zgirieturi, cum se pot elimina?
![]() ![]() ![]() |
zgirieturi, cum se pot elimina?
cj01pel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 4 March 05 From: cluj napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4
2013
- cj 09 ura Clio Gri de Cluj
|
|||
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Foarte simplu. Cu polish. Este o substanta ca o crema, care se intinde pe zgarietura, apoi se freaca circular in lungul zgarieturii. Depinde de cat de adanca este zgarietura. Prin comert nu stiu daca gasesti un polish bun. Insa la service-urile astea mai moderne folosesc un polish foarte bun de la firma 3M sau M3 nu mai stiu sigur, (oricum stiu ca este o firma buna). Chestia este ca daca o faci la service, iese foarte bine, nici noua nu a avut luciu cum prinde dupa polishare. Si nici nu costa foarte mult. Mie la o berlina mi-au luat 3 milioane pentru toata masina. Iti spun, nici noua nu a fost asa.
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca nu ma insel se cheama M3, si e unul din cele mai bune polishuri... Tie iti trebuie un polish mai abraziv, bun pentru zgarieturi de suprafata si vopsea matuita rau...
Eu de exemplu am avut vopseaua foarte matuita si am dat cu o pasta abraziva oarecare, iar rezultatul e excelent si a scos chiar si diferentele de culoare de la un autocolant, si zgarieturi usoare, si a dat un luciu cum nu a avut nici in fabrica... Apoi un strat de ceara, si e beton... Daca in schimb ai zgarieturi mai adanci, de genul pana la grundul ala alb, sau pana la tabla, atunci cu o cutiuta mica de vopsea si niste scobitori, pictezi pe zgarieturi... apoi e un smilghel cu o granulatie fffff mica (nu mai stiu exact) dai un pic peste dupa ce se usuca, apoi tragi un polish... Metoda asta am vazut-o la un coleg si a dat roade... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ies foarte bine cu un polish profesional . Eu am avut masina lovita in parcare si a iesit perfect culoarea alba ce mi-a lasat-o neatentul.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Acum cateva zile am reparat cateva zgarieturi la cineva care le-a si vopsit dar culoarea in locurile reparate are o tenta diferita de cea originala alba( omul a zis ca se scoate cu polish umbra ).
Ce credeti un polish ar rezolva situatia?si ce polish ar fi ideal pt asta?Datul cu polish cred ca se poate face si de catre mine personal sa nu mai duc la o spalatorie,nu? |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
dar asa ca idee cam cat tine efectul unui polish??
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai un polish restabileste aspectul exterior al masinii luind ceva microni din vopseaua existenta, eliminind astfel micile zgiriieturi si refacind luciul.
Daca ii dai un lac sau un strat de ceara s-ar zice ca ai masina cum a venit din fabrica (oarecum). Teoretic aspectul se va mentine tot atit de mult cit s-a mentinut aspectul masinii tale de cind a iesit de pe poarta dilarului pina ai apelat la polish. Teoretic |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:52 |