Opel sau Bmw?
![]() ![]() ![]() |
Opel sau Bmw?
Mario_b |
![]()
|
||
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|||
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Nu se pot compara !
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
stii de ce nu mi-as lua cabrio ? ca e mult praf si fum in romania ... faci pe el de cabrio, e prea mult praf, sau stai la semafor langa un ROMAN diesel de 20 ani care scoate fum ca la nebuni....
cat despre Passat si A4 ... diferenta se vede la calitate, nu neaparat la cat poti sa dai din picioare cand stai in spate, ca in general ca proprietar, nu te incalzeste asa mult spatiul din spate....Adica nimeni de-aici de pe forum nu cred ca are sofer, si sta in spate, iar cine are sofer....nu-si ia passat. This post has been edited by andu911: 3 Oct 2006, 17:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Cine are sofer isi ia A8 macar, nu un amarit de A4...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Semit >> Compara numai dimensiunile si dupa aia vorbesti
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Sunt un mare fan Opel asa ca alegerea a fost usoara.
Opel Vectra C GTS 3.0 CDTI 130 KW sau 3.2 V6 155 KW ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 Oct 2006, 17:37) ....Adica nimeni de-aici de pe forum nu cred ca are sofer, si sta in spate, iar cine are sofer....nu-si ia passat. ciudat...unii mai au sofer...dar nu asta e important....e o masina B-01-AND care e passat!!!....intrebare: o fi cu sofer dedicat sau fara?! iar multi care dispun de sofer, il considera un prieten, si nu le cad galoanele daca stau langa el in fata......dar mai depinde de om...de circumstante...etc. iar comparatiile dintre cele doua marci sus mentionate.... sunt golfuri si passaturi 4motion cu motor audi !!!....diferenta de clasa de masina e importanta intr-o comparatie.. A4 vs Passat nu prea ai ce sa compari..daca e dupa mine aleg Passat! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am votat BMW-ul pentru ca mi se pare o masina mai buna decat Opel-ul! (din aproximativ toate punctele de vedere, in afara de pret
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 4 Oct 2006, 19:08) Tocmai ca ai ce sa compari... PRETUL ![]() ![]() ![]() ![]() Am studiat piata cind m-am hotarit sa schimb masina si am vazut ca A4 NU merita cumparata. Este EXAGERAT de scumpa... Iesi mai ieftin cu un... A6 ![]() ![]() As spune ca A4 e pentru sarantocii care au vrut A6 sau A8 dar nu au avut bani de asa ceva (e vorba NUMAI de masini NOI) |
--------------------
Lexus
ES300H
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
BMW all the way.
Cum naiba puteti compara Opel cu BMW, macar daca era un versus BMW/Mercedes ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
all the way...
vad ca deja lumea nu mai citeste despre ce modele era vorba de fapt si incepe sa compare ba marcile, ba alte avioane. Banuiesc ca omul s-o fi lamurit pana acum ce masina sa alega asa ca TOPIC CLOSED |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:29 |