HELP! BENZINA IN ULEI!, nu stiu pe unde
![]() ![]() ![]() |
HELP! BENZINA IN ULEI!, nu stiu pe unde
Almic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989 berlina
|
|||
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Probabil ai plutitorul spart la carburator.
E mai mult decat cazul sa schimbi din nou uleiul. Dupa aia repari, si schimbi din nou uleiul. |
-------------------- |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Plutitor spart, cui poanto neetans, nivel mare in CNC, supape cu joc foarte mic sau inexistent, aprindere dereglata sau defecta (bujii, fise, lulea, capac, platina, condensator, bobina, legaturi proaste).
Uneori filtru foarte colmatat, soc care ramine partial inchis. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Almic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 June 06 ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 12 Sep 2006, 10:12) Plutitor spart, cui poanto neetans, nivel mare in CNC, supape cu joc foarte mic sau inexistent, aprindere dereglata sau defecta (bujii, fise, lulea, capac, platina, condensator, bobina, legaturi proaste). Uneori filtru foarte colmatat, soc care ramine partial inchis. Am schimbat filtru de aer, cui pontou, fise, capac delco, platina, reglat CNC, si nimic. Pana la urma am luat returul si l-am desfacut de unde intra in rezervor si ... culmea nu ajungea benzina acolo. Cand suflam cu pompa mergea greu de tot si m-am dus la o vulcanizare. Am suflat cu 11 atm pe furtun si la capat abia iesea putin aer. Asa ca am schimbat teava de la retur cu totul si s-a rezolvat. mai am sa-i schimb uleiul si gata. Va multumesc pentru rasunsuri. Numai bine! |
--------------------
dacia
1310
1989 berlina
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
totusi schimba si membrana pompei de benzina
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:02 |