ochelari pentru ceata?, unde in Romania
![]() ![]() ![]() |
ochelari pentru ceata?, unde in Romania
ovidiums |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|||
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu nu...cei de pe aici au uitat ca din cand in cand se mai vorbeste si serios
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sper ca acuzatia ta de a fi vorbit serios... nu se refera la mine!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 9 Oct 2006, 01:04) Nici ochelerii cu care vezi prin geamuri ionizate nu sunt buni pt ca interfereaza cu razele lunii si pot aduce catastrofe naturale. Lasati-le naibi de catastrofe naturale, alinierea planetelor and stuff sunt nimic pe langa ca au inceput sa umble varcolacii cu logan, am vazut eu unu azi noapte , avea farurile stil ochii de pisica . |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
http://oakley.com/o/o1148d
astia i-am luat pentru bicicleta (in realitate lentila e mai galbena), insa exista modele si pentru auto. iar in ceea ce priveste profunzimea imaginii va spun sigur ca sunt extraordinari. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
da ochelari cu care sa vezi dupa curba nu exista ?
va rog mult de tot - nu de aia naspa - sub 500 RONI... |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba exista...da nu merg la Logan...poate doar la 16v.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa readuc putin la viata topicul daca tot este vorba de ochelari. Cineva mi-a recomandat ochelari pentru condus pentru ca au ceva protectie impotriva soarelui, a celor care te orbesc cu faza lunga si altele. Are careva dintre voi? Imi poate spune care este avantajul lor...daca au au aceste caracteristici de care am auzit ca le-ar indeplini si unde pot fi gasiti de cumparat. Mersi.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
De cand folosesc ochelari de vedere la condus, nu ma mai deranjeaza asa mult lumina farurilor de la alte masini. Este un plus.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
silviusm |
![]()
|
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
La himalaya au la 80 ronini..
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Eu folosesc ochelari cu lentila polarizata de la Polaroid, cumparati de la Opti-Blue. Sunt cu lentila maro, excelenti pentru condus.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Exceptand ochelarii de vedere sau de soare acolo unde este nevoie (se exclud ochelarii de fitze) restul sunt abureli. Ce ajuta intr-adevar este un tratament cu vitamina A, mai ales pentru vederea nocturna.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nici o vitamina in plus nu este benefica pentru organism ...daca acesta nu o cere.!
ma refer binenteles la cele care nu sunt naturale! This post has been edited by Sudsemnatu: 18 Jun 2008, 18:48 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
am fost azi la opticirs in cluj si o pereche de ochelari cu lentile polarizate sunt 650 ron.
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Ochelarist fiind folosesc pentru condus asa ceva. Eu i-am gasit prin reteaua Arows - pescarii cunosc, si sunt nelipsiti in masina si in trusa de pescuit (cum am dat de ei mi-am si luat 2 perechi
![]() L.E. nu e reclama. This post has been edited by GIC: 20 Jun 2008, 09:51 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sony si Jack Daniel's - "vreo doua" zile lasati intepaturile ca va suspend conturile. Pe cita vreme? Pe cit o sa vrea muschii mei (care, sa nu uitam, "minte nu are").
--------- Edit: ii cer scuze userului Jack Daniel's (fost big2003) pentru apelativul pe care l-am folosit mai devreme (si pe care l-am indepartat la cerere). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.188 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
sony si daniels isi poarta razboiul pe toate topicurile deschise...
On topic : Polarizati de la farmacie, destul de buni la 40 RON Medifarm cred...lentile made in USA. Dar aia de la magazinele de pescuit sunt f f misto, au un design super. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(os @ 20 Jun 2008, 20:45) Sony si Jack Daniel's - "vreo doua" zile lasati intepaturile ca va suspend conturile. Pe cita vreme? Pe cit o sa vrea muschii mei (care, sa nu uitam, "minte nu are"). --------- Edit: ii cer scuze userului Jack Daniel's (fost big2003) pentru apelativul pe care l-am folosit mai devreme (si pe care l-am indepartat la cerere). Nu e nici o problema Os, daca ne respectam avem de castigat. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
"Polarizatii" se mai gasesc si la Metro cu 40 lei da' oferta e cam limitata - modele putine (rame) si lentile cam obscure (25-30%)
Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
o pereche de ochelari de ceata/noapte suntbuni si ziua cand bate soarele puternic din fata? sa nu te mai orbeasca? mai mult soarele ma deranjeaza.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
silviusm |
![]()
|
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt buni. Este lumina si mai puternica...
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
Racer08 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 April 08 ![]() |
in metro puteti gasi
|
--------------------
DACIA
FERRARI
99/F40
- B 22 OAW
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe linia IMGB-Pipera.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:04 |