Finala Champions League
![]() ![]() ![]() |
Finala Champions League
pleosc |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|||
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
La fel m-am intrebat si eu aseara cand am vazut meciul. Dar iata ca se intampla si la case mai mari. Una peste alta, nu trebuie sa uitam niste lucruri foarte importante in jocul de fotbal si nu numai: barele portilor, norocul si arbitrii fac parte din joc.
|
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
Lukas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca nu au mai jucat la valoarea cu care au trecut de real si chelsea ar fi avut o sansa mult mai mare daca se arbitra corect. Lasa-n deoparte erorile pe care orice arbitru le face (inclusiv Colina), a fost favorizata Porto "pe fata". Poate nu ar fi avut nevoie, dar a castigat pe mana arbitrilor si ar trbui sa le dea si lor niste tricouri de campion (ce cunoscut suna fraza asta).
|
-------------------- |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu cred ca daca era Pinalti presedinte de club la Monaco, cel putin un tusier o lua in basca rau de tot smile.gif
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cite proteste ati vazut la monegasci cind au fost intr-atit de mult defavorizati de idiotul ala de Nielsen? ei stiu ca ASTA ESTE FOTBALUL, o echipa mare poate trece si peste arbitru, poate trece peste tot ... Monaco aseara pur si simplu n-a fost o echipa mare si n-a stiut sa rupa navodul tesut de Porto, mai ales dupa iesirea lui Giuly, moment in care portughezii au renuntat la "zona" si au trecut la un pressing formidabil pe tot terenul ... sint incintat de felul in care se misca aceasta echipa, la ordinul antrenorului se transforma dintr-o testoasa ce respinge tot intr-un tigru ce sfisie de moarte ... Mourinho asta al lor a reinventat fotbalul ca joc de echipa, fara tot felul de galactici care freaca aiurea mingea prin iarba; nu zic ca o sarja ofensiva in stil Real Madrid de acum 2 ani nu este frumoasa, dar fotbalul modern se joaca cu sistem, nu cu artificii ... parerea mea ...
PS: aseara am tinut cu Monaco! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Imi pare rau ca aseara n-am vazut decit repriza a 2-a, dar cel putin repriza aia a fost a lui Porto in totalitate. Iar ultimele 2 goluri au aratat cum se joaca fotbal si cum se inscrie. Degeaba s-au chinuit cei de la Monaco sa tot construiasca, daca trimiteau mingea pe post de antiaeriana.
Imi pare rau de Monaco, ca tineam cu ei, dar Porto a fost mai buna :mrgreen: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Si antrenorul ala al lu` Porto nu se bucura deloc,sau cel putin nu se manifesta.Intr-un moment ca asta,apogeul carierei,orice om normal ar fi tzopait ca iepurasul de Paste.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
E cel putin sisi la cap, dar a facut o treaba excelenta! ... si pe mine m-a uimit atitudinea lui, parca pierduse cu 8-3!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu as fi vrut sa ia cupa Monaco, ca mi-a placut de ei in celelalte meciuri. Dar cand i-am vazut pe invataceii lui Deschamps cum alergau ca potarnichile cand se trage cu pusca in ele, mi-am dat seama ca nu o sa se intample ce-mi doresc eu.
Cat desre antrenorul lui Porto, cred ca i-a vazut pe Copos & Borcea si a zis ca decat sa para penibil mai bine se abtine. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:43 |