viteza , tv-ul se opreste si la navigatie nu mai ai access sa umblii. Faza cu tv-ul am vazut-o.
the british isi spune parerea personala acolo. "e unii domle care nu intelege ca si noi ne spunem parerea". si intamplator nu ne place parerea lui. personal intai mi-ar placea toate gageturile de pe M5 si apoi daca mai raman bani si motorul ala. @vsebas, tipul intreaba de ce nu au setat inginerii de la bmw toate functiile si el doar sa conduca. de ce sa nu si conduca inginerii de la bmw? adevarul e ca si masina (M5-ul) si slujba lui sunt de invidiat. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Daca inginerii de la BMW (aia electronisti, responsabili de toate functiile "gen window" ) ar fi lasati sa conduca minunatiile pe care le fac si-ar schimba profesia in piloti de test
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
..IcemaN..: ok...clarkson face show...nu e o emisiune de prezentat masini..e o emisiune de divertisment...cat despre Logan, uitati-va la ce au de zis despre Logan (si alte masini)
|
-------------------- |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ... intra in cutia verde, si-n plus nu porea e bine pus la punct cu toate informatiile
Loganele au si inchidere si geamuri electrice si alte accesorii ma intreb daca si fani lui hilux http://www.youtube.com/watch?v=nD0UVI99R8Q or sa aiba astfel de reactii oricum .... "testul" nu prea a fost de acceasi natura This post has been edited by tarzy: 6 Oct 2006, 09:23 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Top Gear este una din cele ai bune emisiuni auto pe care le-am vazut vreodata, dar in nici un caz nu te poti lua dupa ce spun cei trei prezentatori. Sunt subiectivi, exagerati si plini de idei preconcepute.
Nu poti compara Top Gear cu Surprize Surprize sau Din Dragoste. Top Gear are buget imens, este foarte artistic dpdv al imaginii, sunetului, montajului, etc... Tot ce auzi si vezi la Top Gear e pentru divertisment, nu pentru educatie. Daca iti place, bine, daca nu, nu. Mie unul sincer concursurile care le au ei intre ei mi se par prea regizate si prea similare, dar emisiunile per total sunt f. bune. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 10:42 |