Shaorma buna in Bucale?
![]() ![]() ![]() |
Shaorma buna in Bucale?
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
diseara dau o raita pe la La Haleala sa ma dreg
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mica si scumpa... da' buna
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
dar a fost inchis..
![]() ideea e ca de la 16:00 pana la 20:00 este happy hour ptr cei care au cont pe computergamesforum.. adica in loc de 15 lei dai 11 lei ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
nu am citit toate paginile... dar eu mananc doar de la GENIN floreasca
![]() momentan sunt la cura doar salate ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
UXE |
![]()
|
incearca si de la La Haleala macar o data... nu o sa regreti
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
UXE |
![]()
|
nu mai sunt arabetii acolo.. decat cel de la casa
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La genin sunt zile si zile. Cateodata o nimeresti ok, alta data mai putin ok. Cert e ca aia mai putin ok tot e mai buna (gusturile nu se discuta
![]() ... neaparat cu ayran (care din pacate urmeaza acelasi drum ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
UXE |
![]()
|
de data asta la genin a fost una infecta.. nu mi-a placut
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai nimerit una din lotul pentru jandarmi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
da, probabil... cred ca nu prea au avut vanzare perioada asta si au folosit ingrediente statute
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
sa inteleg ca nu mai exista shaorma buna in bucale?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu e buna shaorma
![]() Eu mai luam din Piata Kogalniceanu, e si evtina si buna. This post has been edited by MuciX: 1 Feb 2013, 12:52 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La genin, penultima oara am luat una de oaie pe care n-am putut s-o mestec, iar ultima data am luat de pui, acceptabila. Apoi am luat de la haleala. Clar peste genin.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la maverick . aia e baza
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai e, s-a stricat. Adica nu-i rea, dar nu mai e la fel de buna. Au imblanzit prea mult condimentele.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa se intampla. Mentalitate de romanas. Cum vede ca merge treaba singura, cum isi baga coada. Pe genu' Becali. Daca tot s-a dus vestea ca-i saorma buna la 'denim', las'c-o vinde numele. Noi nu ne mai ocupam. Ba mai mult. Incepem sa lungim matocareala. Am io un amic cu carciuma. La inceput potol de nu e voie. Ca "la mama". Mult, bun si ieftin. A vazut ca merge, a lasat pretul da a redus portiile. A vazut ca tot merge, a umblat si la pret in cele din urma.
Alta carciuma, alt exemplu. Cand se chinuia sa-si faca clientela gatea nevasta patronului. mancai o ciorba de burta de lesinai. Au inceput sa vina clientii, gata. Au angajat bucatari, iar acum cauti carnea prin ciorba, nu mai are niciun gust haleala. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce dracu' baza este sau a fost vreodata la Maverick, in afara de cantitate?
Ca era o saorma d-aia cu sosuri la galeata, doar ca era mare. Si pretul pe masura dimensiunii. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea ma mai dat iama-n shaorma, dar asta vara de foame am luat de cateva ori de la un turc aproape de Genin. Nu prea mi s-a-ntamplat pana atunci sa nu pot o shaorma, sau sa mi se pare prea satioasa... Nu e cine stie e la gust, dar te saturi si din una mica. Din aia mare se satura si un disperat de foame...
http://www.norc.ro/pano/i9jrGmz9/ |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Maverick sax.
Genin s-a prostit. La Haleala încă-i acceptabilă. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Pentru mine shaorma de vita de la dristor budapesta rulz.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa era buna si in '97 aia de la Spring Times din Neptun. Era buna ca nu prea gaseai in alta parte...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
de la Turcu nu ați mâncat? Multa si buna
![]() Shaormeria de la gara de Est. S-a mutat din Pantelimon după niște certuri cu soața ![]() This post has been edited by gabitzu': 4 Feb 2013, 19:26 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
Merced |
![]()
|
Maine o sa trec pe langa La Haleala si as consuma ceva. In afara de saorma aia incredibil de scumpa pe care o si micsorasera consistent de-a lungul anilor, mai au si altceva mai nou? Citisem intr-un timp ca ar avea si falafel, gyros... Ceva de capul lor?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De ceva timp am inceput sa ma impac bine cu aia de la Dristor...dupa vreo 4-5 ani de absenta. Desi e cam scumpa si uneori cam anemica. Un mare plus e ca se misca aia ca teleghidati, oricat de aglomerat e.
La Haleala, m-au dezamagit...am nimerit-o naspa de 2 ori la rand asa ca le-am zis pa - pa- pa. Genin...n-am mai mancat de prin 2007, de cand erau in Floreasca. Era ok atunci, nu stiu intre timp. Maverik, Ap. Patriei, ca de acolo am mancat...de tot kktu' Prima si ultima data m-au prins. Cum zicea cineva mai sus...de departe cea mai buna saorma pe care am halit-o cateva luni de zile bune pana s-a demolat locatia, a fost aia din Dr. Taberei, de vis-a-vis de actualu' Afi, Timisoara colt cu Milea...bah nene se aduna tot Bucurestiu' acolo...si nu numai. Se intampla prin anii "de glorie" 1999-2000. This post has been edited by Kojak: 5 Feb 2013, 22:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
UXE |
![]()
|
De curand (2-3 luni) am vazut SANLi pe Strada Teiul Doamnei. Am mancat de doua ori acolo, patronul e un turc , locul (destul de curat) e la parterul unui bloc cu locuri inauntru si afara (o mini-terasa). Mancarica bunicica. Nu-i depaseste pe cei de la La Haleala , dar daca esti prin zona si te-a razbit foamea merita sa incerci.
10 Sep 2013, 10:36: Nu mai sunt fani de shaorma pe forum? .. si eu recunosc ca m-am lasat , mai mananc doar asa, 2-3 pe an... ![]() This post has been edited by UXE: 10 Sep 2013, 09:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:01 |