ploua in dreapta fata, pluteste presul
![]() ![]() ![]() |
ploua in dreapta fata, pluteste presul
Stefan.A |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai distantiere sub cheder?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Nu. Si am turnat apa pe geam cum ziceam si nu intra deloc atunci..
Later: culmea e ca inainte cand ploua doar cu masina inclinata aveam distantiere. This post has been edited by Stefan.A: 25 Sep 2006, 08:50 |
-------------------- |
|
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
Vezi daca nu este de la garnitura stergatorului de parbriz (cauciucul care este pus pe surubul de care se prinde stergatorul). La mine ploua pe acolo si se aduna ceva apa.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Baga cele 2 distantiere neaparat, sa elimini cauza asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Stefan.A |
![]()
|
byte:
la prinderea stergatorului nu m-am gandit, e o idee buna. o sa verific. la tine tot in dreapta fata ajungea de la stergator?? argon: cum pana mea sa-i bag eu distantierele, nu se baga cand se aseaza chederul? poate-i trosnesc putin geamu'.. |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
Poate nu vorbim de acelasi lucru. Nu au treaba cu geamul, se pune in partea de jos pe colturi, intre tabla si cheder, 2 bucati de cauciuc de vreo 3-4 mm ca sa se poata scurge apa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Stefan.A |
![]()
|
ok merci, hai ca-i pun eu ceva cauciuc acolo.
sper sa fie de la gaura bratului de stergator ca altfel chiar nu stiu pe unde ar putea intra. |
-------------------- |
|
ct03nut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
vezi sa n-ai gauri in podea si cand dai in balti sa iti intre ( mi s-a intamplat
![]() |
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
Stefan.A |
![]()
|
nu, n-am ca la mine ploua de sus cand sta masina parcata.
chiar mi-a indicat un mecanic sa dau o gaura pt scurgerea apei.. |
-------------------- |
|
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
La mine curgea pe la ambele stergatoare si nu stiam exact pe unde se scurge apa. Am stat odata cand a plouat 10 min in masina si am urmarit.
Verifica si chederul de la usa. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
La mine gasesc apa (noroi, de fapt) sub mocheta de sub presul din stanga fata.
Gauri nu sunt in podea. pe unde ar putea intra? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 25 Sep 2006, 12:15) Ala e instalator, nu mecanic... Vezi ca nu cumva gaurile de la praguri (3 buc pe fiecare parte) sa nu fie colmatate sau chiar infundate cu praf sau vaselina, daca ai folosit. This post has been edited by vijelie: 25 Sep 2006, 12:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
ti s-au infundat scurgerile de sub grila aia dintre capota si parbriz.. sunt niste furtune de cauciuc care ies sub capota cam prin stanga si dreapta bateriei.. alea sunt... probabil sunt torsionate chiar la vedere.. sau s-au incurcat printre varietatea de cabluri care trece pe acolo; deschide capota si vezi... daca nu, desfaci bucata aia de tabla cu grila... se acumuleaza apa si iti intra pe la prizele de aer de la aeroterma cand inclini masina (mai precis suflatoarele alea doua de pe lateral).. bafta!
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
Stefan.A |
![]()
|
bre nambanidealtceva io ce moaca mea zisei in primu' post??
egzact ce zici tu e primu lucru pe care l-am facut si e ok totul acolo |
-------------------- |
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Asa am patit si eu si singura solutie si cea mai buna din partea mea este sa dai geamul jos si chederul, sa cureti bine cu benzin suprafata de contact a tablei cu chederul, dupa care sa bagi silicon sanitar peste tot!Se va lipi perfect si nu o sa mai ai probleme niciodata cu patrunsul apei in masina pe la parbriz cel putin!
This post has been edited by ANTIdacie: 25 Sep 2006, 22:23 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
map3tz2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 August 06 ![]() |
Dati la o parte bucata aceea de tabla pe care se gasesc duzele de stropit o gasiti pe acolo de 2 fortune de cauciu care se duc undeva sub capota...la mine alea erau infundate cu noroi si toata apa refula in masina pe la gaurile de aerisire.
|
--------------------
Dacia
CL1300
1999
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
omu zice ca s-a uitat la scurgeri si e ok.... desi... e clar ca se strange apa undeva.. si numai acolo se poate strange.. la mine la prima vedere erau curate furtunele de scurgere.. dar nu si permeabile.. am bagat surubelnita prin ele si le-am indepartat de cabluri.. nu stiu ce sa mai zic.. bafta si sa ne spui si noua ce a avut!
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Si la mine la Papuc face la fel... adica atunci cand ploula imi pluteste mocheta din dreapta...
Ca norocu, intr-o dimineata a varsat nevasta-mea o sticla cu lapte pe mocheta... si dupa 3 zile putea in masina de ziceai ca esti la auschwitz ![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am dacie din 2000 CN4 si imi ploua la fel in dreapta fata. De fapt refula din praguri apa pt ca gaurile de scurgere erau infundate (alea 3 din pragurile laterale). Si am desfacut si grila aerisire de la calorifer si am desfundat cu presiune si "furtunele" alea patrate care scurg apa pe langa baterie. Si e totul ok acu
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
De fapt nu e chiar ok...
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Aceeasi problema o am si eu numai ca la mine nu se face ud SUB presul de cauciuc si balta apare chiar direct pe pres. Vreo idee ce as putea sa fac ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Si la mine picura de pe torpedou pe jos.. Dar numai la ploi sanatoase cand nici chederele de la usi nu mai fac fata si ploua si pe SuS pe la usi.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am bord de tip scoica... daca asta ajuta ... probabil tu ai CN`u
|
--------------------
.
.
|
Cristy |
![]()
|
Ai facut tot ce a scris lumea mai sus ?
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
decrvl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 24 February 05 ![]() |
Daca in partea superioara a stilpului,acolo unde calca aripa chiar pe colt la parbriz, e ruginita tabla,la ploaie mai mult timp,apa se infiltreaza pe linga aripa,intra in stilp si picura pina jos unde se stringe si iti intra prin fanta aia prin care ai acces la piulitele ce string balamaua de jos a usii.
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
Cristy |
![]()
|
La mine e intreaga tabla pe acolo, ca de curand am schimbat aripa pe dreapta si chiar m-am uitat...totusi am fost la spalatorie acu, a bagat jetu' si nu a intrat nimic. Strange
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
|
|
FLP |
![]()
|
QUOTE(decrvl @ 1 Oct 2006, 11:54) Daca in partea superioara a stilpului,acolo unde calca aripa chiar pe colt la parbriz, e ruginita tabla,la ploaie mai mult timp,apa se infiltreaza pe linga aripa,intra in stilp si picura pina jos unde se stringe si iti intra prin fanta aia prin care ai acces la piulitele ce string balamaua de jos a usii. Pai si ce fac ??? |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:08 |