Ce parere aveți despre emblemele de pe SLZ pe SRN sau CLT?
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveți despre emblemele de pe SLZ pe SRN sau CLT?
Raptoe |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Auzi tu daca iti iei televizor Goldstar ii scoti sigla si pui Philips pe el sa-ti uimesti musafirii? :shock:
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca itzi place sigla de la Solenenza si cea originala de Dacie ...bravo mie nu imi place mi se par ambele oribile ...sondaju arata clar ce parere au oameni despre cea de Solenza dar fiecare are dreptul sa isi aleaga ce ihi place mai mult ...iar eu am ales...nu trebe sa ma imitzi sau sa te imit ...sper ca am lamurit problema ... bafta :wink:
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi place nici una bre, ideea e ca este de un kitch absolut sa-ti schimbi sigla masinii cu sigla altei firme. Imi pun si io pe Pejo in loc de leutz sigla de la Maybach ca e mai cula, cre ca sparg tot!
PS. Sondaju nu e despre cat de misto e sigla de Solenza, ci despre cat de misto e sa ti-o pui pe DSN. E o mica mare diferenta, cum zice un amic de-al meu in viata. Deci nu sigla e tzaranie, ci montatu pe alta masina. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Arata aproape la fel de bine ca emblema de BMW pusa in bot si logo-ul M3 aplicat pe portbagaj.
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sunt de parere ca fiecare masina sa ramana cu emblema care a venit, ca-i sade mai bine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:18 |