litrometru, numai 10 l indica
![]() ![]() ![]() |
litrometru, numai 10 l indica
dorelus |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|||
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
si eu am avut aceasta problema dar am rezolvat-o schimband ceasurile...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Problema-cu-indica...ml#entry3866828
ai in link diferite rezolvari si explicatii la problema |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
dorelus |
![]()
|
A mea e pe motorina.
Multumesc, daseky30, am ajuns pana acolo dar am gasit un fir de la bobina dezlipit, dar mai trebuie sa mai insist la lipituri reci din cate am inteles de la tine. O.K. |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
daseky30 |
![]()
|
eu am reusit sa gasesc lipitura defecta cu ceasul montat desfacut pe masina si am luat toate piesele la tatonat cu manerul surubelnitei( sa nu incerci cu metal ca faci scurt) si cu contactul pus in timp ce intre firele ce vin de la sonda din rezervor am facut un scurt sa simulez rezervorul plin. Dar presupun ca ai verificat rezistenta intre firele care vin din rezervor si acolo nu sunt probleme, daca te-ai apucat de bord ?!
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
xixi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 December 13 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Problema-cu-indica...ml#entry3866828
ai in link diferite rezolvari si explicatii la problema . De asemenea, cred că acest lucru este bun, eu atrag de multe ori, de asemenea, practicat. x431 auto diag This post has been edited by xixi: 4 Dec 2013, 11:59 |
--------------------
bwm
bwm
2012 bwm007
|
|
dorelus |
![]()
|
Scuze pt intarzierea raspunsului
Am facut exact cum ai explicat tu, am gasit tranzistorul,parca q7 scria langa el, era primul din stg sus pe placa mi-am pus ochelari pt prima data, de la un coleg si am refacut lipiturile binenteles ca am umblat in rezervor intai. Multumesc inca o data, (am mai facut-o pe undeva pe aici) daseky30 Sunt f mandru ca mi-am facut bordul, nu cred ca imi facea cineva asa ceva in tot Iasul Plecaciuni si pt daciaclub, aici am invatat multe sa-mi fac la masina mea. |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
daseky30 |
![]()
|
Exact pinul tranzistorului q7 era incercuit de mine in poza pusa pe forum in care explicam problema mea, probabil e un defect de fabricatie la bord.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:27 |