Schimbare tapiterie plafon Dacia
![]() ![]() ![]() |
Schimbare tapiterie plafon Dacia
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
600.000 Oradea,la voi nu stiu,au si astea dif modele si materiale,al meu e ciob de sticla(asa ii spune).La atelier, cu materialu de la mine imi lua 700.000.
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
PT BUCURESTI : Ce bine ca am notat .........
![]() "Prelungirea Ghencea nr. 71. Cum vii de la Raul doamnei pe traseul lui 368/105, faci dreapta si mai mergi o statie. Pe partea stanga o sa vezi o benzinarie particulara micuta, si langa ea un magazin de piese auto. In aceeasi curte cu magazinul e un atelier de scaune si tapiterie. Preturi practicate: Inlocuire scaun sofer (cu scaun la schimb) - 1.000.000 Tapiterie interior (plafon, stalpi, parasolare) - 1.500.000 Schimbat fete usi - 250.000 bucata Avea gata facute si banchete spate, nu stiu pretul. " Locatia nu am verificat-o eu. E ce am luat de pe forum. Si eu am de gand sa schimb "tavanul" ![]() |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
in cta sunt 750 de mii fiecare scaun si 1500000 bancheta dar toate la schimb de plafon stiam ceva de 1 milion
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
slay3rexe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 August 06 ![]() |
QUOTE(Hormonelul @ 24 May 2005, 15:54) PT BUCURESTI : Ce bine ca am notat ......... ![]() "Prelungirea Ghencea nr. 71. Cum vii de la Raul doamnei pe traseul lui 368/105, faci dreapta si mai mergi o statie. Pe partea stanga o sa vezi o benzinarie particulara micuta, si langa ea un magazin de piese auto. In aceeasi curte cu magazinul e un atelier de scaune si tapiterie. Preturi practicate: Inlocuire scaun sofer (cu scaun la schimb) - 1.000.000 Tapiterie interior (plafon, stalpi, parasolare) - 1.500.000 Schimbat fete usi - 250.000 bucata Avea gata facute si banchete spate, nu stiu pretul. " Locatia nu am verificat-o eu. E ce am luat de pe forum. Si eu am de gand sa schimb "tavanul" ![]() sal lume. sunt nou pe acest forum.de fapt citesc de mai multa vreme dar nu am pus pana acum replyuri. asa ca scuze ca ma bag in seama aiurea. dar sincer nu am rezistat. e a doua oara cand imi schimp tapiseria la masina. si vreau sa spun ca este destul d simplu. prima data am pus textil. acum cu 40 RON am cumparat materialul pt plafon si stalpi. cu banii pe care ar trebui sa ii dau sa imi faca plafonul... respectiv 150 RON imi cumpar material si pt fete usi bord si alte alea. asa ca puneti mana la treaba ca nu e greu deloc. ![]() |
--------------------
dacia
1300
1981
- bz-01-vae
|
|
kan30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 24 April 06 ![]() |
salut, un plafon cum sunt cele de pe masini straine sau chiar pe logan nu a incercat nimeni sa puna pe dacie? eu asa ceva as incerca dar nu stiu de unde as putea sa procur unul. daca stie cineva unde pot gasi sa-mi spuna si mie si eu ii spun cum sa-l monteze in cazul ca este interesat
![]() |
--------------------
dacia
1300
- b35cbv
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
eu l-am facut pe al meu saptamana trecuta... 600.000 lei am dat pe material de care am vrut eu, (in banii astia intra si fetele de usi)... am folosit lipici din ala ce se foloseste la lipirea pantofilor...
![]() p.s. scuzati calitatea sunt facute cu telefonul! This post has been edited by kristalloz: 9 Aug 2006, 07:22 Attached thumbnail(s) DSC00334.jpg ( Size: 12.02k ) Number of downloads: 524 DSC00338.jpg ( Size: 8.07k ) Number of downloads: 550 DSC00339.jpg ( Size: 7.93k ) Number of downloads: 496 DSC00340.jpg ( Size: 6.11k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
kristalloz, ma insel eu sau ce ai folosit tu nu este tapiterie auto, pare ceva subtire. Tapiteria auto te-ar scoate mult mai mult de 600, e 250-275 mii metrul si e material dintr-ala dublat de burete, oricum daca nu e tapiterie auto nu te vad prea bine , mai ales daca esti fumator .
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
iceteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
cel puntin pentru constanta:
tapitarie de la 60 la 120 facuta custom ,iti alegi materialul si de montat 150, pe celebra strada ..poporului, gasesti si gata facuta dar e acelasi model la 50 . Cu respect (toate preturile ron ![]() Eu am schimbato pe cea alba, si tot eu am si montato, a iesit destul de bine fara cute, fara nimik si nu am mai stat sa dau luneta si parbrizu jos le-am prins in marginea chederului si la usi la fel l-am prins cu chederu.Ce nu am mai pus au fost parasolarele ca idiotu de acolo imi facuse de aleacare se prind sub ceas si eu aveam model mai vechi. bft This post has been edited by iceteam: 9 Aug 2006, 08:24 |
--------------------
Dacia :)
1310
84
- 86 ADY
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
nu e pentru plafon... e facuta la comanda... si sta la fel ca cealalta... oricum daca fumez e ok nu se intampla nimic!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
gl o5 uya |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 June 06 From: galati ![]() |
QUOTE(kristalloz @ 9 Aug 2006, 08:22) eu l-am facut pe al meu saptamana trecuta... 600.000 lei am dat pe material de care am vrut eu, (in banii astia intra si fetele de usi)... am folosit lipici din ala ce se foloseste la lipirea pantofilor... ![]() p.s. scuzati calitatea sunt facute cu telefonul! imi place cum a iesit cat despre fumat ia un oust chiar e bun (un prieten de a meu dadea cu de ala sa nu il simta masa ca fumeaza ![]() ps:la telefonul ala dai foc (sau stergei lentila foto) |
--------------------
dacia
1410
1995
- gl 05 uya e rau sa fii bine sau e bine sa fii rau
|
|
kristalloz |
![]()
|
da telefonul chiar e de kkt! nu e al meu... eu nu am cu camera, eu imi folosesc telefonul sa dau telefoane nu sa fac pozne
![]() oricum, merci de sfatul cu oust ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
gl o5 uya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 June 06 From: galati ![]() |
QUOTE(kristalloz @ 11 Aug 2006, 17:26) da telefonul chiar e de kkt! nu e al meu... eu nu am cu camera, eu imi folosesc telefonul sa dau telefoane nu sa fac pozne ![]() oricum, merci de sfatul cu oust ![]() nu am vrut sa zic numai de oust am vrut sa zic ca tot ai iesit mai bine cu pretu decat preturile care le cerau aia ![]() Tapiterie interior (plafon, stalpi, parasolare) - 1.500.000 ![]() This post has been edited by gl o5 uya: 12 Aug 2006, 16:54 |
--------------------
dacia
1410
1995
- gl 05 uya e rau sa fii bine sau e bine sa fii rau
|
|
kristalloz |
![]()
|
unde mai pui ca iti alegi ce vrei tu, culoare si asa mai departe
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
kristalloz |
![]()
|
nimeni, nimic nou?
|
--------------------
Dacia
1310
1982
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
am inlociut azi plafonul, stalpii si parasolarele la atelierul de pe prelungirea ghencea. am intrat cu masina la ora 9 dimineata iar la 14.30 a fost gata. am folosit imitatie de piele gri iar lucrarea a iesit de 5 stele. o sa pun si poze daca e cineva interesat. cost: 2,5 milioane cu materialul atelierului (nu stiu daca s-ar fi putut negocia alt pret).
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
neaga26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 April 06 ![]() |
pe mine ma costat 1 mil plafon si fete de usi le-am facut singur
Attached thumbnail(s) 12_06_06_1428.jpg ( Size: 130.44k ) Number of downloads: 513 10_06_06_1501.jpg ( Size: 211.44k ) Number of downloads: 294 |
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|
Mengele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 September 06 ![]() |
Buna.Stie cineva unde pot gasi in Cluj tapiterie pentru plafon si fete de usi?Si eu am pe plafon imitatie de piele alba si chiar daca e in stare buna e urata rau
![]() Si am o intrebare.Daca e din material textil oare nu se poate monta fara sa dai jos parbrizul si luneta?Numai sa le bagi sub cheder.Ma gandesc ca e mai usoara operatiunea si mai lipsita de riscuri(crapat/spart parbriz/luneta)merci. |
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
cea mai buna solutie de spalat pt chestia asta e solutia de motor combinata cu alcool tehnic; eu am schimbat plafoniera cu una de material textil fara sa dau parbrizu si luneta jos si nu sta deloc in valuri; am pus adeziv pe materialul textil pe partea care se lipeste pe tabla am bagat surubelnita pe sub cheder lam departat si am bagat putin cate putin materialul
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
Mengele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 September 06 ![]() |
Deci merge.Multumesc mult de raspuns.
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:21 |