Autograf in parcare, Vecini cu talent artistic in TM
![]() ![]() ![]() |
Autograf in parcare, Vecini cu talent artistic in TM
Smeagol |
![]()
|
||
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au zgariat cu cheia _toata_ partea dreapta a masinii - o linie continua, in urma cu aproape 2 ani; nu a ajuns la tabla, nici nu mi-am batut capul cu revopsire (vopseam jumatate din masina?!), am mai retusat eu putin.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, si eu am o zgarietura pe portiera dreapta-spate. N-a ajuns la tabla, dar a ajuns la chit/primer (se vede o dunga alba). Nici n-am de gand s-o retusez.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Exact acelasi lucru am patit si eu: zgarietura, usa dreapta si aripa dreapta spate, pana la chit. Nu vreau sa imi stric casco pentru atata lucru...Am incercat cu un marker special, negru, dar se vede totusi diferenta de culoare, e drept ca e mai bine decat albul zgarieturii de pana acum.
Vreau sa mai incerc ceva: Am luat de la lizeanu o cutiuta de vopsea (codul meu de culoare), care are prevazuta si o pensula mica, asa ca de oja. Cica trebuie sa dau cu pensulita aia pe zgarietura, sa las vopseaua sa se usuce, si apoi sa dau cu polish din ala mai abraziv pana nu se mai vede diferenta intre vopsele... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cea mai josnica manifestare!!!Si am mai vazut si o reclama cu un barbat care i-a zgaraiat masina viitorului ginere dar am uitat restul amanuntele din spotul publicitar.Ca un bou nu gandeste si face unei masini la intamplare asa ceva e incalificabil dar o agentie de publicitate sa faca un asa spot publicitar este prostie curata daca nu instigare.
|
--------------------
a
b
c
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Eu am garaj si nu o data nu am putut iesi din cauza unor dobitoci care au oprit in fata garajului cum se cheama asta? Ce ar vrea un premiu? Nu o cheie plimbata pe masina si nu mai parcheaza pe acolo in veci.Domnul ci Loganul daca aveai dumneata garaj si nu puteai iesi din garaj de altul ce facei?Asteptai omul cu flori? Nu domnule cine este nesimtit trebuie ras ca numai asa se invata in Romania ca bun simt nu exista.Domul ciu Logan mai parcati masina pe strada Brandusei la ala in fata garajului va spun eu NU ca asa ati inteles.Va lamentati cand voi sunteti de vina.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi s_j_teo, ca vad ca esti pus pe fapte marete azi, da' daca vine unu... sa-i zicem ovidiumoft (fara nici o legatura cu alte persoanaje reale) si-ti blocheaza intrarea si tu te infoi tot ca un cocosel si ii zgarii masina, dupa care nenea asta are grija sa vina cu niste baieti si sa-ti sparga tie garajul, masina, geamurile de la casa, fatza?
Uiti ca tu SIGUR nu stii ce numar are masina aluia, dar el stie exact unde stai tu. N-ar fi mult mai inteligent sa dai matale singur zoom pe numarul aluia si sa suni la politie sau sa iesi la ulita principala ca sigur in 5 minute gasesti un Logan de politie plimbandu-se si sa-i dea aluia o amenda? Si o sa ai si satisfactia nepretuita de a mari bugetul de stat. Eu personal sper ca esti doar din categoria celor care se dau mari pe forum. Ca daca nu, si chiar faci ce ai scris mai sus, o sa te intalnesti sigur intr-o zi cu unul din categoria ovidiumoft (fara nici o legatura cu personajele reale). Si chiar nu mi-ar place sa vad un coleg de forum la stirile de la ora 5. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Smeagol, eu as parca din nou masina in acelasi loc si as sta la panda cu o camera ascunsa. Cel care a facut asta cu siguranta va recidiva, si crede-ma, atunci cand il va da firma de asigurari in judecata , si ii va spune cat are de plata, o sa ii pice fata si se va gandi serios a doua oara daca sa mai faca un asemenea gest marlanesc.
This post has been edited by prody: 29 Jul 2006, 16:29 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Sa parcheze fiecare masina unde trebuie nu aiurea si discutiile aste nu ar mai avea loc. Cat despre spart garaje si si fata sati linisti ca nu am 1,50 inaltime si am mai pocnit vre-o 2 si acum ma saluta respectos si au si invatat sa parcheze masina acolo unde au platit.Eu nu am cumparat garajul sa stau sa astept sa plece altu din fata garajului sau voi poate stai si asteptati si sa intrati in casa daca cineva sta in fata usii voastre si il rugati frumos sa plece.Cat despre politie numai de bine sper sa nu aveti nevoie de ea.
Sunt si eu curios care firma de asigurari va platii asa ceva? Eu am full Casco si deabia am reusit sa recuperez o paguba dupa unul care nu a avut loc in parcare si nu am dat de el.(paguba de 20.000.000lei) Si daca am facut urat de 2-3 ori nu mai parcheaza nici um mester la mine in fata garajului este o vorba(mai bine lasa-l ca este nebun pe care o prefer dacat pe aia da-l dracu de fraier). |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sa ii zgarii masina unuia care o parcheaza repetat in fata grajului tau, ignorandu-ti avertismentele, pare clar o singura si ultima solutie, aici avem de-a face cu un capsoman.
Dar sa te porti de parca ai fi pe tarlaua lu tac'tu cu cineva care parcheaza masina prima data in acel loc mi se pare un lucru total deplasat. Am parcat si eu odata aiurea ( cred ca ma gandeam la alte lucruri in acel moment si nu am observat ca il blochez pe unul), dar am avut de-a face cu oameni, am gasit un bilet in geam, nu mi-au zgariat masina. Draga s_j_teo, imi pare rau sa-ti spun, dar faci parte din categoria celor care mai au putin de evoluat pana sa fie considerati oameni, cu o astfel de mentalitate violenta nu ajungem nicaieri. Uite un sfat :daca accepti ca cineva poate sa si greseasca nu inseamna ca esti fraier, pentru tine este un semn de progres! This post has been edited by prody: 29 Jul 2006, 17:21 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Domnu s_j_teo, nu te supara, dar parca tocmai ai coborat din copac. Ai scris in fata garajului "Atentie garaj, va rugam nu parcati !" ? Si zau, nu inteleg de ce sa-i zgarii masina omului? I-ai platit-o tu? Lasa-i un bilet in geam (prima abatere), desumfla-i cauciucurile (toate, ca sa aiba ce da la pompa -- a doua abatere) sau mai bine cheama politia. Mie mi-a indoit unu tabla de pe aripa din fata cu usa. Si se vede bine lovitura si-l stiu pe tip. Ce sa-i fac? Sa-i zgarii masina? Maine-poimaine o sa vezi ca se iau la bataie prin parcari.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Am uitat nu am zgariat masina nimanui sa fim clari! Dar pe 2 propietari de masini(vecini de blocuri) parcate in fata garajului meu care m-au prins in momente proaste si care tot ei erau suparati i-am pocnit (nu era prima oara cand lasau masina in fata garajului) daca cu vorba nu au priceput, la unul a venit si politia chemata de mine si? o avertizare si gata,peste 3 zile masina unde era parcata? tot in poarta garajului meu,atunci am aplicat o metoda pe care a inteles-o.Nu mai am treaba de 2 ani de zile.
O zi buna! Violenta nu este buna dar uneori este o cale de a te face inteles. Voi cum ati fi procedat? P.S. Este posibil ca uneori sa nimeresti unul mai smecher ca tine dar asta este viata un risc. Am fost in Austria si am fost cazat la o pensiune, propietarul cand am ajuns a spus acesta este locul dumneavoastra de parcare si cat am stat acolo 2 saptamaini nu am gasit locul niciodata ocupat de vecini sau de alt oaspete al pensiunii! De ce?Pentru ca acolo exista mult bun simt si educatie uitati-va cum ne comportam cand suntem la volan ne respectam?Mai ales la Bucuresti unde nici reguli de circulatie nu mai sunt! Va simtiti respectati la volan de ceilanti colegi de trafic? |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
s_j_teo |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 29 Jul 2006, 18:30) Domnu s_j_teo, nu te supara, dar parca tocmai ai coborat din copac. Ai scris in fata garajului "Atentie garaj, va rugam nu parcati !" ? Si zau, nu inteleg de ce sa-i zgarii masina omului? I-ai platit-o tu? Lasa-i un bilet in geam (prima abatere), desumfla-i cauciucurile (toate, ca sa aiba ce da la pompa -- a doua abatere) sau mai bine cheama politia. Mie mi-a indoit unu tabla de pe aripa din fata cu usa. Si se vede bine lovitura si-l stiu pe tip. Ce sa-i fac? Sa-i zgarii masina? Maine-poimaine o sa vezi ca se iau la bataie prin parcari. Am doua semne mari nu parcati sub nici un motiv!!!! Dar unii nu inteleg? Am si eu o intrebare? Respectivul a platit garajul sa pota parca acolo? This post has been edited by s_j_teo: 29 Jul 2006, 17:42 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
prody |
![]()
|
O.K., daca e asa cum spui, poate ai avut si tu ceva motive sa-i pocnesti pe aia doi.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(s_j_teo @ 29 Jul 2006, 19:40) Am doua semne mari nu parcati sub nici un motiv!!!! Dar unii nu inteleg? Am si eu o intrebare? Respectivul a platit garajul sa pota parca acolo? Daca-i asa, atunci ai avut niste motive. In privinta celor care repetat ignora avertismentele - ai dreptate, trebuie sensibilizati. Totusi, sunt de parere ca nu trebuie sa reactionezi violent. Poate dai peste unul mai nebun decat tine... Eu ti-am spus ce-as fi facut: abaterea 1: bilet sub stergatoare; abaterea 2: politie/desumflat cauciucuri (depinde de cat de nervos as fi fost) abaterea 3: desumflat cauciucuri/politie (vezi 2) abaterea 4: nu stiu, dar cred ca l-as fi facut troaca de porci. This post has been edited by Illusi0n: 29 Jul 2006, 17:58 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
s_j_teo |
![]()
|
QUOTE(prody @ 29 Jul 2006, 18:21) Sa ii zgarii masina unuia care o parcheaza repetat in fata grajului tau, ignorandu-ti avertismentele, pare clar o singura si ultima solutie, aici avem de-a face cu un capsoman. Dar sa te porti de parca ai fi pe tarlaua lu tac'tu cu cineva care parcheaza masina prima data in acel loc mi se pare un lucru total deplasat. Am parcat si eu odata aiurea ( cred ca ma gandeam la alte lucruri in acel moment si nu am observat ca il blochez pe unul), dar am avut de-a face cu oameni, am gasit un bilet in geam, nu mi-au zgariat masina. Draga s_j_teo, imi pare rau sa-ti spun, dar faci parte din categoria celor care mai au putin de evoluat pana sa fie considerati oameni, cu o astfel de mentalitate violenta nu ajungem nicaieri. Uite un sfat :daca accepti ca cineva poate sa si greseasca nu inseamna ca esti fraier, pentru tine este un semn de progres! Dupa ce aceias masina este parcata de mai multe ori in fata garajului si nu poti intra sau iesi si stai de vorba cu propietarul masinii nu o data ci de mai multe ori si tot nu intelege? Poate am fost gresit inteles nu am lovit masina nimanui am ciocanit doar 2 vecini capsomani pe care i-am rugat FRUMOS nu o data sa nu mai parcheze in fata garajului (de nici usa la garaj nu putea fi deschisa de masina lor)pentru ca eu sunt propietar am CF pe garaj terenul este concesionat si nu au de ce sa ma blocheze! Vecinii au facut lucrul asta nu cei straini.In spatele blocului sunt 80 de garaje strainii nu vin sa parcheze in spatele blocului! Stimate domn daca ma considerati mai primitiv asta este dar eu nu cred ca am sarit calul am cautat dialogul daca nu exista a trebuit sa fac ceva altfel puteam sa spun adio la cei 4000 de euro dati pe garaj.Care este castigul daca tot nu ai unde parca masina cand vii acasa. This post has been edited by s_j_teo: 29 Jul 2006, 17:58 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
marksman |
![]()
|
Domnu s_j_teo, din postarile dumitale asta am inteles: ca esti de acord cu zgarierea masinii din fata garajului pentru ca si dumitale ai facut la fel. Daca n-ai facut asa eu imi retrag cuvintele.
Edit: daca aia care au parcat sunt vecini, atunci is chiar nesimtiti. Desi sunt un om tolerant si pasnic, nesimtitii merita articulati in situatia prezentata. Edit edit: dati in prealabil o avertizare (bilet sub stergatoare), omul poate nu e de-al locului si n-are de unde sa stie ca blocheaza. (nu ma refer la garaje, ci la parcarile din fata blocurilor) This post has been edited by Illusi0n: 29 Jul 2006, 18:06 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Cer iertare daca am suparat pe cineva!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
prody |
![]()
|
QUOTE(s_j_teo @ 29 Jul 2006, 18:02) Sa parcheze fiecare masina unde trebuie nu aiurea si discutiile aste nu ar mai avea loc. Cat despre spart garaje si si fata sati linisti ca nu am 1,50 inaltime si am mai pocnit vre-o 2 si acum ma saluta respectos si au si invatat sa parcheze masina acolo unde au platit.Eu nu am cumparat garajul sa stau sa astept sa plece altu din fata garajului sau voi poate stai si asteptati si sa intrati in casa daca cineva sta in fata usii voastre si il rugati frumos sa plece.Cat despre politie numai de bine sper sa nu aveti nevoie de ea. Sunt si eu curios care firma de asigurari va platii asa ceva? Eu am full Casco si deabia am reusit sa recuperez o paguba dupa unul care nu a avut loc in parcare si nu am dat de el.(paguba de 20.000.000lei) Si daca am facut urat de 2-3 ori nu mai parcheaza nici um mester la mine in fata garajului este o vorba(mai bine lasa-l ca este nebun pe care o prefer dacat pe aia da-l dracu de fraier). Dintr-un asemena post nu se putea intelege decat ca esti un babuin.In urma posturilor ulterioare, ti-am acordat circumstante atenuante, esti un om rezonabil, asa ca... peace man! ![]() This post has been edited by prody: 29 Jul 2006, 18:05 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
s_j_teo |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 29 Jul 2006, 19:00) Domnu s_j_teo, din postarile dumitale asta am inteles: ca esti de acord cu zgarierea masinii din fata garajului pentru ca si dumitale ai facut la fel. Daca n-ai facut asa eu imi retrag cuvintele. Repet nu am atis masina nimanui nici macar stergatoare ridicate eu am stat de vorba de fiecare data cu propietarul masinii.Altii poate sunt fricosi sau poate la face placere lovesc masina si pleaca. |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
prody |
![]()
|
QUOTE(s_j_teo @ 29 Jul 2006, 15:49) Eu am garaj si nu o data nu am putut iesi din cauza unor dobitoci care au oprit in fata garajului cum se cheama asta? Ce ar vrea un premiu? Nu o cheie plimbata pe masina si nu mai parcheaza pe acolo in veci.Domnul ci Loganul daca aveai dumneata garaj si nu puteai iesi din garaj de altul ce facei?Asteptai omul cu flori? Nu domnule cine este nesimtit trebuie ras ca numai asa se invata in Romania ca bun simt nu exista.Domul ciu Logan mai parcati masina pe strada Brandusei la ala in fata garajului va spun eu NU ca asa ati inteles.Va lamentati cand voi sunteti de vina. Oare din acest post ce se poate intelege? Durule! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
s_j_teo |
![]()
|
Cand am vazut discutia m-am aprins,am retrait momentele cu vecinii in acea perioada chiar am fost in stare de orice dar m-am abtinuit de la a distruge masina, ea nu avea nici o vina propietarul era de vina si asa am ajuns sa-i aplic propietarului o corectie.Si de pocnit i-am pocnit pe amandoi pentru ca unul m-a injurat si al doilea a sarit la bataie asta dupa ce ei aveau masina parcata la mine in poarta, nu neg ca si eu am folosit un vocabular urat dar la primele blocari am vorbit civilizat dupa am cedat nervos si am ajuns la a ne bate.
Nu este civilizat dar nu accept sa fiu carpa nimanui! Nu sunt dur deloc dar cand sunt nervos este mai bine sa fi departe de mine si vecinii au reusit sa ma enerveze la maxim,acum este liniste si sunt si salutat lucru ce inainte nu se intampla ![]() Mai bine sa nu avem probleme de ganul asta. O seara placuta la toti! Ca se apropie ora meciului POLI-STEAUA! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Pt cei care zagarie masini...am un singur remediu....bata...si dus la politie..daca mai sare si la bataie..bagat in spital..pe termen lung!!
Nu exista nici-o motivatie pt a zgaria masina unui om!!! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa vi in fiecare zi de la servici si sa iti gasesti parcarea pt. care tu platesti ocupata de acelasi cretin care iti argumenteaza..."ce ma eu stau de 20 de ani in bloc vi tu sa-mi spui unde sa parchez....." cum ati reactiona.....
Eu va spun cum...m-am limitat in ai desumfla cauciucurile...iar cand m-am intors intr-o nopate acasa si l-am gasit langa masina incercand sa mi le dezumfle el....ce credeti ca s-a intamplat ...i-am umflat eu gura...si de atunci surpiza....nu a mai parcat nici macar odata.....da noroc ca sunt altii care sa duca mai departe traditia si nu ca nu ar scrie mare de tot pe perete P cu abonament si numarul masinii dar asta este, nesimtirea in blocul in care locuiesc eu este mai mult decat la ea casa...dar pana la urma se vor obisnui sper... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dearece intreg topicul nu pune probleme referitoare la Asigurari, ci este doar o discutie "amicala" despre atitudinea fata de cei care parcheaza "neatent" sau "nesimtit" blocand pe altii sau locurile de parcare ale altora, a fost mutat de la Asigurari la Cafenea DaciaClub (deoarece initiatorul este posesor Dacie).
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Spargeti mecle , zgariati cu cuiu masini, spargeti cauciucuri, parcati ca smecheri pe unde apucati ,........................................doar atat!!!!!!!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Sint un tip foarte calm si in acelasi timp scirbit de modul cum se circula si se parcheaza in marile orase.
Lipsa de civilizatie si de bun-simt este dusa la paroxism de multimea de parveniti si pseudo-soferi care sfideaza orice regula. Trec zilnic prin faze de acest gen , in trafic si am patit chiar o faza asemanatoare cu cel care a deschis topicul. Eu incerc sa conduc cit mai corect posibil, cit mai putin agresiv, iar in privinta parcarii, sint foarte atent si pentru siguranta masinii mele si a celorlalti , nu de putine ori am parcat si la peste 1km de locul unde aveam treaba....dar pentru toate astea, citeodata mai am si eu pretentii! Nu pot inghitii mojiciile zilnice a celorlalti! Pe o ploaie torentiala trebuia sa ajung urgent undeva ...si surpriza , in fata garajului meu parcata o masina care bloca garajul si inca trei locuri de parcare. La inceput am claxonat...nimic, apoi am intrebat vecinii....nimic, in final timpul ma presa si a trebuit sa incerc totusi sa scot masina, dar, mi-am frecat destul de rau o usa. Credeti ca am mai putut fi calm? Eu zic ca nu! Si in acest caz, mi-am incecat loviturile de picior pe portierele respectivului! |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Pedro: 31 Jul 2006, 14:26 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Pedro @ 31 Jul 2006, 15:19) ![]() ![]() Frica de cine? De politisti corupti , inapoiati mintal, capabili doar sa ia mita si sa stea la pinda dupa colt? Judecatori corupti si justitioe de 2 lei? Avocati nesimtiti si hapsini? Autoritati administrative handicapate , acre si dispuse sa isi faca treaba in doi peri , doar daca le dai mita? NU! Eu din toate astea am invatat sa stau cit mai retras, sa fiu cit mai corect......si cind nu mai rezist sa-mi fac dreptate! |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
Pedro |
![]()
|
Pai , cam ai dreptate, cam 100%, din pacate dreptatea pe stil individual se intoarce tot impotriva celui cu spirit de justitiar, lasand la o parte fapul ca are miros de pestera. Oricum cu mainile in san nu putem sta si uite asa totul e ca un camp de batalie cu fata.................era sa zic "umana"
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:20 |