Imi lipseste....MUZICA ROMANEASCA !
![]() ![]() ![]() |
Imi lipseste....MUZICA ROMANEASCA !
Maska |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa-ti dea Dzeu. sanatate!!! Stii de cind caut piesa asta ??? :worship: :worship: :worship:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
As mai adauga Semnal M, Sfinx, Pro Musica, Rosu si Negru, Riff ... |
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am eu primul album Riff. Da' e pe vinyl.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Daca il faci mp3 da si tu un semn ceva!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce mijloace necesare? va trebuie un pickup cu line out (sau mufa de casti, ceva sa aiba semnal slab pe el), un cablu care sa intra in placa de sunet in line in, un soft de inregistrat wav-uri (cool edit este f bun, mai ales ca stie si o gramada de filtre), si dupa ce e gata wav-ul, il ripuiti si ala e :!:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
||
Vaaaaaaaaaaaaaaaai... ce simplu, cum de nu m-am gindit ??? Auzi, domnu' Ov, eu n-am pick-up deloc, nici cu line-out, nici cu line-in, nici cu manivela si nici cu carbuni. La asta se referea pompoasa expresie "mijloace necesare"! :wink: |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai si ce-i atat de greu in a face rost de un pick-up (io l-am aruncat ce-i drept pe al meu acu' vreo 10 ani) de la cineva .... :roll:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
Cineva TREBUIE SA POSEDE asa ceva, ier eu nu cunosc pe nimeni care sa mai ocupe locu' cu relicve d-astea. Tu de ce oare l-ai aruncat in urma cu 10 ani ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
mie nu-mi lipseste nimic la capitolu muzica...desi ascult numai muzica care nu se aude la radio smile.gif
|
-------------------- null
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai mie imi plac (dar nu exclusiv) cam asa:
Pavel Stratan - pentru melodie si versuri Ozone - pentru ritmul de bine dispunere si topaiala Zdob si Zdub - pentru muzica Daca trag linie vad ca e si nu e in topic - muzica romaneasca - toti sunt produsul extraordinarei scoli de arta de tip rusesc/sovietic - care nu se limiteaza numai la muzica ( a se vedea firmele de productie de desene animate din romania pline de basarabeni si ucrainieni) Ascult si alte chestii romanesti cu placere dar in general destul de vechi -Compact Iris, Phoenix etc... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cautand un topic despre Johnny Raducanu, nedeschis dealtfel
![]() Chiar daca e din 2004, stii care e realitatea? Nu e neaparat vorba despre un produs al scolii ruse. Ideea e ca basarabenii sunt talentati. Sunt cantaciosi. 70-80% din ei au voce si ureche. Multi zdrangane la cate un instrument. Sunt mult mai sensibili decat noi. N-am vazut concert de muzica populara in care sala sa nu fie arhiplina sau spectatorii sa nu planga. Aplaudau zeci de minute in picioare, indiferent ca era vorba de Botgros sau de interpreti veniti din RO. Isi exprima bucuria prin cantec. Bine, ce-a dat URSS/Rusia lumii dpdv artistic nici nu mai are rost sa pomenim. Ulterior, unii basarabeni s-au folosit de Romania ca de o rampa de lansare in lumea buna, constienti ca din RM n-au nicio sansa. Mai nasol e ca nici azi nu recunosc asta. Apropo de Johnny Raducanu. Eram copil cand mi-a pus tata o caseta cu el. Mi-a spus sa ascult si sa ma relaxez. Avea o vorba, "e formidabil". Intr-adevar era formidabil. Dar timpul a trecut, a aparut zdranganeala comerciala, lumea l-a uitat. Si eu l-am uitat. Acum mi-am amintit de el c-o urma de nostalgie. This post has been edited by Victoras2001: 21 Sep 2011, 12:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
muzica romaneasca buna n-a disparut. doar a fost impinsa mai in spate...
o dovada aveti mai jos: |
--------------------
...
...
...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ca tot veni vorba.
Adrian Berinde - Azil, Albastrii dupa ploi, Captiv in inutil, Vertical, Negru de fum, Absent si o melodie care nu este gasita si nici nu va fi pe nici un album. Cerneala ochilor tai... Compact C (aia cu Paul Ciuci) Fata din vis. Fuego - are cateva melodii de tremura chelea pe mine. Tatiana Stepa - Folk rullzzzzz Mihai Margineanu Octave - pentru cine isi mai aduce aminte... Freddy Stauber - cunoscut poate doar de unii din Timisoara/Arad/Lugoj. Mircea Bocos - cunoscut, cred, doar in zona - Turda-Cluj Conexiuni Phoenix Ioan Gyuri Pascu Cargo daca imi mai amintesc mai spun... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:56 |