Shaorma buna in Bucale?
![]() ![]() ![]() |
Shaorma buna in Bucale?
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Oct 2008, 12:24) Nu cunosc C-ta asa de bine. Mai detaliat se poate? Ambele sunt pe Tomis? Cin-cin parca pe Tomis este? QUOTE(IRONICK @ 20 Oct 2008, 12:33) Daca doresti,poate dai un claxon pe topicul de "Intalniri" cand esti in zona. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am spus si pe topicul de intalniri ca o sa fiu pe 25-26 in C-ta. Am intrebat daca este intalnire dc.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
IRONICK eu am zis ca ma bag la o cafea in weekend; poate or mai fi si alti doritori.
Si ca sa fiu on-topic, dau o shaorma de la famous vineri la nea florin daca ma ajutati cu o treaba ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cred ca o sa fie un exchange de shaorme acolo ... cel mai castigat o sa fie Florin.
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
This thread is worthless without pics
![]() a mai fost un baiat de pe DaciaClub cu un Prestige gri, dar nu i-am retinut numele, ne luptam eroic sa dovedim dusmanii ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0679.JPG ( Size: 857.02k ) Number of downloads: 736 IMG_0678.JPG ( Size: 763.99k ) Number of downloads: 727 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
vaiii..oribil.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa fie aparatul foto de vina sau shaorma? Ca prea arata oribil ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru Ironick o soarma speciala cu varza si masline stie el de unde
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 21 Oct 2008, 11:19) This thread is worthless without pics ![]() a mai fost un baiat de pe DaciaClub cu un Prestige gri, dar nu i-am retinut numele, ne luptam eroic sa dovedim dusmanii ![]() Eu am fost. ![]() Multumesc pentru informatia asta pretioasa, shaorma a fost ![]() This post has been edited by adrian.paul: 21 Oct 2008, 11:10 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost aseara La Haleala, am bagat una mare de vita...DELICIOASA
![]() ![]() ![]() P.S. Nu primesc nimic pentru reclama, ci pur si simplu oamenii merita toata lauda! |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca "La Haleala" asta va fi in top pana cand patronul o sa prinda un pic de cheag si nu o sa mai stea pe acolo... parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Vis-a vis: om trai si om vedea....sper sa te inseli.
Din putinele mele vizite pe la ei,am discutat putin cu patronul,pare om serios si are planuri mari de viitor pt. aceasta afacere. Un lucru e sigur: e nr 1 in Bucuresti acum. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns si eu azi la mult laudata "La Haleala" si pot spune ca a devenit si pentru mine no.1
Am ajuns acolo si i-am zis tipului ca e prima oara cand iau de la ei si sa-mi povesteasca care e treaba cu sosurile.A venit si patronu si mi-a prezentat oferta: mi-a dat sa gust crema aia de susan,tatziky,curry-ul si mi-a zis si de celelalte.Am luat cu de toate in afara de susan si curry.A fost delicioasa si destul de dolofana.Atat servirea cat si saorma ireprosabile. La haleala rulz ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
semit |
![]()
|
vineri seara rulat vreo 10 bucati cu baietii de pe reno..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
huooo shaormarilor
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
De atunci si pana acum pretul ei a crescut mult, si in afara de o saorma care te satura, au ramas rau de tot in urma. Lumea vrea berbecut, sosuri alese, nu ketchup la sticla indoit cu apa, aceeasi carne de pui fara gust, si un amarat de suc bonus. Ultima oara cand am mancat eu acolo, prin 2007 era vreo 13 lei aia medie parca, si da, te umpleai bine din asa ceva, dar ca si gust nu pot spune ca era ceva fantastic. Din cate am mai citit "critici", nu s-a schimbat nimic. Oricum faptul ca fac vanzare in continuare nu ma mira deloc.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca e vorba doar de cantitate.. exista maverik, n-am mai testat demult, dar aveau intr-o vreme o shaorma xxxxxL )ceva de vreo 2kg .. si un suc moka (parca la pret era substantial, ceva peste 30lei)
Oricum daca chiar as fi asa de nehalit, as opta cu mare placere pentru mai multe de la "la haleala" decat de la maverik. Desi ma indoiesc ca ma transform in cineva gen "Zana Maseluta" peste noapte (<-This guy, must be unhuman!!) - mai multi oameni plus Razvan (patronu de la "la haleala") au confirmat povestea celor 3 shaorme una dupa alta pe loc. ![]() Pana una alta am ras una de la Haleala ieri, evident buna ca intotdeauna (mare, de vita+berbec, picanta, +"de toate"+o mica specificatie "extra curry") This post has been edited by Asi: 2 Nov 2008, 22:55 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Care o fi fost user-ul "dolofan: de pe DaciaClub, despre care se povestea pe forumul acela ... ?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Abia astept sa imi fac si eu drum pe acolo ca m-ati spart... toti vorbesc de asta si eu nu am gustat inca.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Incepeti sa ma ofticati cu "La Haleala"
![]() ![]() Ce-mi recomandati? Pui sau vita? ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vita cu berbecut. Aia de pui mi s-a parut carnea cam arsa (crocanta pe alocuri). Plus ca am dat 17,5 lei pe una de pui si o mirinda la jumatate. Sa fie 35 de mii un suc la jumate sau doar mi-am luat eu teapa ca nu am calculat? Nu ca as saraci mai mult din asta, dar nu prea-mi place sa-mi iau tepe.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Eu sunt 'userul mai dolofan'
![]() Sincer,nu stiu unde au incaput ![]() @ Executron,mie imi place cea de vita. This post has been edited by puiu82: 2 Nov 2008, 22:33 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce dimensiuni exista si la ce preturi?
EDIT : Domne' dar de la piata Chibrit a mancat cineva? Imi place zona ca am unde sa parchez in fata shaormeriei si am mancat de vreo 4-5 ori si mi s-a parut ok ![]() This post has been edited by Executron: 2 Nov 2008, 22:34 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
da, am mancat eu de la chibrit.. o shaorma destul de "plain" - nimic spectaculos, totusi facuta cu simt de raspundere. Practic nothing interesting... next!
(desigur nu se compara cu alea care sunt adevarat naspa.. nu m-apuc sa enumar.. e mai usor de spus doar ce e bun) Ca preferinte, intotdeauna de vita+berbecut. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca sa va faceti o idee cititi tot topicu' ala de pe XtremPC sa vedeti "experienta" lui Zana Maseluta.
![]() Prin 2005 manca cate o d-asta odata, cica avea cantarita un kil opt sute, ceva de genu' asta ![]() Attached thumbnail(s) shaorma14mx.jpg ( Size: 93.59k ) Number of downloads: 362 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Asi |
![]()
|
e de la maverik aia?
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:58 |