vreau un ceas de plafoniera, in iasi
![]() ![]() ![]() |
vreau un ceas de plafoniera, in iasi
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristyans24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 3 May 06 ![]() |
ms pentru info,ceasuri vad ca sunt la greu in iasi,racemi podu ros, verona - 2baieti... dar peste tot ii 450mii, unde gasesc mai ieftin,am citit pe aci ca sunt cu 300...unde anume?
|
--------------------
dacia
berlina
- is00aaa
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La Malvina(aia ce fac si aprinderile electronice).
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am de nou ceasu.dar ia-m facut o mica adaptare.pt ca merg rar cu ea sis ta mai mult ceasul l-am facut sa mearga doar cand pun contactul:)nu-mi plac ceasurile astea adaugate pe te miri unde.puneti unu normal la baza oglinzii.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
Asa si trebuie sa mearga doar cu contactul pus, are fir la + permanent pentru memorie, dar afisajul merge doar cu contactul pus, si scade intensitatea cand aprinzi farurile. Poti sa-l legi cum vrei, dar asa e normal.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la mine mergea permanent.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:25 |