teme si jocuri, k510i...
![]() ![]() ![]() |
teme si jocuri, k510i...
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
gasesti pe odc cate vrei
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
dandrei |
![]()
|
da asa e ...nu te contrazic...dar e o mica problema...ori e telu meu defect ...ceea ce nu cred...ca are 2 zile...ori nu stiu eu ce sa iau...pt ca nu imi merge nici o tema de k500i...am incercat...jocuri imi merg in mare parte...
This post has been edited by dandrei: 5 Aug 2006, 14:28 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE Are cineva teme sau jocuri pentru k510i? QUOTE nu imi merge nici o tema de k500i Nu sunt foarte multe asemanari intre k510 si k500, deci nu prea au cum sa mearga temele de la unul la altul. Mai ai si tu putina rabdare, ca apar si pentru al tau. Eventual arunca un ochi pe lasyk.net; eu nu am vazut pentru k510, dar poti sa intrebi pe forum daca merg de la alt model (k300 sau k700 poate?). |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
dandrei |
![]()
|
nu am ce sa fac...tre` sa astept...k300 :-? ....parca am incercat ...si nu a mers
![]() ![]() This post has been edited by dandrei: 6 Aug 2006, 09:53 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
dandrei |
![]()
|
mi-a dat cineva mai demult un site ...cu teme doar pentru sony ericsson...mai pute-ti sa mi-l da-ti odata? ...va rog...ca l-am pierdut
![]() indiciu:...era ceva cu lesky...sau ceva de genu... |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Salut!
Pentru teme de SE si nu numai, cel mai bun site mi se pare www.zedge.net , unde iti faci un cont free si apoi poti lua teme exact pt modeul pe care il ai, si nu numai teme, si wallpapere, si cateva sunete, si ceva aplicatii java free...(e limitat la 20 de descarcari pe zi parca) Daca vrei jocuri, da-mi un PM si le trimit cumva, am foarte multe pt k750/w800, dar s-ar putea sa mearga si la tine... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu am cautat pe odc teme pt k510 si nu am gasit dar am gasit multe pt k750 dar multe rau
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:56 |