DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> schema electrica

voinicel
post 28 Mar 2008, 09:49
Post #31

Noua mea pisica

Group: Members

Sunt dispus sa pun la bataie un hub de dc++ privat unde vom putea face share la ce detine fiecare. Insa tin sa precizez ca va fi cu clientela selecta (user si parola pentru acces pe hub). Daca este cineva interesat si in special moderatorii sa ma ajute sa selectez acea clientela pentru a nu avea spioni intre noi rog sa ma contacteze pe pm sau pe voinicel20002000@yahoo.com. Hub-ul va fi deschis aproape non-stop deoarece e pe o scula care mere fara incetare cu exceptia cazurilor de mentenanta sau pene de curent.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 28 Mar 2008, 10:01
Post #32

-

From: Romania

Si care o sa fie ma rog proportia de share? Cativa o sa puna fisire si restul o sa le traga?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
voinicel
post 28 Mar 2008, 11:11
Post #33

Noua mea pisica

Aici ai dreptate dar putem gandi o strategie. Mai ales ca accesul va fi restrictiv. Si oricum cred ca majoritatea au deja destule informatii/manuale.Eu personal am vreo 2-3 GB de informatii diverse, cei drept nu prea sunt sortate.

OFF-TOPIC:
Cand am creat Hubul l-am gandit doar pentru prieteni si pentru a nu mai downloada toti acelasi film de n ori era simplu unul lua filmul x altul y si asa ajungeau toti sa aiba si filmul x si filmul y. Ma gandeam ca asa am putea face si in cazul acesta evitand postarea pe forum de link-uri sau documente protejate de drepturile de autor.

This post has been edited by voinicel: 28 Mar 2008, 11:14

--------------------
+
OldMan
post 28 Mar 2008, 13:33
Post #34

Membru autentic

...tu vorbesti de drept de autor, cand pe hubb-ul tau postezi filme si muzica la greu.
Cred ca nu ai proprietatea termenilor. De altfel unde e limita intre public si privat?
Cum poti sa stabilesti niste reguli care functioneaza pe ceva ce nu e constituit pe baza legala ba mai mult promoveaza pirateria? Cu alte cuvinte daca cineva i-ti sparge hubb-ul poate fi acuzat de furt?

This post has been edited by OldMan: 28 Mar 2008, 13:49

--------------------
Logan 1,5 dci ABS plus 2007 - SV-91-KUL
+
voinicel
post 28 Mar 2008, 14:14
Post #35

Noua mea pisica

Cu alte cuvinte Hubul meu nu promoveaza nimic este doar un soft care permite sharing-ul intre utilizatori. Ce pune fiecare la sharing nu este problema mea. Nu exista nici un fel de fisier stocat pe server sau alte materiale. Pur si simplu el, hubul, este o comunitate privata in care fiecare pune la sharing ce vrea, de la jurnalul personal la ...
In cazul acestui forum dupa umila mea parere orice fisier pus pe forum se va regasi pe serverul ce gazduieste forumul deci in consecinta administratorul forumului se va face raspunzator de existenta pe server a unor materiale ce incalca drepturile de autor.
Da daca sparge hubul poate fi acuzat, nu de furt bineinteles ca nu are ce fura, deoarece acel server este un bun privat. O sa ma interesez exat care e termenul legal pt chestia asta ca acum imi vine in minte doar haker
Problema e foarte simpla si oricum cred ca daca vrem sa continuam discutia pe tema asta ar trebui sa deschidem un al topic la cafenea ca mai mult ca sigur o sa se lase cu warn.

PS: Prostitutia e ilegala si totusi se practica pe la petreceri/cluburi private/exclusivite.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 08:04
Forum Renault