DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lovita pe dedesubt, intr-o bordura

costeniuc
post 2 Apr 2007, 14:26
Post #1

handi-man

Group: Members
From: Bucuresti

Salut,

Am patit-o si eu. In momentul in care ieseam cu masina din prospat amenajata parcare (neterminata insa), in momentul in care am coborat denivelarea ramasa in urma turnarii betonului, s-a auzit pe dedesubt un zgomot destul de tare.

Practic, in paralel cu roata stanga fata fusese pozitionata o bordura (din aceea mai mica pentru alei), iar in momentul coborarii rotii de pe suprafata betonata pe suprafata trotuarului, masina s-a proptit in acea bordura.
Stiu ca e vina mea ca nu am controlat bine de eventuale obiecte uitate de muncitorii care au lucrat pe acolo.

Problema este ca am indoit-o putin si anume o traversa care este intre lonjeron si prag (practic este chiar dupa pasajul rotii stanga fata). Indoitura nu este mare (cam 1 cm infundata), la partea inferioara a acelei traverse (care imi pare a fi un profil U).
Nu prea am timp zilele acestea sa ajung in service, asa ca intrebarea mea este daca aceata infundataura (care, repet, nu este mare si nici alte urme de lovituri nu apar pe acolo) poate avea vreo influenta asupra lonjeronului, ungi de cadere al rotii etc.?

Multumesc anticipat

--------------------
DACIA Logan Prestige 1.6 16v 2007 - B xx XXX
Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DannyC
post 2 Apr 2007, 15:05
Post #2

Membru

Group: Members
From: Baia Mare

Sa nu fie sarita vopseaua ca rugineste, in rest n-are nimic, am patit si eu. smile.gif Mama lor de borduri.... plange.gif

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI Ambition - MM 82 DNY
Masina si nevasta nu se imprumuta!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:43
Forum Renault