oglinzi solenza
![]() ![]() ![]() |
oglinzi solenza
GABY IS BACK ! |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|||
iulia_sima |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 December 04 ![]() |
Hello!!
Am patit si eu una buna dis' de dimineata: cineva a trecut in viteza mare prea aproape de solenza mea si mi-a luat oglinda de la loc...cochilia a ramas la loc, e dor intoarsa rau (nu stiu daca-si mai revine), iar ciobul era spart pe jos pe undeva (l-am luat, dar nu se mai poate folosi). In conditiile astea trebuie sa-mi iau un ansamblu nou. Intrebarea mea este daca poate fi decontat de asigurare? Cred ca nu...dar merita sa intreb.. Cam stie cineva cat costa un ansamblu? Si inlocuirea lui e o treaba grea, sau poate fi facuta si de o femeie?? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
daca ai casco poti sa o faci in service, se deconteaza. De schimbat, ca modalitate, tb sa existe un topic
19 Feb 2008, 17:09: bineinteles : politie, constatator daune, service, timp. Trebe sa gasesti un service care lucreaza cu firma ta de asig, sa primeasca plata prin virament, sa nu te tina cu masina decit atit cit dureaza montajul. This post has been edited by negrucvj: 19 Feb 2008, 16:09 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
irontempest |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 January 08 From: Tulcea ![]() |
Va rog sa-mi dati un mesaj daca are cineva vreun ciob de vanzare. Deocamdata il folosesc pe asta spart, recuperat de pe jos, da parca noaptea sunt urmarit de ozn-uri
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004 -ai nevasta, ai prieteni,
-ai masina, ai necazuri. |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. se gasesc dar geamul de la oglinda si se instaleaza f usor !
2. exista kituri de reparatie , un feld e material f reflexiv care se decupeaza exact pe forma dorita si iese ceva destul de ok . 3. geamurile originale sunt cam 35-50 ron , iar cele contra-facute sunt cam 20 - 25 . Vedeti ca pe cele originale scrie ceva cu Magnum sau Magnetum pe spate si este si sigla Renault langa scris . - nu uitati ca geamul trebuie sa vina impreuna cu suportul negru pe care este pus , altfel va chinuiti degeaba sa-l recuperati pe cel vechi pt ca se indoaie si nu se paote face la nivel pt un nou geam ! Bafta multa ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
un ansamblu nou este in jur de 180 lei. am luat eu dupa ce un "destept" a vrut sa isi faca loc printre masina mea si o alta.
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
eu am o maneta de la oglinda dreapta rupta...stiti daca se gaseste prin iasi numai mecanismul acela?
sau pt un carnat trebuie sa iau tot porcul ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
NKVD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 13 February 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare solentzari... am nevoie de 2 oglinzi (numai sticla) stiti cumva pe cineva...? m-a usurat cineva de ambele sticle de la oglinzi...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005
- b.zz.xxx
|
|
Razvanik_89 |
![]()
|
![]() Razvan Group: Members Posts: 239 Joined: 12 May 09 ![]() |
salut!am eu 2 oglinzi:cea din stanga in stare f buna la pretul de 60 lei iar cea din dreapta e rupta(poate fi lipita) dar geamul e impecabil, la pretul de 40 lei.Suna-ma la 0751352450 si vorbim la tel!
|
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci
|
|
TL12MED |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 October 09 ![]() |
am pe solnitza mea jenti de 13 ce gume pot sai pun pe fatza si pe spate mai mari.. ??
|
--------------------
Solenzaa
1.4 MPI
2004
|
|
p3numbra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 November 10 ![]() |
Cumparat ieri oglinda dr solenza/modelul cu maneta 104 lei, aveau si vreo 2 buc de stg la 70 lei : Stefanesti in magazinul mare de piese vis-a vis de iatsa ... nu m-am chinuit sa retin numele.
Aveau la alt magazin si doar sticla la 10 lei cica .. dar eu nu mi-am recuperat de pe jos oglinda sparta si imi lipseste plasticul pe care vine prinsa sticla. This post has been edited by p3numbra: 26 Nov 2010, 11:12 |
--------------------
Dacia
slz
2004
- AG88TOS
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
la magazinul lui nea ILIE...acolo ai fost...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
dedy66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 08 From: Suceava ![]() |
Un site cu piese auto sau unul cu dezmembrari ptr. a cumpara o oglinda partea dreapta (unul serios, nu sa imi ceara 1 mil pe oglinda si ea noua e 70 lei)
|
--------------------
Solenza
Confort
2004
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Am si eu nevoie urgent de oglinda dreapta si nu prea gasesc
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Geam sau "corp"?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Completa!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Incearca alea de LGN.
This post has been edited by bion: 16 May 2011, 17:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:48 |