DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Remember...acum cinci ani 11/9, Cum ne-a schimbat viata...

Seb_
post 11 Sep 2006, 14:14
Post #31

Membru activ

Group: Members

E trist ca au murit oameni nevinovati, dar....
Din punctul de vedere al Romaniei, acest eveniment a fost benefic blush.gif
Politica de securitate a SUA a fost schimbata si pot spune ca daca nu era acest eveniment ROMANIA nu intra muuult si bine in NATO. Vineau americanii la noi la fel de repede cum au venit dupa al doilea razboi mondial. Intrarea in NATO a insemnat o garantare a libertatilor in aceasta tara, si a dus la aducerea de capital strain ca investitii.Bani ca nu prea ii aveam noi si care ne trebuiau de la altii. La fel si UE nu cred ca ne mai curta cu asa patos ca acum, daca nu am fi fost membri NATO.
Nici mie nu mi's dragi americanii , dar ii aleg fara sa am nici o ezitare daca ar fi sa aleg intre ei si musulmani & rusi .

--------------------
DACIA LAUREATE 1,4MPI - XX 55 SEB 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BOG
post 11 Sep 2006, 14:58
Post #32

Riders on the Storm

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Botosani

Cine mai are chef de harta se va racori in mod sigur in afara forum-ului macar 2-3-4-5 zile......asa ca mai multa atentie si mult mai putini nervi..... excl.gif excl.gif excl.gif

--------------------
Reno M 2.1/CD - B xx BOG 2005/1.6 16 V
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
AlexV
post 11 Sep 2006, 15:00
Post #33

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

nu trebuie sa ii comemorati pe americani ci pe victimele unui atac terorist. si daca nu puteti macar pe cei 3 romani care si-au pierdut viata atunci. acelasi lucru si cu atacurile din madrid.

eu sunt perfect de acord cu multe din afirmatiile negative fata de americani, dar nu au nici o legatura cu ziua de azi.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
AlexV
post 11 Sep 2006, 15:04
Post #34

Admin?

Group: Admin

heron a facut foarte bine ca a curatat topicul. discutile care erau aici se regasesc pe topicurile corecte, de ex. moartea lui Teo Peter.

Aici e remember 9/11.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Bliss
post 11 Sep 2006, 15:24
Post #35

-

9/11 a fost o mana cereasca pentru declansarea operatiunilor Afganistan/Irak. Sa ridicam paharele in cinstea autoinvestitului jandarm planetar, V6-urilor de 5 litri si petrolului irakian!

--------------------
- - -
+
moradi
post 11 Sep 2006, 15:40
Post #36

Membru incepator

From: Miercurea Ciuc

Rog admin sa mute aici si topicul --> http://www.reno.ro/index.php?showtopic=53855 deschis la clipuri video.

--------------------
Renault Clio Bicorp Extreme 2005-1,5dCi,60kw
+
Diac
post 11 Sep 2006, 15:55
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti.

Eram la mare, la Neptun. Luasem parca niste bilete din alea ieftine, pentru elevi, studenti, pensionari. Am stat o zi si o noapte de vorba cu niste amici pe tema asta, in fata televizorului. Bine ca am si baut la greu....

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail - HAN/AIZ/DIA 2005/2017 Influence/Tekna
Alexandru.
+
Manuel
post 11 Sep 2006, 16:40
Post #38

Membru autentic

From: VASLUI

skija, esti bolnav omule!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
asus
post 11 Sep 2006, 16:44
Post #39

Membru

Doamne...
am vrut sa zic mai multe da ma abtin

This post has been edited by asus: 11 Sep 2006, 16:45

--------------------
dacia Logan Laureat 1.4 iulie 2005
+
AMW
post 11 Sep 2006, 17:10
Post #40

Membru autentic

Doamnee....nu`i nici un psihiatru pe aici sa puna un diagnostic la prima "vedere" ??

Au murit foarte multi oameni nevinovati...si uni (culmea nu arabii) se bucura...jeez

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
colombina29
post 11 Sep 2006, 17:17
Post #41

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

QUOTE(Marty @ 11 Sep 2006, 12:54)
OK, as vrea sa facem acelasi exercitiu pe o tema aleasa de mine. Hai sa nu ne gindim la altceva ci doar la ziua de 25 Dec. 1989 cind doi batrinei au fost impuscati fara mila dupa un simulacru de proces si asta chiar in ziua de Craciun! NU-i asa ca-l plingi pe Ceausescu ?
*

Eu cred ca asta e blestemul natiunii noastre: in ziua in care se nastea Iisus, noi am omorat cu sange rece doi oameni. Puteau macar sa le faca un proces corect si sa-i lase in viata. Gaseau ei metode sa-i elimine dupa ceva vreme...

Stiti cumva daca scrii 11.09 in verdana cica ar aparea simbolurile a 2 turnuri si un avion? Mi-a zis cineva questia asta dar eu n-am retinut-o exact! Se parea ca asta ar rezolva multe mistere ale actiunii CIA de a darama cele 2 turnuri...

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic - "La rând" 2006
+
vis-a-vis
post 11 Sep 2006, 17:26
Post #42

DaciaClubber

Slavit fie Allah, cel atotputernic! 77.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
DigitalScribe
post 11 Sep 2006, 17:37
Post #43

Scribul Digital

From: Iasi

Tin minte si acum momentul fatal. Un amic m-a sunat sa-mi zica ca s-a intamplat un accident si a intrat un avion in unul din turnurile gemene din New York dupa ce am deschis TV-ul, parca pe Antena 1... nu mai stiu sigur, am urmarit live si in direct si al 2-lea avion si apoi cand credeam ca ceva mai grav si idiot decat ce s-a intamplat nu se putea intampla au inceput si turnurile sa se darame unul cate unul.

Ce mai tin minte din acel moment e ca imi era parul de pe spate si de pe maini ridicat tot timpul.

Nu am stiut pe moment cum sa reactionez, parea un fel de scena de efecte speciale dintr-un film de actiune, ba ca o lansare de nava spatiala a NASA cu sentimentul ca "da, e o imagine spectaculoasa dar totusi e real ce se intampla" si totusi cu ceva in plus... vietile oamenilor prinsi de foc, de daramaturi, de impact, de praful toxic care a nenorocit pe altii dupa... si asa mai departe...

Adevarul e ca inca nu stiu cum sa reactionez nici acum cand imi amintesc de eveniment.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe - n/a D-Max 2022
+
mikeb
post 11 Sep 2006, 18:22
Post #44

Membru

1. Peste tot in lume unde mor oameni nevinovati, indiferent de nationalitate, religie, etc., indiferent de motivele invocate de atacator si disculpari gen "victime colaterale, nu puteam altfel" (sadism? cinism? de fapt cultivarea nesimtirii si politica pumnului satanic; ganditi-va ca Dumnezeu a fost de acord sa salveze cetatea cu toti rahatii din ea chiar si numai pt. UN SINGUR suflet curat care s-ar fi gasit acolo!) e motiv de compasiune si de a ne gandi cum sa facem ca asa ceva sa nu se mai intample.

2. Americanii (cei care conduc, nu bietul popor de rand) culeg ce au semanat in ultimii cca 60 de ani: Hiroshima, Nagasaki, Nurenberg, pactul cu comunismul diavolesc in care au lasat o jumatate de Europa cu buna stiinta, Iugoslavia distrusa, Irakul facut praf, poftele pt. Iran, Afganistanul, Coreea, Vietnamul si ce o mai fi prin zona aia, experimente nucleare si cu diverse radiatii, afacerile din spatiu, bursa petrolului unde saltam la preturi..., "prietenia" cu un Israel la fel de flamand de putere ca demonii ce conduc SUA, tratarea noastra si a altora asemenea ca pe niste tari de cenzurat, furtul de inteligenta de oriunde din lume fara a mai recunoaste ceva, etc.

3. Nu inteleg acest "trend" in care noi ne agitam iute gen: 4 iulie, hallowen (o dobitocie demonica dupa mine), "muzica" de doi lei, etc; cand totusi sunt alte lucruri, bune, care le-am putea lua de la ei.

4. Imi pare rau de saracii oameni care au patit-o la 9.11. Dar sa le ceara socoteala celor care ii conduc, acolo se gasesc vinovatii. "Teroristii lumii" sunt undeva prin CIA, FBI, NSA, Mosad, MI5, KGB, SRI si altele asemenea la, probabil, peste 75% din problemele acestei planete. E indeobste cunoscut ca cel mai mare trafic de droguri, de exemplu, e facut de serviciile secrete; tre sa traiasca si ei din ceva, nu? Asa ca le iau de la traficanti si le trafica ei. Meserie.

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI - HRxx--- Ambiance-2006
Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
+
skija
post 11 Sep 2006, 19:32
Post #45

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

Va aduceti aminte.. IUGOSLAVIA (1992 parca).. Intr-un sat se desfasura o nunta... mergeau aia in remorci trase de tractoare, cu chef, lautari si urlete (ca la balcanici)... Un nuntas trage cateva focuri de AK in aer, in cinstea mirilor... LA 2 ORE DUPA SUNT UCISI TOTI NUNTASII de catre o escadrila de avioane Hornet apartinand armatei americane.... 40 de civili au fost ucisi dintr-o "REGRETABILA EROARE"... hmmm...

2005 IRAK - un convoi cu ajutoare (american) este atacat de ARMATA AMERICANA dintr-o "REGRETABILA EROARE"... 20 de americani sunt ucisi de soldati americani (lol)

2004 BUCURESTI - TEO PETER a fost UCIS dintr-o "REGRETABILA EROARE"

(plus alte milioane de oamenii nevinovati morti dintr-o "REGRETABILA EROARE")

de oamenii aia nu va este mila?

STATELE UNITE ALE AMERICII si LOCUITORII EI sunt o "REGRETABILA EROARE"...

scuze daca ii supar pe PROamericani.. dar asa vad eu realitatea...

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci - BZ 80 SKJ 2007
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
colombina29
post 11 Sep 2006, 19:38
Post #46

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

Nici eu nu sunt de acord cu poitica americanilor dar sa ne gandim cine conduce america?
Bush? Rice? Rumsfeld? Neeeeeh..... Mi-am dori sa traiesc in America inainte de 11.09.2001. Acu, ma mai gandesc. Vreau in Italia tongue.gif

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic - "La rând" 2006
+
BOG
post 11 Sep 2006, 20:06
Post #47

Riders on the Storm

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Botosani

QUOTE(skija @ 11 Sep 2006, 17:10)
HERON.. E URAT CEEA CE AI FACUT!

Era parerea mea...

SANATATE!
*

Iti respectam parerea dar atit timp cat e vorba de bun simt...Nimeni nu cenzureaza aici nimic fara motiv si cred ca mai ales prin ultima ta interventie ai sarit calul...Daca vrei sa duci o idee pana la capat cu ajutorul unei argumentatii bine pusa la punct si fara sa fie jignitoare la adresa unei rase, a unui popor sau mai stiu eu ai la dispizitie sectiunea Cafenea ..Acest topic era un remember nu un camp de lupta....

--------------------
Reno M 2.1/CD - B xx BOG 2005/1.6 16 V
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
george_slz
post 11 Sep 2006, 20:29
Post #48

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Americanii au murit pe barba lor.
La ei, mor-tii se numesc eroi.
La irakieni, soldatii-morti si ei care au jurat sa isi apere tara in fata oricarui dusman, se numeau teroristii lui Saddam.

Un american cu onoare si obraz(M.M.) dat cinstea pe rusine punand intrebarea de ce au murit americanii aia...de ce a trebuit sa moara atata american/m2, plus ca a avut curajul sa ne impartasesca viziunea lui despre evenimentele astea distorsionate voit ca sa para niste realitati ale unui razboi lumea contra terorism?!

Un american din trupele alea bengoase, aflat pe teritoriul unui alt stat, oare cum se numeste .....baby sitter?!

This post has been edited by george_slz: 11 Sep 2006, 20:31

--------------------
dacia Astra H Cosmo - b xx sef 2008
+
SerbanS
post 11 Sep 2006, 21:25
Post #49

Membru

Deja sunt satul de toate emisiunile de la televizor pe tema asta la fel cum sunt satul de toti care comemoreaza momentul asta pentru simplul motiv ca "da bine". Nu vad pe nimeni de exemplu care sa comemoreze populatia bastinasa de pe teritoriul Statelor Unite , care a fost exterminata daca stam sa ne gandim tot prin acte de terorism. Hmm oare ce e mai tragic faptul ca in atentatele astea au murit cateva mii de americani nevinovati sau faptul ca in intreaga lume au murit poate milioane de oameni nevinovati din cauza americanilor. Sa fie oare acest atac mai putin rud decat exterminarea locuitorilor unui intreg continent? Da vad ca americanii sunt patrioti cand mor cativa dintre ei si mai vad ca ii considera eroi pe aceia dintre ei care omoara mii de oameni in toata lumea in scopuri "pacifiste".
Ce a fost a fost si a avut o mai mica importanta pentru noi, americanii doar au cules ce au plantat stiti proverbu "cine seamana vant culege furtuna". Tipic romanesc stam si le plangem altora de mila in loc sa ne uitam in ce directie mergem noi.In loc sa ne gandim de ce am ajuns sa ne fie frica sa mergem noaptea pe strada sau de ce te trezesti la spital dupa ce ai claxonat pe cinea care ti-a taiat fata.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
+
AMW
post 11 Sep 2006, 21:28
Post #50

Membru autentic

Domnule skija...ia zi-mi ....cat de mult iti doresti sa pui macar o data in viata piciorul pe pamant american?? Lasand toate astea guvernul, razboiul, 9.11 ..etc...

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
SAVAGE
post 12 Sep 2006, 08:39
Post #51

Membru

Ok...11/9 a trecut ...acum unii dintre noi pot bate fericiti campii...despre ceusescu si bush...gorbi,saddam,chirac...care n-au nici o legatura cu sufletele celor ucisi la acea data sinistra.
Acea data ce ne va urmari si marca vietile de-acum inainte,ca vrem sau nu asta-i alta ciorba, dar ea exista si va fi, atat cat vor trai americani...si SINCER sper sa traiasca cat mai mult,asta si fiindca fara ei, acum am fi trait intr-o tara dupa chipul si asemanarea noastra(RSR),cu toate implicatiile ce decurg de-aici.In memoria lor am varsat o lacrima atunci si acum, la cinci ani de la crima oribila pusa la cale de acele minti bolnave nu ma pot retine sa-mi afirm pozitia:Toti cei ce comit crime trebuiesc pedepsiti indiferent cine sunt si unde se ascund...
Data de 11/9 a trecut asa ca orice comentariu adaugat cred ca este neavenit..propun inchiderea topic-ului.

--------------------
RENAULT LAGUNA - CT 81 LAG INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
+
Sony
post 12 Sep 2006, 08:56
Post #52

Membru autentic

From: Ban Land

Ai dreptate, Savage! Pe 9/11 americanii au fost pedepsiti pentru unele din crimele lor!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
skija
post 12 Sep 2006, 09:27
Post #53

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

QUOTE(AMW @ 11 Sep 2006, 22:28)
Domnule skija...ia zi-mi ....cat de mult iti doresti sa pui macar o data in viata piciorul pe pamant american?? Lasand toate astea guvernul, razboiul, 9.11 ..etc...
*

hmmm.... nu foarte mult. Nu e un "TZEL" ptr. mine... dar daca s-ar ivi ocazia cred ca m-as duce. Nu mi se pare ceva de vis... mai degraba m-as duce in CHINA, in JAPONIA, AMERICA DE SUD...

Si mi-ar placea cu adevarat sa ma duc in State dupa ce se vor fi transformat in CEL MAI MARE PARC NATURAL din lume... sa fie doar padure si desert, melci si bizoni, mustangi si vulturi... si catziva amerindieni.. ATAT .. hi hi .. ce frumos ar fi... wink.gif

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci - BZ 80 SKJ 2007
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
sqryn
post 12 Sep 2006, 09:34
Post #54

Clio rulezzz

From: München

Nici eu nu vreau sa emigrez in SUA si sincer sa fiu evenimentele alea nu mi-au schimbat viata, ca sa raspund la titlul topicului.

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v - B-xx-xxx Alize/1999
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
mauru007
post 12 Sep 2006, 10:18
Post #55

sir

eu am fost suficient de norocos sa ajung pe "gemeni" cand mai erau inca in picioare. Din pacate sunt multi romani care au o problema cu americanii din principiu chiar daca nu au fost afectati in mod direct sau indirect de americani sau de politica lor de "jandarm al lumii". Un fel de "sa moara si capra americanului" ce se dau atit de mari si rotunzi. iata e prea scurta ca sa mai stai frustrat si sa iti permiti sa antipatizezi o natie oricare ar fi ea, sunt lucruri mai importante in viata.

--------------------
Ford Focus - vl 2002/Ghia
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
SILIKA
post 12 Sep 2006, 10:57
Post #56

Membru incepator

Sa fiu sincer imi pare rau de tragicele evenimente, ptr ca au fost implicati multi oameni nevinovati, dar trebuia intr-un fel sau altul sa plateasca pentru crimele pe care le-au facut!!! Si acum tin minte ca am vazut odata pe discovery, o emisiune in care se spunea ce au facut americanii unor oameni nevinovati, prinsi de razboi parca erau, dar nu mai tin minte in ce razboi si de ce nationalitate erau! Oricum, era vb ca americanii atacasera un oras, si majoritatea oamenilor, bineinteles neinarmati, copii si femei in majoritate, sau retras pe plaja din apropiere, si aproape de plaja se afla flota americana, cu crucisatoare, si ce mai aveau ei acolo! Si flota a asteptat vreo ora, si, stiind ca cei de pe plaja nu sunt soldati ci numai copii si femei, au inceput sa traga cu tunurile in ei! Povesteau supravietuitorii, ca ca au murit nust' cate mii de oameni atunci, dc nu si mai mult, si fiecare plangea ca nu era unu care sa nu fi pierdut pe cineva apropiat, sau o mana, sau un picior!!! De atunci mi-am schimbat complet parerea despre americani, si m-am lamurit cu politica lor de mentinere a "pacii" in lume!!!

--------------------
Lancia Thema 88
...Mess With The Best, Die Like The Rest...
...d(--_--)b...
+
tony-s
post 12 Sep 2006, 11:16
Post #57

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

QUOTE(SILIKA @ 12 Sep 2006, 11:57)
Si flota a asteptat vreo ora, si, stiind ca cei de pe plaja nu sunt soldati ci numai copii si femei, au inceput sa traga cu tunurile in ei!
*

Tare ma indoiesc de afirmatia asta, sunt total de acord ca armata americana dea
lungul istoriei a facut o gramada de lucruri oribile dar chiar sa se apuce sa traga asa aiurea in copii si femei nevinovati chiar nu pot sa cred.
Si sa nu uitam totusi ca tactica sinucigasilor islamisti e sa se ascunda in mijlocul multimii si mai ales in mijlocul oamenilor nevinovati gen copii sau femei - chiar si in cazul asta normal ca nu se justifica un atac armat impotriva unui astfel de multimi cu scopul de al captura/omori pe nu stiu ce dezaxat islamist.

This post has been edited by tony-s: 12 Sep 2006, 11:23

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
Sony
post 12 Sep 2006, 11:31
Post #58

Membru autentic

tony-s, daca tactica islamistilor este de a se ascunde intre nevinovati, consideri ca americanii sunt justificati sa omoare nevinovati? Au facut lucrul asta in mod repetat de-a lungul timpului. Nici nu ma mai obosesc sa deschid o lista aici.
Oricum, macelul de pe acea plaja a fost mizilic pe langa Hiroshima!

--------------------
+
tony-s
post 12 Sep 2006, 11:34
Post #59

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Pai am si zis ca nu se justifica un atac armat asupra unei multimi numai pentru ca aia adapostesc (de cele mai multe ori chiar il ajuta) un extremist islamist. Hiroshima e cu totul alta poveste - e un lucru oribil facut de armata americana dar sa nu uitam contextul in care s-a ajuns la atacurile de la Hiroshima si Nagasaki.

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
Sony
post 12 Sep 2006, 11:46
Post #60

Membru autentic

Da, era un context de pace! Nu uitam! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 09:28
Forum Renault