rotita reglare scaun SLZ
![]() ![]() ![]() |
rotita reglare scaun SLZ
crocky |
![]()
|
||
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|||
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Rotita de la scaun are un fel de capac, nu stiu cum sa iti explic mai bine dar incerc....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc
![]() Pare simplu, sper sa ma descurc. |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi cand scoti capacul de care spunea Florin ca in interiorul rotitei o sa vezi o placa metalica triungiulara cu un srub in mijloc. Placa respectiva sta intro adancitura de aceeasi forma cu ea a rotitei. Ai grija ca la montare sa o pui corect, altfel nu o sa iti mai functioneze. La fel, nu e bine sa sari calul cu stransul surubului ala, ca poti crapa plasticul rotitei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
crocky |
![]()
|
Multam, am reusit sa-l demontez si sa-l pun si la loc.
![]() Piulita e de 10 si e foarte lejer stransa. In spatele rotitei mai este o piesa triunghiulara tesita, asta e cea care face legatura intre mecanism si rotita si trebuie potrivita in ambele parti, pentru ca altfel, intr-adevar, nu merge. Puteti sa inchideti topicul. |
--------------------
Dacia/Renault
0.9TCe/1.9dCi
|
|
br28mad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 June 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(crocky @ 20 Dec 2004, 12:27) Multam, am reusit sa-l demontez si sa-l pun si la loc. ![]() Piulita e de 10 si e foarte lejer stransa. In spatele rotitei mai este o piesa triunghiulara tesita, asta e cea care face legatura intre mecanism si rotita si trebuie potrivita in ambele parti, pentru ca altfel, intr-adevar, nu merge. Puteti sa inchideti topicul. Este extrem de lejer stransa.Pe mine m-au apucat toti dracii cand odata ajuns acasa fericit in ziua achizitionarii masinii,am vrut sa-i reglez scaunul si am observat cu "bucurie" ca rotitza se invartea in gol.Am descoperit apoi sistemul,am strans piulitza si gata.... sarbatori fericite! |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- BRxxMAD SLZ rulz :D
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
Deci m-am apucat si eu de reparat scaunul. Am citit pe aici cum trebuie facut si m-am apucat de treaba. Am apasat cu surubelnita in gaura mentionata pana mi-a venit acru, am mai si batut in surubelnita, ma gandeam ca este o siguranta care trebuie apasata ca sa elibereze rotita, am tras de rotita sa o rup pana cand am vazut despre ce e vorba (ma chinuiam la lanterna), chestia cu cerculete e chiar un capac, bagi surubelnita in gaura ca sa tragi de el, restul e cancan
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
Dr.Cross |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 25 August 14 From: Focșani ![]() |
QUOTE(claudiucondrea @ 30 Mar 2015, 21:55) Deci m-am apucat si eu de reparat scaunul. Am citit pe aici cum trebuie facut si m-am apucat de treaba. Am apasat cu surubelnita in gaura mentionata pana mi-a venit acru, am mai si batut in surubelnita, ma gandeam ca este o siguranta care trebuie apasata ca sa elibereze rotita, am tras de rotita sa o rup pana cand am vazut despre ce e vorba (ma chinuiam la lanterna), chestia cu cerculete e chiar un capac, bagi surubelnita in gaura ca sa tragi de el, restul e cancan ![]() Cred că de acum 11 ani, și-au dat băieții seama cum stă treaba ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4MPi
2005
- VN 55 ALX
|
|
mflorind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 7 June 13 ![]() |
Salutare dragi prieteni!
Iată că după atâția ani am avut și eu nevoie de acest post, fapt pentru care vă mulțumesc frumos că am putut rezolva problema cu scaunul de la șofer. Vacanță plăcută! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004-CLIMA
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am problema cu reglajul scaunului. Nu pot invarti mult de rotitia ca opune rezistenta si nu mai urca/coboara scaunul, decat foarte putin. Exista rezolvare ? Inca ceva, pe sine merge ok in spate, dar spre volan se opinteste. Masina de 12 ani , deh !
This post has been edited by andreiask: 7 Sep 2016, 08:13 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:32 |