DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Capac cutie acte

xman2000
post 26 May 2004, 10:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Capacul de la torpedou(sau cutie acte in pliante) s-a slabit ; cu toate ca nimeni nu a tras/impins de el...totusi face un zgomot infernal. Ati gasit vreo metoda de reducere la tacere? Eu am incercat sa vad niste reglaje , dar se pare ca nu prea are.

--------------------
Dacia Solenza Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gogo
post 26 May 2004, 10:51
Post #2

Membru

From: Bucuresti

A iesit din balamale? Adica, atunci cand il deschizi ramai cu el agatat numai de cordeluta de plastic?
Daca da, vezi ca tumburusul din stanga care intra in gaura stanga de la torpedou este reglabil. Impinge-l cu tupeu pana face "clac". O sa ai nevoie de o surubelnita cu care sa-l impingi de urechiuse.

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-32-JCJ
"Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
+
xman2000
post 26 May 2004, 12:15
Post #3

Membru incepator

Nu chiar a iesit din balamale. Partea de sus nu mai sta lipita de bord ; sta ceva mai lasata si zdragane de iti vine sa te dai jos din masina. laugh.gif

@gogo: incerc si ce mi-ai zis tu.

--------------------
Dacia Solenza Rapsodie
+
bogdan_o
post 26 May 2004, 14:56
Post #4

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Vezi ca respectivul capac are niste picioruse de cauciuc in parte sa superioara care ar trebui sa vina pe plasticul bordului cand inchizi capacul. Incearca sa le scoti mai inafara ca sa nu mai troncane. Daca nu merge, pune niste garnituri din cauciuc pentru obertain si scapi de zgomote.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
xman2000
post 26 May 2004, 16:09
Post #5

Membru incepator

Hai ca am rezolvat-o : era desfacuta sirma care tinea butonul capacului. Am repozitionat sirma pe ghidajele din interiorul capacului si butonul si-a revenit. Topicul se poate inchide.

--------------------
Dacia Solenza Rapsodie
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 19:50
Forum Renault