Recomandari Internet Browser
![]() ![]() ![]() |
Recomandari Internet Browser
cristyz |
![]()
|
||
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
1900
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inca ninge?
This post has been edited by radian: 27 Mar 2011, 20:08 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 26 Mar 2011, 19:31) habar nu ai. incearca opera turbo pe o conexiune din ala mobila care abia se taraste. ca principiu, ca sa intelegi si tu, pagina pe care o vrei tu, o comprima cei de la opera pe serverele lor pana la 80%. prin asta iti economiseste tie banda. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Exista aici la Cafenea un speedtest foarte bun pt browsere: topicul cu Machete auto
![]() E plin de poze, majoritatea mari. In IE se încarca destul de greu, unele apar chiar incomplete. In Firefox e deja clar mai bine. Iar în Chrome11 rupe ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
te-ai uitat pe toate geamurile?
foto on-topic. Attached thumbnail(s) gpo.jpg ( Size: 32.4k ) Number of downloads: 343 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Update:
Chrome 18.0.1025.11 (beta) Firefox 11.0 beta 1 This post has been edited by Markos: 10 Feb 2012, 00:21 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
IE 10 - disponibil oficial și pentru Win7.
Attached thumbnail(s) IE10.jpg ( Size: 62.21k ) Number of downloads: 233 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ie sa folosesti tu!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu mai stiu cine zicea dar IE este bun doar ca sa downloadezi alte browsere la inceput
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
Era doar o informație
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
FraierFox e cel mai bun. Na, că m-am impus și aicișa!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io ff folosesc pe desktop. Dar nu e cel mai bun. opera pe spartfon. Dar nici asta nu e cel mai bun. Astfel ni m-am impus nici aici. Si nici nu vroiam sa o fac.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai si cel mai rapid pt un xp care ar fi?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Știu că nu e cel mai bun. Dar vreau să mă impun. Asta una.
A doua, Chrome nu mai are versiune pentru desktopul meu Mandriva și mi-e lene să: -compilez din surse sau -să fac upgrade la linux: ce merge nu strica! Așa că, cel mai bun e ăla care-ți merge ție. Adică mie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Dupa ani de zile de folosit Chrome ca browser principal am ajuns la concluzia certa ca Fierfox este cel mai bun in prezent, am intalnit multe chestii care nu mergeau bine sau deloc in Chrome iar in Firefox merg perfect.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie, pe Opera, imi apare ce aveti de gind sa scrieti inainte sa scrieti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Am crezut ca folosesti mosaic...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
DragosP |
![]()
|
El face direct telnet pe portul 80.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Nu știu dacă-i cel mai bun, dar sigur e cel mai comod Chrome, pentru mine. Pt desktop adică. Îl țin setat să intre automat pe contul de gimeil, citesc meilurile imediat, favoritele îs la locul lor indiferent de pc etc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
dar rapid? e mai rapid ca mozilla sau opera?
eu gmailul il am in outlook |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
Sincer, e destul de greu să-mi dau seama dacă browserul X e mai rapid decât Y sau Z.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
daca ai internet super sport nici nu mai conteaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pe tel folosesc mai nou, Maxthon. Cam bate la fund si Dolphin...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
La recomandarea lui Liviu, pe android mă dau cu barca.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mie Chrome-ul mi-a fwtut toate bookmark-urile. E drept ca ala de la munca, deci de pe un PC pe care nu am drepturi de admin si pe care chestiunea internetului e supusa anumitor politici (periodic se curata cash, cuchiuri etc.), dar cert e ca m-am trezit acasa ca nu mai am book-mark-urile
![]() Noroc de xmark, ca-i destept si-si face backup zilnic, de am putut restaura. De atunci am revenit la faierfox. Si inca o chestie: ia incercati sa aveti vreo 20 de tab-uri deschise in Chrome si duceti-va in task-manager ![]() Asa ca faierfoxu' ruleaza timp mare. Am zis! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce te razi ma?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La mine HD-urile de pe Youtube merg in reluare pe Fraierfocs, pe Opera nu au nicio problema. Le tin instalate pe amadoua pentru add-on-urile care pe Opera ori nu exista ori dureaza prea mult sa le caut
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:33 |