schimbare motor, alfa/dacia
![]() ![]() ![]() |
schimbare motor, alfa/dacia
clauditu2002 |
![]()
|
||
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|||
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
eu unul, nu cred ca merita schimbarea la masina din semnatura cu acel motor de 1.6.. dai da banii degeaba, iar schimbarile vor fi minore gen 20% mai multa putere si 100 de probleme inclusiv omologare etc.. etc.. ai un motor destul de bun de 75cp foarte fiabil, care daca este sofat cum trebuie lasa in urma logan, renault clio, renault megane si cam toate de acest gen datorita caroseriei usoare.. Exista chip tuning, poti sa o urci ceva mai sus in cai pana la vro 85 sau 90 auzisem pe supernovisti..
din experienta mea.. eram cu cineva intr-un megan pe la 145km/h prinsi cu chinuiala iar o supernova a trecut pe langa noi fara probleme.. deci 1.4 de solenza este un motor foarte bun.. am vazut drifting-uri cu supernova si etc.. Ambaleaz-o si tu mai tare la schimbarea treptelor si vezi ca trage bine ![]() ![]() ![]() This post has been edited by panter1: 6 May 2011, 00:48 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Astept tutorialul de mare angajament. Au, stai, tu nici macar n-ai idee daca se potriveste dansa-ntransa.
Bai nene, da' unu' n-ar casca ochii pe unde posteaza. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu trebuie omologat nimic, te pacalesc astia, daca incape in portbagaj, e okei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din regulamentul foarte scurt de la tutoriale:
QUOTE(regulament) La TUTORIALE se va deschide un topic nou DOAR DACA initiatorul ARE SA NE SPUNA UN TUTORIAL se inchide |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:30 |