Capac cutie acte
![]() ![]() ![]() |
Capac cutie acte
xman2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|||
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
A iesit din balamale? Adica, atunci cand il deschizi ramai cu el agatat numai de cordeluta de plastic?
Daca da, vezi ca tumburusul din stanga care intra in gaura stanga de la torpedou este reglabil. Impinge-l cu tupeu pana face "clac". O sa ai nevoie de o surubelnita cu care sa-l impingi de urechiuse. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
xman2000 |
![]()
|
Nu chiar a iesit din balamale. Partea de sus nu mai sta lipita de bord ; sta ceva mai lasata si zdragane de iti vine sa te dai jos din masina. laugh.gif
@gogo: incerc si ce mi-ai zis tu. |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca respectivul capac are niste picioruse de cauciuc in parte sa superioara care ar trebui sa vina pe plasticul bordului cand inchizi capacul. Incearca sa le scoti mai inafara ca sa nu mai troncane. Daca nu merge, pune niste garnituri din cauciuc pentru obertain si scapi de zgomote.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
xman2000 |
![]()
|
Hai ca am rezolvat-o : era desfacuta sirma care tinea butonul capacului. Am repozitionat sirma pe ghidajele din interiorul capacului si butonul si-a revenit. Topicul se poate inchide.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:50 |