o mare rugaminte -un peridoc!!!
![]() ![]() ![]() |
o mare rugaminte -un peridoc!!!
nimic |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
hmm, ma gindesc totusi daca nu gasesti un slep sau un remorcher care face cursa pe acolo si sa ti-o aduca la Galati. Dar sanse mai mari tot prin Galati sau Constanta ai. Apropo am vazut in portul Tomis citeva.
Oricum o sa mut problema ta la Cafenea ca poate s-o gasi cineva mai de ajutor acolo. Poti sa postezi si la intilniri la cei din Constanta, ca ei acolo isi fac intilnirile saptaminale. :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
pai eu preferam daca are cineva mai din zona...e cea mai simpla solutzie.cu shlepurile e cam greu trebe relatzii si ...
|
-------------------- |
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Daca vrei peridoc intreaba la PLASMA SA pe strada Dogariei in port. Ei fac barci si am vazut pe la ei prin curte niste chestii din astea si cred ca se pot dispensa de unul pentru citeva zile.
|
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:30 |