Vanzarile LOGAN in scadere in Franta
![]() ![]() ![]() |
Vanzarile LOGAN in scadere in Franta
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
- BC XX XXX
2005
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alt articol senzationalist. Astia nu au cu e umple paginile. In mai toate tarile vanzariile scad drastic in august si se redreseaza incet incet. Lumea e in vacante, cheltuie banii pe distractii, iesiti, excursii.
Asa ca poti sa te asezi linistit pe scaun si respira calm. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
He he, am vazut ceva Logan-uri pe drumurile Frantei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Eu chiar am citit pe cateva forumuri frantuzesti o comparatie pe luni si loganul chiar era singura masina care avea cresteri fata de anu trecut (bine atunci probabil nu se vindeau prea multe) dar vand pe luna aproape cat renault laguna.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bine, lumea, mai carcotasa din fire pe aici, nu stie ca renault a vandut in 2005 mai multe loganuri decat lagune, a vandut logane cat modus, sau cat kangoo, mai multe decat twingo...
Cred ca este pe locul 3 sau 4 la nivelul de vanzari, dupa clio si megane, care duc greul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:52 |