Lumina la portbagaj, Intrebare...
![]() ![]() ![]() |
Lumina la portbagaj, Intrebare...
bnedea |
![]()
|
||
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
citeste si tu in cartea de intretinere a masinii si ai sa vezi acolo cati A trebuie pentru fiecare circuit de curent al masinii.....ieri m-am uitat da nu mai stiu cat era.....nu are nmc daca mai pui niste becuri mici la circuitu de plafoniera....
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
Deci in concluzie nu am facut nimc rau ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AleXuTzU_Tau @ 30 Apr 2009, 18:48) citeste si tu in cartea de intretinere a masinii si ai sa vezi acolo cati A trebuie pentru fiecare circuit de curent al masinii.....ieri m-am uitat da nu mai stiu cat era.....nu are nmc daca mai pui niste becuri mici la circuitu de plafoniera.... Scrie in cartea de intretinere cati Amperi duce circuitul de iluminare interioara? S-ar putea o poza dupa pagina respectiva? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
o sa pun o poza da nu akm ca nu am timp......
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu rugamintea unei poze cu pagina din cartea de intretinere unde scrie cati amperi duce circuitul de iluminare interioara
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
nu pot sa pun poze ..da akm m-am uitat in cartea de INSTRUCTIUNI SI UTILIZARE la solenza si scrie destul de clar ca pe circ.2 este (Priza diagnosticare,lampa iluminat interior,motor stergator parbriz,releu flash..)..si scrie destul de clar ca are 10A
This post has been edited by AleXuTzU_Tau: 9 May 2009, 09:00 |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
|
|
klaus |
![]()
|
As fi curios totusi de o poza. In documentatiile mele scrie ca plafoniera e pe circutul sigurantei F02 impreuna cu tabloul de bord si radio (+ IC), cu o siguranta de 15 A. Iar priza diagnosticare e pe cu totul si cu totul alt circuit decat cel de motoras parbriz.
Si faptul ca e o siguranta de x amperi asta nu inseamna ca circuitul ala poate merge tot timpul cu x amperi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorDanny @ 3 May 2009, 19:10) Circuitele electronice se ard foarte rapid cind sint depasiti parametrii de functionare,daca pina acum nu s-a ars inseamna ca totul este ok(este posibil ca proiectantii sa-i fi creat o protectie electronica pentru limitarea curentului--ce s-ar fi intimplat daca pentru un banal scurtcircuit la plafoniera trebuie schimbat intregul UCE sau la semnalizare schimbat intregul UCH) |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |