DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] Getaway in Bucharest, 250 km/h noaptea cu BMW M3 315 CP

Fratzica
post 18 Sep 2006, 15:28
Post #31

Zen

Group: Moderatori

hai sa va explic eu cum sta treaba cu m3-ul ala, ca sa terminam cu discutiile.

Bmw-ul ala cabrio este la baza 318, ulterior proprietarul i-a schimbat motorul cu unul de m5, din prima generatie + transmisie si ce mai avea nevoie.
Si da, masina e capabila de > 250 km/h

Apropo, masina e de vanzare. 7500 eur. Cine o vrea, PM biggrin.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
padre
post 18 Sep 2006, 16:04
Post #32

Il padrino

Group: Members
From: Bucuresti

Atunci nu este un M3.
Oricum mi se parea ciudat M3 E36 cu motor de 3.6 l... astea au avut motoare de 3 si 3.2 l (321 CP), nicidecum 3.6.
Deci observatiile mele erau corecte, caroseria este de 318i.
Si nu as da 7500 euro pe masina aia nici sa ma bati. Desi, pe hartie, este o masina capabila de performante notabile.

@ cristirenault: asa am afirmat si eu, ar fi trebuit sa aiba oglinzi de M3, si cam atat.
E36 are oglinzi de M3.
E46 are oglinzi de M3 (adica rotunjite), grile laterale si 4 tevi de esapament. Aceste 3 repere au devenit caracteristici tuturor modelelor M, fie ca sunt M3, M5, M6, Z4M, etc.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
ydaniel
post 19 Sep 2006, 08:28
Post #33

Adrenaline junkie!

From: black sea

o cumpar eu:) cate piese consuma la 100 km?biggrin.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Jack Daniel's
post 20 Sep 2006, 01:48
Post #34

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Daca vi se pare mult 250 uitati-va la ala cu Subaru tot pe A2 si tot noaptea , doar la 305 , aproape ca si Schumacher e invidios . smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
sefu_alx
post 20 Sep 2006, 02:47
Post #35

Membru autentic

unde e filmuletul ala ca vreau sa il vad si eu biggrin.gif

--------------------
x y 2009
+
Antonyo20
post 24 Sep 2006, 23:16
Post #36

Membru incepator

Nu am nici o treaba cu omu`...si nu trebuie sa fi pentru a face ceea ce a facut el cu masina un sofer cu multa experientza..deoarece cu tractziune spate...se pot face diferite minunatzi!!!Dar,omu este dus cu capu rau de tot...cu 250KM/h noaptea...te gandesti in primul rand..daca s-are ceva de la mashina..o planetara...orice...absolut orice se pot intampla la asemenea viteze...!Acum...hai sa o luam pe fatza..."tzaranu de roman cand se vede cu mashina puternica..ce zice..Hai sa o omoram"!!Campionii mondiali la WRC..ex: Marcus Gronholm..si multzi altzii pe care majoritatea ai stitzi..credetzi ca nu isi permite sa isi ia un Ferrari sau orice alta mashina puternica?Sau nu au?Eu spun ca au si isi permit!Dar nu se dau viteji in trafficul urban..se dau pe ce stiu ei sa faca..si sa fim serioshi..nu ne comparan noi cu acei pilotzi..Deci vitezomanii..lasatzi-o mai moale..se pot intampla diferite lucruri nedorite!O zi cat mai buna in continuare!!! cool.gif

--------------------
Daewoo Tico 2000 SL - AG 22 SAT
+
SwatKat
post 26 Sep 2006, 10:38
Post #37

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Am mai zis-o si in topicul cu idiotii aia cu a4, bmw...

Insa si in alte tari sunt nebuni din astia... Sper sa nu ma intalnesc cu vreunul (intr-un accident ma refer) ca jur ca va plati scump in justitie....

Ideea e ca cei care sunt profesionisti cu adevarat cunosc problemele ce pot aparea si riscurile aferente. Ceilalti, care se dau doar mari (nu contest ca sunt soferi prosti, au abilitati dar nu gandesc) fac ce se vede pe aici....
Pe de alta parte nu inteleg care e spilul la ceea ce a facut baietasul asta (btw, si nr de inmatriculare este un indicator al gradului de smecherie - parca b-69-???). Ca a mers pe A2 cu 250 la ora, pe drum drept? Oricine care nu are minte o poate face daca are si o masina care sa prinda aceasta viteza...

As vrea sa ajunga si la noi politia ca in State unde te pun lipit de masina cu picioarele departate si cu pistolul la ceafa daca ai comis-o grav pe sosea.. Este vorba de respectul fata de autoritati. Adica acel "ce **** " cand trec pe langa echipajul de politie. Astia sunten noi romanii. Ne dam smecheri ca suntem ori fiul lui tata ori nepotul lui unchiu si ne permitem cu un telefon sa rezolvam si atunci "ce **** mea...".

E trist ca se gasesc justificari la orice ineptie, la orice nebunie a cuiva. Adica "ce ma, ca el e sofer bun, nu vezi ca e <<meseriash>>"??

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
EvilOne
post 26 Sep 2006, 10:58
Post #38

Membru autentic

From: Bucuresti/Alexandria

Da mah SwatKat, pune si tu mina si " fa ceva, k ala" nu mai vorbi aiurea din fotoliu.....ce pusca mea, el "face ceva, tu doar cu gura"....etc etc

Cind ii vad morti pe viteji d-astia, parerea de rau e ~ nula.

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
156
+
SwatKat
post 26 Sep 2006, 11:08
Post #39

Membru autentic

Stii ce e naspa? Ca de multe ori vitejii astia cand mor mai iau cu ei si pe unii nevinovati... si atunci imi pare rau....

BTW. Las ca maine postez si eu cu 200kmh pe sosea, si sa vedeti daca nu o sa fiu cel mai "schmeker".. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by SwatKat: 26 Sep 2006, 11:32

--------------------
Ex -M2.2, 1.5/100
+
modulsys
post 26 Sep 2006, 12:07
Post #40

Sofer cuminte

From: Brasov

Dement soferu'. Absolut dement. Nu vad nici o urma de maiestrie in ceea ce face, ci numai prostie colosala.

Selectia naturala sper sa lucreze intr-un timp rezonabil de scurt si fara victime colaterale.

--------------------
Ford Focus C-MAX 2004 1.6 TDCi
+
Supapa_jR
post 26 Sep 2006, 12:21
Post #41

Membru autentic

Eu cred ca voi sunteti frustrati....nu ii dau lui YFR dreptate ca cerculete fac toti prostii daca au cu ce....dar nici cine zice ca e periculos nu are dreptate....de manelistii care fug cu jeepuri sau 7-are pe a2 cu 250 ca acolo se limiteaza nu mai zice nimeni nimic....deh...poate aia nu se filmeaza si de aia.....dupa parerea mea mai multa incredere am in stilul lui de condus cu care e obisnuit decat a "ciorilor" fitoase care taie fata si te incomodeaza pe strada...

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
SwatKat
post 26 Sep 2006, 12:25
Post #42

Membru autentic

Dar eu nu ma refer numai la astia. Ma refer la toti. Insa aici era vb ca unii gasesc explicatii de genul ca e meserias soferul si stie si poate sa evite accidente etc....

--------------------
Ex -M2.2, 1.5/100
+
modulsys
post 26 Sep 2006, 13:03
Post #43

Sofer cuminte

Supapa_jR, hai sa luam mersul cu masina >150 kmh noaptea, pe un drum public.
Ce este cool si meserias in asta? Nimic.

As prefera sa-l vad, la viteza asta, facand slalom sau derapaj controlat printre jaloane.
Sau o parcare laterala prin derapaj... stuff like that. Chestii profi.

Nu doar apasatul pe acceleratie, care orice handicapat o poate face.

--------------------
Ford Focus C-MAX 2004 1.6 TDCi
+
Antonyo20
post 26 Sep 2006, 20:51
Post #44

Membru incepator

Doamne...unii care mai comenteaza pe aici...nu dau nume...sunt in stare sa il faca super meseriash si pe un tzaran cu toate geamurile deschise la maxim si manelele in blana...care trage frana de mana si lasa juma` de pneuri pe asfalt...!!!Nu vedetzi ca omu` este nebun?Inconstient de cea ce face...cu 250KM/h noaptea..hmmm..prea dus cu capu`...se avanta rau..pana la urma Fieru-i fier!!!Nu stii niciodata ce tzi se poata rupe la o mashina..la asemenea viteze oricat de buna ar fi constructia ei!Mai uitatzi-va si pe Discovery...o mashina la 120KM/h fie ea de orice marca consacrata...are shanse 70% sa mai scape cineva din ea!!!Condusul nu este joaka...pui in pericol si viatza ta si a altor participantzi la traffic sau al pietonilor!Take care!!! dry.gif

--------------------
+
cri123
post 26 Sep 2006, 21:26
Post #45

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Inconstienti ca astia ar trebui sa ramana fara permis pe viata, si poate sa stea si un pic dupa gratii, sa se mai racoreasca. Poate isi aduc asa aminte ca astea sunt drumuri PUBLICE, si pot ucide oameni nevinovati cu "talentele" lor de piloti.

Pacat ca mai si gasesc sustinatori si admiratori. Si da, sunt un impatimit al masinilor, dar nu as face asa ceva pe un drum public. Cine e meserias, fuga la Hungaroring si ture pe circuit, ca e ieftin smile.gif

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
+
adostar
post 26 Sep 2006, 21:47
Post #46

Membru autentic

From: Galati

@cri123. Ai perfecta dreptate. Pe Str.Cosbuc din Galati, ora 23.30, 2 putsti mari piloti de kkt faceau liniute, au trecut pe langa mine ca migu smile.gif, i-am ajuns din urma pe la "Papadie" unde erau varza ambele masini, dementii s-au tamponat intre ei smile.gif, politia a venit imediat si cum eram doar eu prin zona a trebuit sa fiu martor, din cauza lor am pierdut 30 min de pomana ca sa semnez niste acte pentru dl. garcea si muream de somn furios.gif

--------------------
gaz cazan 1980 - gaz/porc
+
baiatubun1300
post 26 Sep 2006, 22:16
Post #47

Membru incepator

Cum se zice pe la noi : '' apoooi nooohh", primu clip ..... o fost ceva de treaba daca, e sa ne gandim ca o dus masina pana la 250, dar daca e sa ne gandim pe unde o dus M-u cu viteza aia deja.........
Al doilea clip, nu stiu ce sa zic, dar in calitate de fost proprietar BMW 325i, ( cunoscand cat de usor se ivarte masina)" acrobatiile" ce le-a facut numa a indemanare nu aduc, nu tre sa fii mare pilot ca sa faci asa ceva, nici mediu pilot sa zic asa! happy.gif

--------------------
dacia 1300 - CJ 54 ABC
Sarma si Patentu' misca rablamentu'
+
cristirenault
post 26 Sep 2006, 22:46
Post #48

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

QUOTE(adostar @ 26 Sep 2006, 22:47)
@cri123. Ai perfecta dreptate. Pe Str.Cosbuc din Galati, ora 23.30, 2 putsti mari piloti de kkt faceau liniute, au trecut pe langa mine ca migu smile.gif, i-am ajuns din urma pe la "Papadie" unde erau varza ambele masini, dementii s-au tamponat intre ei smile.gif, politia a venit imediat si cum eram doar eu prin zona a trebuit sa fiu martor, din cauza lor am pierdut 30 min de pomana ca sa semnez niste acte pentru dl. garcea si muream de somn  furios.gif
*

Sa stii ca daca erau masini cumparate din banii lor munciti nu mai faceau treaba asta , asa nici o problema le cumpara taticul alta... asta e noua generatie , ei vad prin filme tot felul de chestii si cred ca sunt si ei buni , s-au dus vremurile cand se organizau in Gl curse de viteza pe bune , chiar si internationale , era un raliu al Dunarii care se desfasura in jud. Tulcea , s-a dus draq si asta , au aparut agaricii astia mici cu masini cumparate de taticu si ii vezi mari piloti. Eu in locul tau nu stateam la nici o declaratie , ziceam ca nu am vazut nimic si gata, plecam linistit la culcare.

--------------------
Renault Megane Coupe 1998 2.0 16v - RO 007 EUM
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
A l e x
post 27 Sep 2006, 13:59
Post #49

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Ma abtin de la orice comentariu legat de acest tip ca vad ca sunt multi "fani" ai lui in acest topic si n-are rost sa le stric buna dispozitie.

Atat tin sa mentionez, PROASTA imagine si editare are clipul asta, ma doare capul.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Antonyo20
post 27 Sep 2006, 14:01
Post #50

Membru incepator

Bine zis CristiRenault...chiar o vorba buna..pot spune!!!BAietzi de bani gata!!!Asha se numesc...Nu cred ca un om modest..simplu..care are o mashina luata din banii lui sau in rate..nu isi permite sa faca varza o pereche de "gume" care costa peste 200EUR bucata...!Parerea mea!Una este sa tzi la mashina si sa nu dai dovada de prostie rupand-o!In fine...asha este in Romania..mai avem ceva pana ajungem in randul oameniilor occidentali!! biggrin.gif

--------------------
+
rkillera
post 27 Sep 2006, 15:28
Post #51

Membru autentic

nu neaparat de bani gata, mai sunt si cei care aduc masini de dincolo pt vanzare si le mai dau si ei o forja inainte

--------------------
Renault Megane II 2005 Estate
Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
+
DRD
post 2 Oct 2006, 21:35
Post #52

Membru autentic

Are cineva vreo idee cum se numeste melodia din videoclip?

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
ydaniel
post 3 Oct 2006, 10:41
Post #53

Adrenaline junkie!

smile.gif si eu as face la fel:)) da mai tare:))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
+
driverx
post 3 Oct 2006, 13:03
Post #54

--- Membru cu ralanti ---

Da. Da' si tu esti la fel de buni ca ei atunci.....

OK. Hai ca inteleg...Iti oferi niste senzatii dar astea is chestii puerile care le poate face orice idiot, in schimb pentru ei e mare lucru, de parca ar fi nu stiu ce.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
memyselfandI
post 3 Oct 2006, 15:52
Post #55

m

Salutare, sunt perfect deacord cu toate opiniile de mai sus ce condamna astfel de gesturi infantile pe drumurile publice. Si sunt convins ca la primul viraj ii da cu virgula. Nu stiu de ce...
Am mai spus-o in nenumarate randuri..esti tanar, ai bani, iti place viteza = VTM ! Cadru organizat, gaz si stiinta !

Oare e complicat ?

bafta tuturor si sa ne fereasca Dzeu de astfel de caractere !

--------------------
Logan 1.6 2006 - 7727
"la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
+
ydaniel
post 3 Oct 2006, 20:44
Post #56

Adrenaline junkie!

ce-mi place mie cand cineva face o afirmatie si restu o iau de buna:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
+
imagecam
post 8 Nov 2006, 22:08
Post #57

Membru

From: Cluj

QUOTE(cristirenault @ 18 Sep 2006, 13:05)

Dupa cum se poate observa ( cu greu) din poze care le-am facut cu telefonul si era si pe inserat , se confirma chestia ca vitezometrul "fura" cam 10km/h , deci Megane are oficial 215 km/h viteza maxima iar Octavia 209 km/h.
Deci eu am atins conform vitezometrului inexact al masinii 230 cu Megane si 220 cu Octavia2
*

Am si eu o curiozitate: de ce era aprins in bord becul la apa? ...

--------------------
Renault Megane Cabrio 1.6 16v + Peugeot 308 1.6HDI 2008
imagine motor-sport
+
cosmin_2300
post 10 Nov 2006, 19:31
Post #58

Banned

From: București

1 ) eu nu vad nici un bec de apa aprins
2 ) omul e "dus cu pluta" ... in august cand am fost la mare ... la 170 km/h a trecut un BMW pe langa noi de zici ca stateam pe loc ... la viteza aia daca misti 3 cm volanul ai zburat de pe sosea ... si mai iei si alti oameni dupa tine sad.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
IRONICK
post 10 Nov 2006, 19:41
Post #59

-

From: Romania

Se refera la

te.jpg ( Size: 64.55k ) Number of downloads: 170

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
mauru007
post 10 Nov 2006, 21:05
Post #60

sir

Am si eu o cunostinta care sta in chirie la mine. A ramas paralizat de la brau in jos si fara un picior in urma unei curse din astea meseriase. Asa ca doritorii sa ii dea tare ca sa nu scape si sa se chinuie pe ei si pe parinti ulterior.

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 20:06
Forum Renault