Ce model de Logan sa aleg, pana in 8.500 Euro?, (split din TOTUL despre achizitionarea unui Logan)
![]() ![]() ![]() |
Ce model de Logan sa aleg, pana in 8.500 Euro?, (split din TOTUL despre achizitionarea unui Logan)
oclaudiu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
citeste topicul "Noua colectie logan!" ( nu stiu cum sa fac link...) |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 12 Sep 2006, 19:56) citeste topicul "Noua colectie logan!" ( nu stiu cum sa fac link...) Here it goes:Noua Dacia Logan - pampam! Am luat la intamplare pag. 14, unde prody o zice p-aia cu butonul ![]() @oclaudiu: in banii astia (8500EU) optiunile sunt destul de limitate. Ma gandesc si eu la 1.4 cu abs sau 1.6 fara. Ambele cu buton in koor ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(oclaudiu @ 12 Sep 2006, 19:47) eudin_umarian incerc sa aflu niste pareri. Bineinteles ca am intrat pe www.dacia.ro si m-am uitat pe toate modelele. Observ ca modelul 1.5 CDI e evitat. De ce ? Pentru ca modelele cu dotarile pe care le vrei tu costa: Laureate: 9200 Euro Ambition 10.000 Euro, iar tu ai spus ca esti dispus sa cheltui 8.500 de euro. Ca posesor de diesel ti-l recomand pentru ca eu in 8.600 de km nu am avut absolut nici o problema cu el. |
--------------------
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Salut
La suma pe care ai declarat-o, ai cele 2 variante: 1,6 l Laureate sau Laureate Plus dar cu motor de 1,4 l. Eu iti recomand in primul rind ABS-ul, dupa ultimele experiente pe drumurile patriei, imi pare rau ca nu am optat pentru .... pina acum am scapat, dar recunosc ca trebuie sa conduc din ce in ce mai atent, aproape stresat, si cu viteze din ce in ce mai mici - dar asta e alta poveste. Asa e intotdeauna.... ai vrea si motor mai mare, si dotari... etc. Diferenta de consum dintre motorizarea de 1,4l si cea de 1,6l e cea data de producator deci poti decide singur. Poti opta si pentru diesel, gasesti pe forum, date si pareri. Totul depinde de cit poti sa te intinzi... cu banii. La banii astia mai sunt si alte masini noi... Depinde de spatiul din interior, care te intereseaza ,etc... |
--------------------
.
.
.
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Va multumesc pentru pareri. Stiu ca exista si alte modele de masini in banii astia, dar am ales special Logan intrucat costurile de intretiniere sunt mici si service-urile sunt destule pentru Logan. Dar vad ca ultimile stiri si faptul ca au de gand sa mareasca preturile ma pun in dilema in a cumpara acest model.
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Preturile sint care sint... Eu zic sa mai astepti oleak sa vezi modelul 16 v, daca tot ai ajuns pina aici...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
cipt2001 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 June 05 ![]() |
QUOTE(router @ 30 Aug 2006, 20:02) noul logan e mai scump incepand de ieri deoarece are euro4 si sunt ceva scimbari de design in interior si in exterior Sunt si eu curios de unde ai datele astea? Pe site la Dacia nu scrie nimic de asa ceva, si ma indoiesc ca nu ar fi facut ei tamtam daca puneau Euro4 Pe Logan. |
--------------------
Dacia
Berlina 95
- GL-04-CPR
|
|
oclaudiu |
![]()
|
M-am orientat in final pe modelul de 1.6. Mi se pare cel mai bun raport pret / performanta. Stiu ca se gasesc destule modele straine in acest pret (~9000 E), dar pentru drumurile din Romania e cel mai indicat Logan-ul. As mai avea cateva intrebari: aerul conditionat e manual sau automatic ? Cat de buna e calitatea Cd-player-ului incorporat ? Comenzile de la Radio sunt si pe volan ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1. manual
2. cat sa se auda / acceptabil 3. nu This post has been edited by Codrin: 13 Sep 2006, 13:53 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(oclaudiu @ 13 Sep 2006, 02:32) Va multumesc pentru pareri. Stiu ca exista si alte modele de masini in banii astia, dar am ales special Logan intrucat costurile de intretiniere sunt mici si service-urile sunt destule pentru Logan. ... Sfatul meu este sa te mai gandesti cu costurile mici la Logan. Uite o lista de preturi aici: http://www.medievalnat.lx.ro/LOGAN.htm Service-uri sunt destule, e drept, dar nu stiu cu ce te ajuta asta atata vreme cat sunt populate in majoritate de maimute. Eventual arunca un ochi si la Opel Astra ![]() |
-------------------- |
|
oclaudiu |
![]()
|
Un Opel Astra cam la cat m-ar ajunge ? Ma gandesc la o masina noua nu second.
Se poate monta aer conditionat automatic pe masina ? Iar CD-Player il pot inlocui cu un model ales de mine , de exemplu Pioneer ? This post has been edited by oclaudiu: 13 Sep 2006, 14:12 |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca 'maimutele' invata greu Dacia, dar-mi-te Opel .. Plus ca la Dacie sunt mai multe
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
opel astra este scum....de la 13.000 bani jos SUNT SIGUR(nu accept contraziceri)
in plus ....si opel astra are o groaza de bube +service slab (di bas) Recomand Logan ...asta ca sa nu tii opelul in fata blocului degeaba. (ps: gandeste-te ca trebuie si casco care costa in fct de valoarea masinii...si daca te gandesti bine ai putea sa-ti iei un golf 5 la 14.500 daca iti permiti) |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Daca tot te-ai hotarit la Laureate 1.6, mai fa si tu un efort si ia-ti Ambition 1.6. O data in viata daca te scoate ABS din incurcatura si ti-ai scos investitia:D.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Intr-adevar, asigurarea CASCO e foarte scumpa. Asta e problema la o masina straina. E in jur de 800 E pe an
![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti s-a raspuns si data trecuta cand ai intrebat asta. Fa un efort de bun simt si citeste.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Mi-ai raspuns ca are aer conditionat manual. Eu ma interesez daca pot pune automatic pe Ambition si eventual sa schimb CD Player-ul cu care vine cu unul mai bun. Citesc atent posturile si nu mi s-a raspuns la asa ceva.
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
Codrin |
![]()
|
Nu, nu se poate pune aer automat.
Cd-player-ul se poate schimba cu ce vrei tu. Teoretic, daca nu faci schimbarea intr-un service autorizat Dacia poti pierde garantia. Practic nu. Vezi aici impresii. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
oclaudiu |
![]()
|
La masina actuala am un Cd Player Pioneer primit cadou. Se aude excelent, problema este ca am doar 2 boxe slabe. Ar fi fain daca l-as putea muta in locul celui oferit de ei.
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
alexp_ |
![]()
|
Pai.....
imi vinzi mie RadioCD-ul Blaupunckt..ca io si asa imi iau cu radio casetofon.(evident la un pret convenabil) de climatronic nu am auzit la Logan.....e totusi o optiune pt masinile cu pretentii. Daca vrei o masina de 8500 ..ia-ti un Logan. ![]() This post has been edited by alexp_: 13 Sep 2006, 23:01 |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru climatronic pe logan
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=23777 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Mda, cam greu de montat asa ceva si oricum, costurile depasesc bugetul meu. Nu pot avea pretentii prea mari de la un asemenea pret. Si apropo, ABS-ul instalat pe Logan este unul performant ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
alexp_ |
![]()
|
Claudiu-> Laureate 1.6 +casca +boxe calumea=banii tai
E o masina rezonabila. Nu te arunca la Opel Astra pt ca e masina anilor 98-99' ...si consuma 11 in oras si 7 afara....inchipuieti... Daca vrei sa dai banii pe stilul ''nemtesc'' al anilor 99 ....e ok ![]() Si la Astra apar probleme...astea sunt masinile de 10-12 mii de euro din ziua de azi....de ce nu ai lua una aproximativ la fel cu 8.000-8500 ![]() This post has been edited by alexp_: 13 Sep 2006, 23:46 |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
oclaudiu |
![]()
|
QUOTE(alexp_ @ 13 Sep 2006, 23:42) Claudiu-> Laureate 1.6 +casca +boxe calumea=banii tai E o masina rezonabila. Nu te arunca la Opel Astra pt ca e masina anilor 98-99' ...si consuma 11 in oras si 7 afara....inchipuieti... Daca vrei sa dai banii pe stilul ''nemtesc'' al anilor 99 ....e ok ![]() Si la Astra apar probleme...astea sunt masinile de 10-12 mii de euro din ziua de azi....de ce nu ai lua una aproximativ la fel cu 8.000-8500 ![]() La acest aspect ma gandeam si eu. Plus ca o masinile straine sunt foarte scumpe de intretinut si sa nu uitam asigurarea Casco. Ma gandeam si la o masina second, dar iese din discutie datorita problemelor ce pot aparea pe parcurs. Raman la Dacia, intrucat se potriveste cel mai bine soselelor romanesti si faptul ca e relativ ieftina de intretinut. Plus ca cu niste dotari suplimentare, iese perfect. Apropo de ABS, cel de Bosch care este montat pe Ambition, isi face treaba ? Se merita ABS la Dacie ? |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexp_ @ 14 Sep 2006, 00:42) Nu te arunca la Opel Astra pt ca e masina anilor 98-99' ...si consuma 11 in oras si 7 afara....inchipuieti... Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, opelul ala conceptie anii 97 e mai bine gandit dpdv realizare si confort decat loganul. Pentru ca nu este gandit "design to cost". Si consumurile alea le are si loganu...Insa, important este ce doreste cumparatorul (o masina mai scumpa si mai comoda - cu toate acareturile mai scumpe casco, revizii etc) sau o masina cu care sa isi faca treaba, dar care are unele lipsuri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
oclaudiu |
![]()
|
klaus observ ca detii un Logan Laureate. La ce lipsuri ar trebui sa ma astept de la el (este valabil pentru orice Logan) si cam dupa cati Km parcursi apar problemele ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
Codrin |
![]()
|
ocatalin, vezi aici, la 'Intrebari privind masina'.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:30 |