O fetita ucisa de fiul unui deputat, Beat la volan
![]() ![]() ![]() |
O fetita ucisa de fiul unui deputat, Beat la volan
kodrix |
![]()
|
||
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vezi ? Exact asta e problema la noi. Prea multi spagari si fii de oameni politici pentru care legea nu se aplica. Iti spun eu daca acel idiot la prima abatere statea in arest si isi lua o bataie adevarata prin puscarie acum ar fi fost sofer model si nu s-ar fi urcat beat la volan si nu ar mai fi omorat pe nimeni.
Dar l-a scos taticul, si s-a intors pe sosea. Eu incerc sa-l inteleg pe tatal lui ca-l ajuta. Orice parinte va tine partea copilului pentru ca asa e normal. Ce nu inteleg e de ce nu-l pune el la punct ? Scoate-l din puscarie sa nu fie 'mireasa cuiva' (vorba lui Alex57) si apoi bate-l pana-i suna apa in cap, nu-i mai da masina, nu-i mai da permis, tine-l in casa, si cuminteste-l. Daca el stie ca tatal lui il scoate din orice (oricum pana la urma i se va infunda, sunt convins) isi va permite foarte multe. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(UVN @ 12 Sep 2006, 10:33) La stirile de la ora 19 de la protv am auzit ca de uitat ma uitam pe monitor pe www.daciaclub.ro ca baietii fostului prefect de Cluj actualmente deputat psd au avut un accident in care au murit amandoi cu masina primita de tatal sau pentru biroul teritorial unde este deputat. Tu le-ai dorit doar PUSCARIE insa ei s-au dus direct la intersectia aia in Y(la dreapta e rai&la stanga iad) Acum nenea deputatul cu amandoi copii morti poate va cheltui restul de avere si viata cu un program despre ce trebuie sa faca un om BOGAT,SMECHER,INFLUENT&ETC la puterea infint ca sa nu ramana la batranete fara ce avea mai drag adica:NEXT GENERATION |
--------------------
a
b
c
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
oameni iresponsabili!
si daca am avut o coaja de serviciu nu am dat sa o conduca nici fratelo sofer profesionist. sa le fie tarana usoara iar deputatul acela sa si dea demisia urgent! vai si amar de viata lui! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
bulan, adica responsabilul pentru accidentul din primul post a murit in altul ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
B21zxj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra GTC
1.6 Twinport
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
@alexava
Nu ala e bine mersi!Acum au murit copii unui deputat,ce vrei legea compensarii! |
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:17 |