Nu mai pot deschide usa din afara, Usa din stanga spate
![]() ![]() ![]() |
Nu mai pot deschide usa din afara, Usa din stanga spate
Cossty |
![]()
|
||
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|||
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
nu e blocata de la butonasul mic de pe laterala usii?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Nu.
Este sarita o tija in forma de U parca, nu pot sa imi dau seama ca nu se vede bine si nici nu pot sa imi dau seama pe pipaite. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
nu mai stiu exact cum e, dar parca e cel putin un surub care prinde manerul. ai acces la el din interior. scoate-l si scoate manerul si vezi exact ce-i sarit.
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Cossty @ 11 Sep 2006, 14:35) A desfacut cineva manerul din exterior de la usa din spate sa imi spuna si mie cum? Daca mai ai garantie mergi la service. Ai platit o groaza pe masina, sa ti-o repare. Nu ar fi trebuit sa se intample asta. Probabil a fost ceva nestrans din fabrica. QA de Colibasi, ce sa-i facem...P.S. Sper sa evit service-ul. Daca nu mai ai garantie poti sa te bagi s-o faci, dar cu grija ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Cossty |
![]()
|
O am doar de 5 luni deci garantie mai am. O sa ma duc totusi la service, sa speram ca o sa intre pe garantie.
Ms mult. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Eu am desfacut manerele exterioare sa le vopsesc. Tija care ti-a sarit intra intr-o gaura in yala chiar langa plasticul care , zici tu, se invarte liber.E simplu de bagat la loc insa spatiu putin. Eu am dat partea mobila a culisantei geamului jos pentru accws mai usor. Deci ,dupa ce bagi tija la loc,plasticul se ridica iar partea semirotunda se fixeaza peste tija pentru a o impiedica sa iasa din yala.
Daca e prea greu,mergi la service. |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
Cossty |
![]()
|
Mersi ygor. O sa incerc sa vad daca reusesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 21:02 |