schema electrica
![]() ![]() ![]() |
schema electrica
voinicel |
![]()
|
||
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si care o sa fie ma rog proportia de share? Cativa o sa puna fisire si restul o sa le traga?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
voinicel |
![]()
|
Aici ai dreptate dar putem gandi o strategie. Mai ales ca accesul va fi restrictiv. Si oricum cred ca majoritatea au deja destule informatii/manuale.Eu personal am vreo 2-3 GB de informatii diverse, cei drept nu prea sunt sortate.
OFF-TOPIC: Cand am creat Hubul l-am gandit doar pentru prieteni si pentru a nu mai downloada toti acelasi film de n ori era simplu unul lua filmul x altul y si asa ajungeau toti sa aiba si filmul x si filmul y. Ma gandeam ca asa am putea face si in cazul acesta evitand postarea pe forum de link-uri sau documente protejate de drepturile de autor. This post has been edited by voinicel: 28 Mar 2008, 11:14 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
...tu vorbesti de drept de autor, cand pe hubb-ul tau postezi filme si muzica la greu.
Cred ca nu ai proprietatea termenilor. De altfel unde e limita intre public si privat? Cum poti sa stabilesti niste reguli care functioneaza pe ceva ce nu e constituit pe baza legala ba mai mult promoveaza pirateria? Cu alte cuvinte daca cineva i-ti sparge hubb-ul poate fi acuzat de furt? This post has been edited by OldMan: 28 Mar 2008, 13:49 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
voinicel |
![]()
|
Cu alte cuvinte Hubul meu nu promoveaza nimic este doar un soft care permite sharing-ul intre utilizatori. Ce pune fiecare la sharing nu este problema mea. Nu exista nici un fel de fisier stocat pe server sau alte materiale. Pur si simplu el, hubul, este o comunitate privata in care fiecare pune la sharing ce vrea, de la jurnalul personal la ...
In cazul acestui forum dupa umila mea parere orice fisier pus pe forum se va regasi pe serverul ce gazduieste forumul deci in consecinta administratorul forumului se va face raspunzator de existenta pe server a unor materiale ce incalca drepturile de autor. Da daca sparge hubul poate fi acuzat, nu de furt bineinteles ca nu are ce fura, deoarece acel server este un bun privat. O sa ma interesez exat care e termenul legal pt chestia asta ca acum imi vine in minte doar haker Problema e foarte simpla si oricum cred ca daca vrem sa continuam discutia pe tema asta ar trebui sa deschidem un al topic la cafenea ca mai mult ca sigur o sa se lase cu warn. PS: Prostitutia e ilegala si totusi se practica pe la petreceri/cluburi private/exclusivite. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:04 |