Accident Q7, cauza: calitate nemteasca
![]() ![]() ![]() |
Accident Q7, cauza: calitate nemteasca
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
oricum la alea cu multe inele si multi dubluve au in mare parte soferi negrii dupa caz nu mereu cu iq-ul mai mic decat al unei maimute
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Q7 are 4 stele la testele Euro NCAP. Cam putin pentru pretentiile si pretul masinii...
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Am vazut o emisiune pe VOX (la nemti) unde apuneau ca dupa noile norme NCAP, din cauza proastei protectii oferite pietonilor in caz de accident (inaltimea la care se afla botul masinii si stilul de ranforsare al capotei motorului), va ramane doar cu 2 stele (bun, multe alte masini vor mai pierde din stele).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma da ce i-a facut frate ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Gata si cu Q7,mi-a iesit de la inima!
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
macar daca la dacia mea ii cad rotile stiu ca e dacie si e fabricata in romania, dar la un q7 sa se intample asa ceva, masina de fitze cu atatea pretentii etc.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:43 |