Dispecerat Cazare Bran
![]() ![]() ![]() |
Dispecerat Cazare Bran
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Sărumâna boierule, fix ce cautam!
Mai exista si http://www.ebran.ro/ foarte bun de altfel, dar de ce sa dai zeci de telefoane cand poti da unul singur ![]() This post has been edited by gheghe: 7 Sep 2005, 17:39 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Saptamana trecuta am stat cateva zile la Bran. Am ajuns pe-nserat si m-am cazat la primul gasit. Vila Alisa. 1.000.000 pe noapte camera cu baie proprie, foarte curat, camera mare si luminoasa, mic dejun inclus, spatiu de joaca pentru copii cu leagan, balansoar, tobogan, barne; loc de parcare suficient; TV+CaTV; retras de la sosea. Parea promitator dar din pacate am luat teapa. Cafeaua 35.000 lei zat la a cincea fiertura. Cartofii prajiti miroseau a cabanos, ficatei de pui tari ca piatra, cascavalul iute ca piperoni, personalul de servire de la masa cu aere de ofuscati.
De evitat si Popasul Reginei unde specialitatea casei era veche de doua zile si fasolea nefiarta. Pacat de investitie ![]() LAter edit: Am mai dat peste alta pensiune unde masa este excelenta !!! ![]() This post has been edited by Patefon: 8 Sep 2005, 18:20 Attached thumbnail(s) Vila1.JPG ( Size: 43.65k ) Number of downloads: 2928 Vila2.JPG ( Size: 110.38k ) Number of downloads: 2926 |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
sambata am fost la Bran, pensiunea Ioana.......o porcarie, va recomand sa nu calcati pe acolo. Camerele sunt OK, in schimb "patroana" are un comportament de aprozar....Cand am ajuns, ziua, era un frig in camera de intepeneai......ma rog am asteptat sa se faca seara, tot sperand ca vor da drumul la caldura....buuuunnnnnnn, se facu 5, vrem sa plecam in Brasov sa vizitam si in curtea pensiunii dam peste mama patroanei (la prima vedere o "tipa" destul de amabila), intru in vorba cu ea, amabil si ii spun ca ar trebui sa dea drumul la caldura fiindca este ff frig in camera.....Primesc in schimb un raspuns "criminal": "stiti cat vine factura la gaze? 20 de milioane!, ce la Bucuresti aveti caldura???" Zic....nu, nu au dat drumul la caldura dar camerele nu sunt din lemn si nici temperatura n-a scazut sub 5 grade celsius noaptea.....Mai apuc sa-i zic ca afara este mult mai cald ca-n casa......ce raspuns credeti ca am primit? "De ce nu deschideti geamnul sa intre caldura in casa??"
Cam asa se face turismul la noi....si ne mai miram cum alte tari traiesc linistite din turism si au doar pe sfert din frumusetile tarisoarei noastre...... Conform zicalei: "Frumoasa tara, pacat ca-i locuita" La Busteni, la restaurantul "Rustic", ospatarii de acolo aveau iste fete acrite, incat ziceai ca mancam pe gratis acolo...... |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Evitati pe cat posibil sa mergeti la munte la pensiuni si vile in perioada asta.
Magarii nu dau drumul la caldura ca cica nu e frig, doar nu suntem noi obisnuiti. Va recomand sa evitati vila Emil din Predeal. Am telefonat si am intrebat daca au caldura si apa calda pemanent, mi-au zis ca au caldura seara si apa calda permanent. Buun zic, imi ajunge ca doar nu stau ziua in camera. Ajung seara, calorifere caldutze, zic, lasa ca se mai incalzesc. Tzeaaaapa! La ora 12 noaptea le-au oprit. Am facut cuie pana dimineata, la 6 i-a dat iar drumul. Ii cer lui Emil proprietarul sa dea drumul la caldura si imi baga textul cu "Nu sunteti voi obisnuiti, asa ziceti toti Bucurestenii". Il rog sa imi dea o plapuma imi spune ca nu imi da. Niste porci. Zic okay, da-mi factura ca sa am cu ce sa te reclam. Ca n-am acum , ca sa vezi ca hrrr ca mrrr, pana la urma a dat. Noroc cu vinul rosu pe care il aveam la mine. Ghici cine va primi azi reclamatie la ANPC? Recomand in schimb pensiunea Tana Predeal: Apa calda, caldura etc si in iulie nu numai in octombrie. Foarte curat si bucataria aranjata si curata Pacat pt mine ca isi puneau weekendul asta termopane. Asta e, isi fac case frumoase dar ar vrea sa le dai banii si sa nici nu stai acolo daca se poate. Nu inteleg ca omul vine sa se simta bine, nu sa faca frigul sau sa stea o scorpie acra cu ochii pe ei tot timpul. Madalina, da-ne te rog si numele vilelor. Ca sa stim la cine ne ducem si pe cine ocolim! This post has been edited by dizzy: 11 Oct 2005, 08:57 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fizzo @ 10 Oct 2005, 11:53) sambata am fost la Bran, pensiunea Ioana.......o porcarie, va recomand sa nu calcati pe acolo. Camerele sunt OK, in schimb "patroana" are un comportament de aprozar....Cand am ajuns, ziua, era un frig in camera de intepeneai......ma rog am asteptat sa se faca seara, tot sperand ca vor da drumul la caldura....buuuunnnnnnn, se facu 5, vrem sa plecam in Brasov sa vizitam si in curtea pensiunii dam peste mama patroanei (la prima vedere o "tipa" destul de amabila), intru in vorba cu ea, amabil si ii spun ca ar trebui sa dea drumul la caldura fiindca este ff frig in camera.....Primesc in schimb un raspuns "criminal": "stiti cat vine factura la gaze? 20 de milioane!, ce la Bucuresti aveti caldura???" Noi am fost in urma cu 2 saptamani la ziua cuiva in Bran. Inchiriase doua vile ale aceluiasi proprietar, eram 26 de persoane, inclusiv un bebelus de 7-8 luni, 2 copii de 5, 7 an si doi adulti raciti rau. Cei ce au inchiriat vilele au cerut caldura. Nici nu s-a pus problema sa dea drumul la caldura. se uitau la noio de parca vroiam ceva absolut imposibil. Iar proprietarul a fost clar: puteti sa si plecati ca tot nu va dau drumul la caldura. Asa ca am plecat in moeciu, unde au dat imediat drumul la caldura, era centrala pe lemne, ne-au lasat pe noi sa decidem cat de cald sa fie, aveam cheia de la centrala, lemne la discretie. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
"Ghinion de nesansa" sau inspiratie maxima din partea mea ca mi-am aruncat ochii pe acest topic.Se pare ca natia noastra nu se dezminte si nu va renunta niciodata la vechile "melicuri".
Planificasem pentru luna octombrie o iesire "agrotouristica" insa mai strang niste marafeti si ma duc in decembrie la Busteni,hotel Silva.E un pic mai scumput(1500000 camera cu mic dejun inclus) decat la "agricultori" dar chiar merita banii si nu iti faci o gramada de nervi. ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
La noi e jaleeee cu personalul..sau mai rau cu patronii! Greu gasesti o pensiune cat de cat , macar sa nu-ti para rau de bani! In zona Bran nu am mai stat noaptea de mult timp. Daca aveti drum prin Agapia, este o pensiune unde merg des se cheama Pensiunea Anca, la iesirea din sat 500 de mii camera conditii bune, dadea caldura in camera si acum o luna deci pe la inceputul lui sept. Patroana e amabila si gateste la cerere..bun si ieftin!
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Va recomand la Moieciu de sus, Craiasa Muntilor II, e chiar aproape de capatul satului.
Preturile: 700 mii camera dubla, 800 mii camera cu 3 locuri, 1 mil apartamentu. Baie la fiecare camera, apa calda, curte mare cu gratar, bucatarie si sala de mese mare (atentie nu se gateste, ci va gatiti singuri, dar aveti acces la toate utilitatile). Eu m-am simtit foarte bine acolo. Rezervari puteti face la: Telefon : 0268 476763, 0745 338949 / 0722 918398 Persoana de contact: Dorin Olteanu, Nicolae Gârbacea Adresa : 2230 Moieciu de Sus, Strada Principalã, nr.17 Email: office@craiasa-muntilor.ro Web: www.craiasa-muntilor.ro |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nici la aia de v-am spus nu e problema..face focul si in august!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
carlo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 July 06 From: Hansestadt BREMEN ![]() |
Peste doua saptamani merg cu familia la bran.Ce pensiune imi recomandati?As vrea ceva unde se ofera micul dejun si cina.Si bineinteles,sa fie curatenie!
![]() |
--------------------
vw
passat
2004
- HB-WB 454
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Si pe mine ma intereseaza. Bran sau Moeciu.
As vrea pensiune completa. Se merita? This post has been edited by Lex Luthor: 28 Jul 2006, 09:44 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Da...se merita.....si ca sa nu aveti probleme pe acolo s-a ocupat Semit mai demult de problema...deci cu o bere la el
![]() ![]() ![]() http://www.ruraltourism.ro/bran/html/branro.html#giurgiu |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Aici m-ai bagat in ceata. Paginile de pe net le-am vazut si eu. Pe mine ma intereseaza recomndari ale unora care chiar au stat la vreuna din acele pensiuni. In poze arata trotul frumos. In realitate, asa cum au scris unii colegi ai nostri mai sus, poti sa iei teapa. Asa ca impresii PERSONALE. N-am inteles faza cu Semit!!!! Ce a facut el pe acolo?
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
n-am facut nimic.. sa mor io
![]() dsc01061gt5.jpg dsc01045uq6.jpg www.cheilegradistei.ro Eu am fost la Pensiunea Vraja Muntelui.. unde am facut si intalnirea nationala Reno din martie.. dar au mai scazut serviciile, ca parere personala.. la Vraja Muntelui este foarte curat.. mancare buna si ieftina...tv in camera.. loc de parcare, gratar, terasa mare, crama.. etc.. |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
eu stau la bran cu 300-350mii/seara ..... sunt niste cunostinte vechi... caldura daca vrem dam drumu.... soba in camera.... conditii ca acasa
![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Azi vreau sa plec din localitate si m-am gindit uitindu-ma pe harta ca in Moldova nu am unde,ca in B nu are sens,in Ardeal(dincolo de Sibiu) e prea departe...in Poiana nu mai stiu eu ce...
M-am uitat pe toate posturile de aici si mi-am amintit (SIC!) de faptul ca am stat un week-end in zona Moeciu,la Cheile Gradistei. Sa va spun ce mi-a placut si ce nu,asta dupa ce am cautat pina la capatul statiunii sa innoptam. La Casa Ovidiu era camera libera dar la parter,90 ron dar cam inghesuita.Pretul la etaj 110ron. Putin mai sus la Minihotel Cheia camerele erau putin mai mari,130 ron dar geamurile dadeau spre niste terase(chiar si la etaj) unde oaspetii puteau lua loc la mese si sa joace carti,table,etc.Risc mare sa stai nedormit pina la ore tirzii in noapte. M-am hotarit sa urc la Casa Alex,150ron.Camere mari frumoase,cu pat din bustean si fier forjat.Am vazut o camera la etajul 1 si mi-a placut,dar avea vedere spre...nimic.Asa ca atunci cind am facut check-in-ul am intrebat daca au camere cu vedere la statiune.Da,aveau dar la etajul 2.Urc bagajele si ma uit la tavan:cele 3 grinzi de lemn groase de 30-35cm erau distantate de placile de rigips care mascau tavanul...NU ERA TURNATA PLACA DE BETON, asa ca toata noaptea am stiut unde se deplaseaza oaspetii de deasupra!Kriminal,parca era picatura chinezeasca!Si mai erau si 3 copii ca era apartament,si jumatate din zgomot se ducea si la vecinul meu de palier.Ce mai,si patul scirtiia la fiecare miscare. A doua zi m-am hotarit sa schimb si sa ma duc la hotel Gradistea.Mai scump cu 25 ron dar face toti banii.Interiorul e mai mare,privelistea e fantastica,vezi tot complexul,cred ca iarna este nemaipomenit. Atentie,amatori:rezervarile incep cu 4-5 luni inainte! Caldura,cel putin in camerele in care am stat...la greu.Aproape ca-ti venea sa stai cu geamul deschis,dar din cauza de copil am renuntat. Bila neagra:masa toata trebuie platita! PISCINA,SAUNA,tot ce tine de Spa la fel,bani. Alte distractii,la fel(ATV). Restaurantul este frumos,se maninca bine. Sigur sint locuri in Moeciu care va vor placea mai mult,dar noi eram singuri si stiti cum e...nu-ti arde de nimic,n-ai cu cine sa zici o gluma... Oricum,nu ocoliti aceasta locatie,iar daca nu stati rau cu bugetul asta e locatia ideala;sint camere de la 90 la 280 ron pe noapte,fara masa. Totul depinde de marimea portofelului,dar eu zic:merita! |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
andraeny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 June 06 ![]() |
eu am fost vara asta la bran de 2 ori. prima data am stat la hollyday vilas parca, exact la intrare in bran, vis a vis de petrom. dragut ,curat si nu foarte scump,parca 900000 cam dubla. a doua oara ,am stat la vila ana maria, la vreo 500 de m,de prima locatie, pentru ca am luat si catelul si la hollyday nu primeau animale. la ana maria mi-a placut mult, f curat in camere, bucatarie mare, cu tot ce trebuie, cu toate ca era in august seara dadeau drumu la caldura,ca au fost cateva nopti mai friguroase, noi chiar am inchis caloriferele in camera. singurul incovenient e ca pensiunea e la strada, deci nu prea e liniste, pe mine nu m-a deranjat asta f tare,ca oricum eram rupti de oboseala seara cand veneam acasa. a...si mi-a facut si reducere la camera pt ca am stat mai mult de 3 nopti.camera de 3 persoane,800.000 pe noapte.
|
--------------------
ford
fiesta
2006
- b14wtf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:18 |