casetofonul (original) se reseteaza
![]() ![]() ![]() |
casetofonul (original) se reseteaza
alex_axn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|||
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa mai patesc si eu din cand in cand, totusi rar. Nu am reusit sa inteleg de ce. Eu tot timpul ii scot fata detasabila si am grija sa il inchid de la buton inainte. Poate ceva paraziti sau variatii de tensiune sa ii stearga memoriile ?
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Nu mai bine renuntati la surogatele alea si cumparati de la mine un pachet cd player+satelit de comanda renault(ala care se potriveste pe cololana de directie a solenzei) la un pret de XXXXXXX ROL un pic discutabil. Stau degeaba la mine in dulap.....nu e pacat de ele?!
DACA AI CEVA DE VANDUT atunci mergi la bursa !!! This post has been edited by i96nds: 19 Sep 2006, 08:52 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
esti dragut, dar inca caut solutia la problema mea...
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate ca bateria e pe ultimele clipe sau e un consumator care descarca bateria foarte tare. Dupa ce mai mergi cu masina, se mai incarca. Apoi iar se intampla. Zic si eu, nu garantez ca e asta.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
alex_axn |
![]()
|
nu cred ca bateria e problema, pt ca pana acum s-a resetat numai in timp ce mergeam cu masina, deci curentul venea de la alternator. cred ca e de la vre-un fir care s-a slabit.. habar n-am..
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vreun contact imperfect prin spatele casetofonului...la gropi se intrerupe alimentarea.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Asa pateam si eu la al meu (Confort 2005) si am rezolvat problema cu o linie Sony si nu se mai reseteaza acuma
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:34 |