Probleme, cu inchiderea
![]() ![]() ![]() |
Probleme, cu inchiderea
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da, e normal sa se deschida toate usile.
PS: Nu mai consumati bauturi alcoolice inainte sa postati pe forum. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
De deschis stiu ca e normal sa se deschida toate usile.Eu am intrebat daca ar trebui sa se incuie toate usile cand incui doar usa de la sofer.
P.S. Cine a baut inainte sa posteze pe forum? |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da, e normal sa se si incuie toate usile.
PS: Nu stiu. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Nu nu se incuie. Nu ai actuator cu 5 fire pe usa fata asa ca nu se incuie...cel putin asa tin minte, de acum 3 ani cand am incercat ultima data.
![]() |
-------------------- |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Aha am inteles care-i baiul.Si daca pun actuator cu 5 fire se incuie toate dupa aceea?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
DSN nu are inchidere centralizata din cheie ci doar din telecomanda si din cauza aceasta nu se inchid toate usile cind incui cu cheia usa de la sofer. De deschis se deschide numai daca a fost incuiata de la butonul de pe panou.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ii pui actuator cu 5 fire faci legatura la cele 3 fire ramase la butonul de inchidere centralizata de pe bord si astfel se vor inchide/deschide toate usile.
Cele 3 fire sunt pentru contactorul din actuator. Ai un fir central si 2 fire de contact la cel central. Cand se inchide actuatorul (cu ajutorul cheii) se face contat intre firul central si unul din celelalte 2, cand deschizi mecanic se face contact intre firul central si celalt fir dintre cele 2 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista totusi o problema cu rezolvarea asta. pe cele 3 fire de la motorasele cu 5 se face contact permanent, iar butonul din bord face doar contact temporar. Daca se tine contactul pus acolo intra in resincronizare.
|
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Voi folositi cheia sa incuiati usa ? Eu am folosit numai telecomanda, drept pentru care incuietorile sunt intepenite de atatia ani, dar nici ca ma deranjeaza ca sunt blocate.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:58 |