toba Borla
![]() ![]() ![]() |
toba Borla
fordpower |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 507 Joined: 20 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
aaa
- AA 22 BBB Impossible is nothing
|
|||
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Cam scumpe dar bune. Am schimbat toata linia in vara cu 5700000. Bafta!
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(fordpower @ 17 Oct 2006, 20:23) Aaaaa si inca o intrebare... ce se intampla cand slabesc surubul de amestec (cel de la carburator) dau mai mult aer sau mai multa benzina ??? Surubul ala nu face amestecul, surubul ala dozeaza amestecul la relanti, asa ca nu ai cum sa "dai" tu mai mult aer sau benzina. Treaba asta o fac jiglerele. Daca umblii la el o sa ai relantiul neregulat, in rest la consum si in timpul mersului nu se schimba nimic. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si daca il ai foarte prost reglat in afara de faptul ca saracul motor nu o sa mai mearga f bine o sa iti mai si moara la relanti - cel mai bine joca-te cu el si vezi ce se intampla - asculti motorul si te duci la teava de esapament si verifici daca gazele ies intr-un jet continu fara opriri dese. Daca motorul de aude bine si jetul de gaze de esapament nu e intrerupt inseamna ca ai reglat bine
![]() This post has been edited by SerbanS: 18 Oct 2006, 09:35 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
fordpower |
![]()
|
sper ca stiti ca eu ma refer la Borla Romcat ???
argon, ms pt raspuns ...dar nu ai fost pe intrebare man. Stiu si eu ca ala regleaza amestecul la relanti si ca nu pot influienta consumul de carburant. Deci.... ce se intampla cand strang surubul sau cand il desfac (ii dau mai mult sau mai putin aer) ??? This post has been edited by fordpower: 18 Oct 2006, 19:09 |
--------------------
Ford
aaa
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Da , totul e din inox iar pretul e pt Slz. Garantia parca e de 3 ani.
This post has been edited by Fancyman: 19 Oct 2006, 09:41 |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(fordpower @ 18 Oct 2006, 20:01) Deci.... ce se intampla cand strang surubul sau cand il desfac (ii dau mai mult sau mai putin aer) ??? Nu se intampla nimic, inafara ca nu mai e mersul regulat la relanti, daca e prea strans se ineaca la acceleratie brusca, el se regleaza in asa fel incat turatia la relanti sa fie MAXIMA. Cand e maxima, se regleaza clapeta de acceleratie la cat vrei sa ai relantiul, 900 rpm de exemplu, eu il am la 1000 ca merge mai frumos. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
fordpower |
![]()
|
OMULE.... stiu ce se intampla practic daca strang sau slabesc acel surub....
Intrebarea mea se refera la aer si benzina ???? hai maaaah ce dreaq |
--------------------
Ford
aaa
|
|
argon |
![]()
|
OMULE, tu ai CITIT ce ti-am raspuns prima data? adica aici .
QUOTE Intrebarea mea se refera la aer si benzina ???? In primul rand intrebarea ta nu are nici un sens. Ti-am dat un raspuns, nu ai inteles. Cand strangi surubul ii dai mai putin amestec, cand il desfaci ii dai mai mult, mai mult de atat nu pot sa-ti explic. Surubul nu are legatura cu raportul aer-benzina, ci cu cantitatea de amestec!!! ti-am mai zis odata dar nu stiu de ce nu vrei sa intelegi ![]() La surub ii zice "surub pentru reglarea cantitativa a emulsiei necesare mersului in gol" si e marcat cu 3 mai jos Daca tot nu ai inteles in scris, iti desenez, daca nici acum nu ai inteles, ma dau batut, nu mai ma lupt cu morile de vant. 12st0.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
fordpower |
![]()
|
hai ca esti tare omule "surubul ala dozeaza amestecul la relanti"
Imi poti raspunde la o alta intrebare .... ce se amesteca in carburator ??? cumva cartofi cu mere... ???? ce dreaq man surubul ala dozeaza amestecul de BENZINA+AER..... sau nu e asa.... This post has been edited by fordpower: 19 Oct 2006, 20:18 |
--------------------
Ford
aaa
|
|
argon |
![]()
|
Pai vezi schema, amestecul vine gata facut la acel surub de care intrebi tu. Il strangi=>amestec mai putin, il desfaci => amestec mai mult. Amestecul ala se face tot in carburator, dar nu poti sa-l reglezi, mai ales nu din surubul ala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
fordpower |
![]()
|
aha ...OK si mersi
|
--------------------
Ford
aaa
|
|
cristian scintei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 3 March 06 ![]() |
citeste te rog aici si vezi ce tobe iti ei. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=35926
|
--------------------
solenza
scala
- is-72-cjy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:38 |