Shaorma buna in Bucale?
![]() ![]() ![]() |
Shaorma buna in Bucale?
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() initial trebuia pe 1 iunie s-o deschida....o lungeste atat de parca incearca sa gaseasca aur in carne ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ceva vesti, cand naiba deschide ala ??
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Sambata noapte era inchis
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa mor io, cand s-o deschide cred c-o sa fie coada mai ceva ca la lapte pe vremea lui 'ceasca. Toate forumurile sunt pline de turbati care inreaba cand naiba se deschide minunea !
De vreo cateva luni nu prea ma simt bine in timpul zilei, cred ca am si raspunsul acum, n-am mai mancat shaorma d'aia ! |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
"Pentru sanatatea dumneavoastra, evitati consumul excesiv de sare, zahar si grasimi."
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ov |
![]()
|
gasit shaorma BUNA, ba nu FOARTE buna. A intrat direct in top 10 direct pe locul 2 (asta ca am cam uitat cum e geninul).
Localizare: 1 mai colt cu dr felix, lipita de vulcanizare. Atentie: in cladire sunt 2 shaormerii, mergeti la aia unde vinde un araboi. E pe gustate ![]() 10 RON aia mare (care nu prea e mare, asta fiind dealtfel si singurul defect care l-am gasit) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost aseara si nu deschisese.grasu arab de patron a zis ca la sfarsitu lunii....acum poate pentru el sfarsitu lunii e sfarsitu anului
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ov, unde bre, ca-mi ploo-n gura
![]() Attached thumbnail(s) shaorma.JPG ( Size: 57.38k ) Number of downloads: 167 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde mi-au luat mie permisu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Ov |
![]()
|
@vis-a-vis: veneai cumva vijelios pe linia de tramvai ?
![]() @Muttley: exact la intersectia intre Dr felix si Ion Mihalache, in varful triunghiului ala. E o vulcanizare acolo, imposibil sa n-o vezi. E lipita de vulcanizare. Cum vii dinspre piata 1 mai spre victoria e pe dreapta |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Ov |
![]()
|
cel mai tare am vazut d'astia ca tine (
![]() ![]() i-a dat ala inapoi vreo 200 de m si i-a ars pe toti |
--------------------
Dacia
1300
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema urgenta!!!!!!! E deschis la Geanin? Asta vara am inteles ca se muta mai sus pe Floreasca. Acum e deschis?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady85btz |
![]()
|
Geninu de pe Floreasca e inchis de cateva luni bune
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
nu, dar poti sa incerci in citymall, tot la genin, dar parca ii lipseste ceva la aia
|
--------------------
.
.
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
shaorma mai buna ca la genin nu am mancat nici o data
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
Ov |
![]()
|
deoarece harabului de la genin cred ca i-au desfiintat americanii reteaua terorista pe care o alimenta cu banii nostri de shaorma si prin urmare l-a durut fix in pix de noi si n-a mai deschis (sta si zambaste ca bovina din coltul strazii cand il intreaba trecatorii cand deschide si el zice ca intr-o saptamana; are textul asta de 1 an), io am incercat diverse metode alternative de a-mi potoli dependenta de aceasta purtatoare de toxi-infectie alimentara si generatoare de obezitate absoluta: rezultatul e total nesatisfacator, dau doar de "facaturi", adevarate mizerii, locuri unde azi mananci una buna si maine e groaznica. Am totusi un loc unde mananc cu placere "una mica' cu un ayran va rog" si anume in militari pe iuliu maniu la deria sau ceva de genul asta. E urmatoarea intersectie de la moinesti spre autostrada, pe stanga.
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
sa deschis geninul dar e restaorant cu specific libanez si are shaorma la farfurie si la pachet. Nu am luat nici o data la pachet sa vadf cum este dar aia la farfurie e magica
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
Ov |
![]()
|
cate parale ?
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
psihoursu |
![]()
|
20 de lei e aia la farfurie si aia la pachet e mai ieftina
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
shark pe buzesti.ce ziceti de ea? eu zic ca e ok
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E deschis geninul, si mi-a zis ca e 18 lei una mare la farfurie. Alta nu au, dar puteam sa o iau la pachet. E o carciumioara cu 5-6 mese.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
o shaorma buna mai e la Aparatorii Patriei...cum iesi din gura de metrou, imediat in stanga. 10 lei.....
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
La shaormerii, daca nu e un arab sau turc patron (merge si un sirian sau iranian), nu fac mancare buna. Fapt dovedit stiintific.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
FLP |
![]()
|
cea mai penibila saorma... si mai e si scumpa aia psihoursu
|
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:39 |