Cum "scapati" de sotie/prietena?, pentru a avea timp de masina
![]() ![]() ![]() |
Cum "scapati" de sotie/prietena?, pentru a avea timp de masina
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(altisone @ 11 Sep 2006, 13:53) O chestie romaneasca de bun simt mi se pare mana de ajutor data celor aflati in dificultate, din pacate, obicei pe cale de disparitie, lucru de inteles pe o parte daca stai sa te gandesti la populatia minoritata cu care nu am nimic- doar as da o nucleara tactica langa Alexandria sa rad o anumita localitate- care se foloseste uneori de acesa obicei sa uscheasca ceva de valoare... In ceea ce priveste mana de ajutor sa sti ca as da-o, dar nu ma pricep! Si ca mine mai sunt multi. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca eu ma pricep?
L-am gasit pe unul caruia ii bubuise un furtun de la radioator...i-am dat bidonul cu apa plata pe care il tin in portbagaj. Nu asta e ideea, ci faptul ca din pacate si eu ma gandesc de doua ori inainte de a opri din motivele subliniate mai sus. Sorry de off-topic. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa aflu chit ca vreau, chit ca nu vreau.
![]() Oricum aseara am fost constiincios la tenis. Punctez serios. ![]() Imi pregatesc drumul la Pitesti din weekend si asta ia ceva timp. Deh masina la ce te impinge... Tare as vrea sa nu trebuiasca sa-l justific. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
betty_onisei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 August 05 ![]() |
Pe bune ca nu va inteleg. Cum scapi de nevasta/prietena? Ii spui ca te duci sa lucrezi la masina si gata. Vrei la fotbal, te duci pur si simplu. La bere cu baietii? E ok. Ce tot atata stat impreuna? E chiar bine cand pleaca de acasa barbatul, ai si tu timp de chestii feminine... Doar ai o viata de "stat" impreuna.
|
--------------------
Volswagen
Caddy
- 56 - SB -ESA
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
... ce bine ar fi sa gandeasca toate ca matale
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(betty_onisei @ 12 Sep 2006, 14:14) Pe bune ca nu va inteleg. Cum scapi de nevasta/prietena? Ii spui ca te duci sa lucrezi la masina si gata. Vrei la fotbal, te duci pur si simplu. La bere cu baietii? E ok. Ce tot atata stat impreuna? E chiar bine cand pleaca de acasa barbatul, ai si tu timp de chestii feminine... Doar ai o viata de "stat" impreuna. Si daca vrei la femei? Ii spui pur si simplu ca te duci la femei si gata. Face ca Ciomu. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau ca Lorena Bobbit
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
si ce legatura are tipa cu masinile Dacia?
Nu am vazut nici o referire nici macar la Renault (sau la Logan). |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai are legatura cu efectul dupa ce stai prea mult in preajma masinilor Dacia sau Renault, dar in special a modelului Logan.
![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 12 Sep 2006, 15:45 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Soopermouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 September 06 From: Leicester, UK ![]() |
Am si eu o problema de soiul asta cu prietenul meu. El saracu e complet neajutorat la capitolul chestii tehnice, si nu l-as lasa sa se apropie de masina cu o surubelnita decat daca as vrea alta masina.
Cum sunt mai mult barbati aici, poate ma sfatuieste cineva cum se scapa de un barbat sambata dimineata ca sa am timp sa spal masina, s-o verific, etc. |
--------------------
Citroen
C3
2002 HDI LX
- YJ52 MSV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Soopermouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 September 06 From: Leicester, UK ![]() |
|
--------------------
Citroen
C3
2002 HDI LX
- YJ52 MSV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 12:44 |