GPL pe Solenza
![]() ![]() ![]() |
GPL pe Solenza
Doru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
|
||
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|||
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
am citit in ziar acu vreo saptamana cred despre o nova care a sarit in aer.motivul: ati ghicit! scurcircuit care a aprins gazul din instalatie. asa ca atentie unde va montati " bomba"
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu nu stiu cum ai avut tu problemele astea dar in fine....asa o fi...
De ce spun asta ? pentru ca am un coleg care are montata instalatie GPL pe berlina de 2 ani si nu a avut nici o problema cu motorul. Si vreau sa spun ca merge bine masina. Eu unul nu pot face nici o diferenta intre benzina si GPL....si spun asta pentru ca am umblat destul de mult cu aceasta masina, inclusiv drumuri in afara localitatii - pina la Buzau si retur - de citeva ori in vara asta. Singura problema pe care am avut-o a fost ....costul la jumatate pe acest traseu fata de functionarea pe benzina! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Manuelos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(aviasol @ 26 Jun 2004, 23:20) octavian, Marty, io am zile de 100Km si o medie de 65-70 km dar nu sunt adeptul gazului. cred ca o sa trec pe diesel 8) Ideea e buna!Pt ca la diesel nu ai treba cu reglajele la gaz,nu-ti pierzi garantia si spatiul in porbagaj. ![]() Eu am ales diesel fiind la taxi,desi e mai scumpa ca varianta benzina dar merita. Cu un consum de 5% afara si intre 6-8% oras merita din plin.Dezavantajul e cu electromotorul care la 50.000 a trebuit sa-i schimb periile. Va recomand diesel (numa' sa aveti bani s-o achizitionati) ![]() |
--------------------
Chevrolet
Aveo
Sedan LT
- ... 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|
confort taxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 November 04 ![]() |
"Cu un consum de 5% afara si intre 6-8% in oras5" SA STI CA SI ALEA PE BENZINA CONSUMA APROAPE LA FEL 5.2% IN AFARA SI APROAPE DE 8% IN ORAS, MIE IN MANANCA CA 7.5 IN ORAS.
|
--------------------
dacia
solenza confort
- B-89-PMC
|
|
confort taxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 November 04 ![]() |
SLIDER acolo daca te referi catre mine, eu nush cu de nu u ai avut pb cu gazu da chiar acu 2 zile adica pe data de29-11-2004 a venit un coleg de-al meu cu berlina sa si imi zice ca i sa stricat masina, poate te intrebi ce avea:cand o scotea din viteza i se oprea motoru, din ce cauza ca era infundata nu stiu unde din cauza gpl-ului da acuma ii merge bine ,a schimbat buji ,filtru aer si ce dracu o mai fi schimbat.Acuma se roaga sa ii mearga brici pana prin februarie2005.
|
--------------------
dacia
solenza confort
- B-89-PMC
|
|
Manuelos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Aveo
Sedan LT
- ... 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Azi am fost si la Arad la Verbita pentru smucituri al Solnita mea . Bineinteles eu sint de vina deoarece merg subturat ! Dar am aflat ca o instalatie GPL pt Golan sau Solnita costa cu montat cu tot 1000 E.
Garantia la motor sustin ca se face la ei . Daca o fac ca pe a mea .... Oricum pentru amatori nr.tel. 0257227058 Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pentru 350 de euro mai putin eu tind sa cred ca merita sa veniti in Bucuresti si sa montati gazul la SimpoTrans
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Phileas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 October 04 From: Bucuresti ![]() |
vad ca tot ziceti de micsorarea spatiului in portbagaj. nu stiu exact cum e la Solenza dar la Supernova mea (ca si la nova) merge montat un rezervor circular in locul rotii de rezerva, deci sub portbagaj. deci, daca nu iei roata de rezerva la tine, portbagajul ramane 100% liber.
|
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002 Rapsodie
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vad nici un motiv pentru care sa merite gazul pe solenza. pe berlina chiar merita, o data pentru ca berlina consuma in oras 12% si inca o data pentru ca instalatia este 300 usd. la consumul pe care il are solenza nu merita gpl, si daca chiar e o problema consumul asta atunci e mai bine solenza diesel.
deci pe gaz consuma cam cu 20% mai mult decat benzina. zicem ca inainte consuma 8% in oras, deci dupa instalatia de gaz consuma cam 10%. 10l gaz * 17900 lei/l = 179000 lei pe 100 km sau 1790 lei/km la slz diesel daca punem un consum de 7% avem : 7l motorina * 27300 lei/l=191100 lei 100 km sau 1911 lei/km mie imi consuma in oras 6,4 % si pentru mine calculez : 6.4 l * 27300 = 174720 lei 100 km sau 1747 lei/km slz benzina 8l * 29300=234400 lei pe 100 km sau 2344 lei/km. in cel mai rau caz vorbim de o economie de 12100 lei la 100km, daca nu cumva de o cheltuiala in plus de 43 lei 100km intre varianta diesel si mpi + gaz. intre mpi si gpl diferenta este de 55400 lei in plus la 100 km. merita pentru aceste sume sa umbli cu bomba dupa tine? si mai si micsorezi si viata motorului. am un coleg cu cielo pe gaz si la 12000 km a schimbat 2 injectoare, desi a mers 99% pe gaz. poate doar pentru taximetrie ar merita, insa daca vorbim de taximetrie atunci chiar mai bine se merge pe varianta diesel. nu prea vad nici o justificare la gpl pe solenza, unde daca iti pune rezervorul in portbagaj nu cred ca mai ai tupeu sa mai fumezi in masina, daca ti-l pune in locul rotii de rezerva e prea expus la tamponari, iar la cat consuma solenza n-as merge cu bomba dupa mine nici sa ma impusti. poate pe logan se mai merita, ca ala consuma mai mult, e si in trei volume masina, si la cat portbagaj are... |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:21 |