Pantofi, da, da, da, de... Logan
![]() ![]() ![]() |
Pantofi, da, da, da, de... Logan
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Big2003 tu cumva esti neam cu Manele Man ?? Am auzit ce mare smeker pe un sit e popula rau !
Da de ce trebuie sa vb gramatical ?? Uite cum vorbeste manelistii ei nu tine cont de cum se vorbeste bine ei stie ca cand vorbesti trebuie sa te intelegi nu sa vorbeste corect ! Big2003 lasa lumea sa vorbeste ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Si uite asa de la pantofi, huse si altele dedicate strict logan-ului ati ajuns sa va luati de Big2003.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca n-o avea sapca Logan.....
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nik1965 @ 19 Sep 2006, 20:24) Au fost imperecheate si impachetate. Asta mi-aduce aminte de un topic mai vechi. Or fi aparut metode noi de imperechere ![]() Pentru cine nu stie despre ce e vorba: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...recheat++sosete This post has been edited by clr: 20 Sep 2006, 13:22 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Mario_b @ 19 Sep 2006, 20:42) Am fost si eu la un magazin autorizat de piese dacia si am cerut covorase SPECIALE de Logan si mi-au dat aia niste covorase d'alea vechi spunand:"Avem speciale de Logan ieri ne-au venit!", in spatele meu un prieten cu un papuc a cerut si el covorase SPECIALE de papuc si i-a zis ala:"Da dom'ne, avem, speciale de papuc", asa, foarte serios, cand-colo a scos covorasele care le scosese pentru mine... Am ras de ne-au dat lacrimile.... Ma sa stii ca aia sint membrii pe forumul asta... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma ati vazut ca a aparut un baner nou pe prima pagina a forumului..cu niste pantofi..ce ziceti sunt de Logan? eu asa tind sa cred deoarece prea au bagat baneru' de cand a aparut topicu asta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Coane Argoane, pantofi d-aia cu toc cui sa porti matale. Eu daca imi urc suta de kile pe asa piroane capat rau de inaltime, iar echilibrul nu mi-l pastez nici daca ma ancorezi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io zic ca, daca intradevar sunt de Logan, si nu d'aia contrafacuti cum am mai gasit in targ merita orice sacrificiu. Nimic nu se compara cu senzatia de a conduce un Logan cu pantofi de Logan...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma-ntreb cum ar arata niste pantofi de dama, marimea 45, cu toc de 12. Si eu incaltat cu ei.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 21 Sep 2006, 20:37) Sa stii ca chiar am vazut asemenea pantofi de dama aici in Austria... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 22 Sep 2006, 11:18) Sa stii ca chiar am vazut asemenea pantofi de dama aici in Austria... ![]() Ăia sunt pantofi de doamnu, nu de doamnă. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu unul mi-am gasit pantofi de logan. Mi-am luat mai multe perechi ca se gasesc greu. Daca vrea cineva am 25 de perechi marimea 42 pentru logan laureate 1,5dci. Pret fara numar. Garantie: 18 luni. Daca vrea cineva pot oferi garantie extinsa, pret 1/5*fara numar.
|
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
-1%
|
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Au antidemaraj??? Ca am auzit ca la dizel, daca conduci fara antidemaraj nu intra bine in viteze cand apesi ambreiaju`.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Au, talpa e din cauciuc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Atunci cumpar io...cum facem??? Prin ramburs? Daca nu-mi convine cum arat cu ei, ii primesti inapoi? Ce culoare au sireturile? Albastru azur ai?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, daca nu se dezlipeste talpa, inseamna ca nu sunt originali Dacia!
Mare grija! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Sunt din noua colectie, au eleron spate. Dar nu arata consumul instantaneu.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Talpa e-n aceeasi culoare cu pielea?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
Care piele ma? Vrei si piele acuma? N-auzi ca-s de dizel? Piele au numa aia de 16v.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Ady77:
Pai consumul instantaneu e zero oricum la frana de motor. Dar atentie: Asta numai daca folosesti cauciucuri bi-sensice. Ele se deosebesc de cauciucurile normale prin amprentarea speciala ce asigura aderenta inversa fata de sensul de rulare. Pe laterala pneurilor sensul de rotatie este marcat printr-o sageata bisensica. This post has been edited by anamana: 22 Sep 2006, 16:55 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Marty |
![]()
|
Da;' astia de dizal din ce-s ma, din piele de caiet? Si modelu' de iarna e imblanit cu blana de urs de plus?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
Sageata aia bisensica cum e orientata? Pe directia N_S sau pe E-V???
Cat ma ajunge sa le pun un cip??? Se merita? Cu cat creste puterea? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Recunosc nu am citit cartea pantofilor logan. Deci nu pot sa va raspund la intrebari, inca. Ma mai documentez pe forumul www.pantofidelogandiesellaureate.ro si va raspund la absolut toate intrebarile.
|
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
Modelu de iarna imblanit inca n-a aparut la noi...e doar pentru export. A zis Klaus ca face el rost de la rusi. Da sa stii ca nu-s prea ieftini.
Stie cineva daca merg incaltati la o tinuta mai eleganta, de seara? Sau sunt numai pentru cei care conduc sport? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 23:29 |