DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> HELP CASCO ASIT

egtheb
post 2 Jun 2004, 11:25
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

de acord cu Marty; si eu renunt la alianz in octombrie cand expira mai ales ca din start a fost f.scump dar am acceptat pentru ca am auzit ca sunt corecti si rapizi la plata daunelor.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 2 Jun 2004, 18:31
Post #32

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

[quoteam intrebat la cobalcescu si mi-au spus ca ei nu fac 'retusuri' si ca trebuie sa-mi vopseasca toata aripa - aprox 4-5 milioane
intrebarea este, ce pot face ca sa platesc din asigurare?

[/quote]

Pai te duci la Politie sa-ti de o dovada constatatoare. Vezi sa le ceri si anexa 2 care trebuie sa insoteasca procesul verbal de costatare. Aceasta anexa este de fapt trimiterea catre soc. de asigurare. Dupa aia pui mana pe telefon si suni la soc de asigurare sa-i intrebi pe unde sunt agentii trimisi. O sa-ti spuna service-urile si zilele/orele. Te duci la un astfel de agent cu preocesul verbal de la Politie, cu anexa 2, cu copia de pe buletinul de identitate, cu copiile dupa talon si factura a masinii si cu dovada de la banca (,) ca esti la zi cu plata ratelor (nu bag mana in foc ca-ti cere si asta, dar mie mi-au cerut la Asiban). Dupa care agentul ala de daune te va pune sa completezi un formular ca la Politie, va veni la masina, va face cateva poze si iti va da o trimitere in service sa-ti repare masina. Daca vrei decontare directa trebuie sa te duci la un service agreat de Allianz (nu le stiu, dar iti spun ei). Dosarul de daune e valabil 2 ani, deci nu trebuie sa te grabesti cu reparatul. Bafta.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
egtheb
post 3 Jun 2004, 08:23
Post #33

Membru incepator

Multam bogdan_o, va povestesc ce am facut

--------------------
+
razvansc
post 7 Jun 2004, 14:23
Post #34

Membru incepator

Salutare. Am lucrat in domeniu si cele mai bune societati din punct de vedere al service-ului in caz de dauna sunt in ordine Allianz, Asirom, Asiban. Restul nu mai conteaza ca au ceva bube pe cap. Ardaf-ul este exclus pt ca te plimba de innebunesti. Pentru DACIA cea mai buna societate este (pare incredibil dar este adevarat) Asiromul.Fata de Allianz nu iti baga penalizari daca ai lovit masina. Am fost cu masini la casco Asirom si s-a rezolvat imediat si fara probleme si mai ales fara bani scosi din buzunar.Am avut masina (o DSN)asigurata la Allianz 2 ani si am preferat ca anul asta sa fac Casco la Asirom pt ca o lovisem anul trecut si m-ar fi costat mult mai mult. Sper ca v-am fost de folos. Cu respect

--------------------
+
Marty
post 9 Jun 2004, 08:13
Post #35

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Am facut CASCO la ASIROM azi dimineata. 151,86 Euro prima, platibila in 10 rate, valoarea asigurata 6250 Euro.In cei 151 Euro este inclusa si o asigurare pentru cei aflati in masina (10 Euro), in plus daca fac Cartea Verde tot la ei, polita CASCO se intinde si in afara tarii. O sa pun mai tirziu o lista cu service-urile agreate si cu cele cu care ASIROM are decontare directa.

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
dominic
post 19 Jun 2004, 23:06
Post #36

Membru

From: Ramnicu Valcea

Eu am fost la Omniasig zilele trecute si era sa iau teapa. Pentru confortul meu (5400 eu) mi-a calulat 148 eu cu fransiza 10% si am refuzat (3,75% cu fransiza, 4,3% fara). E drept ca au crescut primele de asigurare la Unita? Unde ma sfatuiti sa-mi fac asigurarea? (casco)

--------------------
renault megane manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme 2007
+
dominic
post 19 Jun 2004, 23:18
Post #37

Membru

From: Ramnicu Valcea

Mentionez ca masina nu e luata in rate..

--------------------
renault megane manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme 2007
+
bogdan_o
post 20 Jun 2004, 20:17
Post #38

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

La Unita sunt numai ciocanari, plus ca societatea e cu un picior in groapa. Eu am casco la Asiban si sunt multumit de ei. Faza cu primele de asigurare nu o stiu, ca la mine masina e luat in rate si prima de asigurare e constanta, la fel ca si valoarea asigurata.

Dar, daca nu vreti sa va scada valoarea asigurata, de ce nu faceti contract pe mai multi ani. Asa valoarea asigurata o sa ramana aceeasi pe toata durata contractului, la fel ca si prima de asigurare.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Bogdanel
post 21 Jun 2004, 15:19
Post #39

Membru incepator

bogdan_o, nu e obligatoriu ca valoare asigurata sa ramana aceeasi. La mine, de exemplu, cu masina luata in leasing si asigurare bagata pe gat la Allianz, prima de asigurare e constanta, dar valoarea asigurata scade de la an la an.
Apropos, prima de asigurare e cam 183 de euro, din cate imi aduc eu aminte, si e inclusa in rata de leasing.

--------------------
--
Ce faci acolo? Flotari? Da-le incoace!!!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:58
Forum Renault